Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

husky arıyorum -
husky arıyorum aydın / nazillideyim yakın çevreden husky arıyorum.200 ytl veririm. beyaz ise 250 ytl veririm.maximum 6 aylık olması tercihimdir.benimle irtibat kurun.🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

YAVRU JUCK RUSSEL ( çok önemli ) -
eşim ve ben bazı rahatsızlıklardan dolayı bundan sonraki hayatımızda bebiş yapamayacağız. hayatımıza bir juck russel ile birlikte devam etmeyi hayal ediyoruz yavrusu olan lütfen bana yazsın ona BEBEĞİMİZ gibi bakacağız. şimdiden teşekkürler

eşim ve ben bazı rahatsızlıklardan dolayı bundan sonraki hayatımızda bebiş yapamayacağız. hayatımıza bir juck russel ile birlikte devam etmeyi hayal ediyoruz yavrusu olan lütfen bana yazsın ona BEBEĞİMİZ gibi bakacağız. şimdiden teşekkürler

Kangal YAwrusu aranıyor (Izmirdeyim) -
Ben uzun zamandır bir kangal yavrusu edinmek istiyorum, bir kangal hayranıyım. Kocaman bir bahçede sevgiyle ve çok İyi bakılacağından emin olabilirsiniz. Izmirde oturuyorum. Iletişim için mail adresi: 🔒 Üyelere Özel (Satın alınması taraftarı değilim ama fiyat konuşulur.)

Jack Russell Terrier yavrusu ARIYORUM -
izmirden Jack Russell Terrier yavrusu ARIYORUM esimle beraber uygun yasam koşulları altında yavrumuza sevgi ile büyüteceğimizin garantisini veriyoruz ilgilenirseniz ltf beni arayın 🔒 Üyelere Özel

Jack Russell Terrier yavrusu ARIYORUM -
izmirden Jack Russell Terrier yavrusu ARIYORUM esimle beraber uygun yasam koşulları altında yavrumuza sevgi ile büyüteceğimizin garantisini veriyoruz ilgilenirseniz ltf beni arayın 🔒 Üyelere Özel

istanbuldan yavru rotweiler arıyorum ücretsz iyi bi yuva -
besliyeceğm yeri görmek isteyenlerde olabilir resimleri vs ile gösterebilirim msn ekleyin detaylı konusalm istanbuldanım msnim : 🔒 Üyelere Özel tel : 🔒 Üyelere Özel

İZMİR`den ücretsiz safkan golden,safkan chow chow veya safkan sibirya kurdu arıyorum!!!! -
Bakıcak yerim var.Ve ilgilenicek zamanımda fazlasıyla var... Babam veteriner annem doktor.Sağlıkları her zaman kontrol altında tutulucaktır.Gereken ilgi ve sevgi fazlasıyla gösterilicektir... Köpeğini vericek köpek sahibi de köpeğini istediği zaman evimde ziyaret edebilir... 🔒 Üyelere Özel adresimden ulaşabilirsiniz bana

ücretsiz süs köpeği arıyorum.. -
arkadaslar büyümeyen ücretsiz süs köpeği arıyorum..verebilicek arkadaslar varsa lütfen ulassın bana.en iyi şekilde bakabileceğime inanıyorum:))))

arkadaslar büyümeyen ücretsiz süs köpeği arıyorum..verebilicek arkadaslar varsa lütfen ulassın bana.en iyi şekilde bakabileceğime inanıyorum:))))

YAVRU ARIYORUM.... -
MRB.MANİSA MRK.DE İKAMET EDİYORUM.13 YIL KURT BESLEDİM.YAŞLILIĞINDAN DOLAYI KAYBETTİM.BAHÇELİ EVİM VAR.ROT,KANGAL,KURT V.B.BİR YAVRU SAHİPLENMEK İSTİYORUM.ÜCRETSİZ VEYA CUZİ BİR MİKTAR VEREBİLİRİM.TŞK. MSN ADRESİM SPİL37@HOTMAİL.COM

bichon frise arıyorum -
yavru bishon frise arıyorum. iyi bakabilecek imkanlarım var iletişime geçmek isteyenler için: 🔒 Üyelere Özel

bichon frise arıyorum -
yavru bishon frise arıyorum. iyi bakabilecek imkanlarım var iletişime geçmek isteyenler için: 🔒 Üyelere Özel

EGE BÖLGESİNDEN KÖPEK ARIYORUM -
Ege bölgesinde herhangi bi yerden fark etmez safkan ROTTWEİLLER YADA safkan KANGAL köpek aramaktayim. en fazla 1 aylıkda olabilir 1,5`da... Bunlar hakkında ayrıyetten bahsedebileceğim Tüm giderlerini karşılayabilecek ve sağlam yetiştirebilecek durumdayim. Bahçemiz ve klubemiz temin edilecek daha sonradan görmeyede gelebilirsiniz. Sadece amacım bir dost sahibi olmak sevgilimle

Golden Retriever Arıyorum -
En fazla 4 aylık Golden Retriever yavrusu arıyorum. Dişi veya erkek hiç önemli değil. Samsun`da oturuyorum fakat bu yavru için seyahate çıkmak problem olmaz benim için. lütfen msn değil e-mail atın. en fazla 2 günde bir e-mail`imi kontrol ediyorum.