Arkadaşlar 1 aya kadar erkek altın sarısı koca kafalı golden retriever cinsi köpek alıcam fiat sorun deil 🔒 Üyelere Özel adresimden yardımcı olursanız sevinirm.....
Arkadaşlar 1 aya kadar erkek altın sarısı koca kafalı golden retriever cinsi köpek alıcam fiat sorun deil 🔒 Üyelere Özel adresimden yardımcı olursanız sevinirm.....
Evimde 2 tane kopek var. Biri Alman Kurdu digeri ise ST. Bernard ikisinede cok iyi bakiyorum.Bunlara yakin cins bahcede yasabilecek kopek ariyorum. Bakamayipta vermek isteyen arkadaslar olursa ben alabilirim. Evim mustakil bahceli ve kopek icin ayri kulubelerim bulunuyu.Veren arkadaslar istedikleri zaman gelip gorebilirler hic bir problem olmayacaktir.Ayrica ticari amacli istemiyorum gecici sure bakamayan arkadaslarin kopeklerinlede ilgilenebilirim ama ayrilmasi zor oluyo.Kopek icinde saglikli degil yerini yadirgamaya basliyor.🔒 Üyelere Özel 02128756546 Burada Istanbul Beylikduzunde oturuyorum ekac83@hotmail msn adresim oradanda ulasabilirsiniz ilginize simdiden tesekur ederim.
Arkadaşlar merhaba ben kilisteyim burada birçok ev bahçeli ve birçok arkadaş benden köpek istiyor elinizde yavru köpekleriniz varsa geliş masraflarını karşılamak üzere köpeklerinize talibim nereden olursa olsun mailim 🔒 Üyelere Özel herkeze ii günler...
merhaba evde bakılacak minyatür köpek arıyorum daha önce kangal baktım fakat büyüyünce ark. verdim kedi baktım oda yaşlılıktan öldü ücretsiz köpek vermek isteyenler bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler köpeğe çok iyi bakacağımdan şüpheniz olmasın
merhaba evde bakılacak minyatür köpek arıyorum daha önce kangal baktım fakat büyüyünce ark. verdim kedi baktım oda yaşlılıktan öldü ücretsiz köpek vermek isteyenler bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler köpeğe çok iyi bakacağımdan şüpheniz olmasın
merhabalar..ankarada yaşıyorum 3 kişilik bir aileyiz bir kızım var ve minyatür (0-6aylık)terrier yada pekingese cinsi köpek arıyoruz..ankara dışından olursa uçak kargo ücretini vs masraflarını karşılayabilirim... (apartman dairesinde yaşadıgımız için minyatür köpek tercih ediyoruz...)
merhabalar..ankarada yaşıyorum 3 kişilik bir aileyiz bir kızım var ve minyatür (0-6aylık)terrier yada pekingese cinsi köpek arıyoruz..ankara dışından olursa uçak kargo ücretini vs masraflarını karşılayabilirim... (apartman dairesinde yaşadıgımız için minyatür köpek tercih ediyoruz...)
SAFKAN GOLDEN YAVRUSU ARIYORUM...FİYAT SORUN DEĞİL...YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM... MSN ADRESİMİ YADA MAİL ATARAK İLETİŞİM KURABİLRSİNZZ.. ŞİMDİDEN ÇOK TSK EDERİM...
SAFKAN GOLDEN YAVRUSU ARIYORUM...FİYAT SORUN DEĞİL...YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM... MSN ADRESİMİ YADA MAİL ATARAK İLETİŞİM KURABİLRSİNZZ.. ŞİMDİDEN ÇOK TSK EDERİM...
mustakil bahçeli evime,iyi şekilde buyutebilecegim,sevecegim ve ozgurce yaşamasını saglayabilecegim bekçi vasfıda olan yavru köpek arıyorum.aynı zamanda doktorum,iyi ilgilenecegimden şüpheniz olmasın.ilgi duyarsanız kısa sürede ulaşın lütfen.
email adresim : 🔒 Üyelere Özel
tell: 🔒 Üyelere Özel
Saygı ve sevgilerle
Op.Dr.Mustafa Mete
mustakil bahçeli evime,iyi şekilde buyutebilecegim,sevecegim ve ozgurce yaşamasını saglayabilecegim bekçi vasfıda olan yavru köpek arıyorum.aynı zamanda doktorum,iyi ilgilenecegimden şüpheniz olmasın.ilgi duyarsanız kısa sürede ulaşın lütfen.
email adresim : 🔒 Üyelere Özel
tell: 🔒 Üyelere Özel
Saygı ve sevgilerle
Op.Dr.Mustafa Mete
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.