Kücüklükten beri sokak kopekleri ve tanidiklarin kopekleriyle yatıştırdıgım kopek sevgisini kendi kopegimle gidermek istiyorm :D
Alman kurdu hasky tarzi kopekler olabilir.. 100-200 arasi bi para verebilirim..belki birazda fazla olabilir kopege bagli.erkek bir yawru ariyorm.. yawrulamiş kopegi olanlar yada bakamayacak durumda olanlar varsa bana ulassin lütfen
tel:🔒 Üyelere Özel
msn:🔒 Üyelere Özel
Kücüklükten beri sokak kopekleri ve tanidiklarin kopekleriyle yatıştırdıgım kopek sevgisini kendi kopegimle gidermek istiyorm :D
Alman kurdu hasky tarzi kopekler olabilir.. 100-200 arasi bi para verebilirim..belki birazda fazla olabilir kopege bagli.erkek bir yawru ariyorm.. yawrulamiş kopegi olanlar yada bakamayacak durumda olanlar varsa bana ulassin lütfen
tel:🔒 Üyelere Özel
msn:🔒 Üyelere Özel
merhaba arkadaşlar
köpekleri çok seviyorum istanbuldan ücretsiz golden retriever arıorum.
bakacak musait yerim var.
iyi bakılacağından ve gerekli ihtiyaçlarının düzenli olarak karşılanacağından hiç şüpheniz olmasın.
İLETİŞİM: 🔒 Üyelere Özel
merhaba arkadaşlar
iyi bakılacağından ve gerekli ihtiyaçlarının düzenli olarak karşılanacağından hiç şüpheniz olmasın.
merhaba arkadaşlar
Askere Gidecek olmam Sebebi ile 14 Aylık pınçırıma ( ÇOK İYİ ) bakabilecek bir aile arıyorum.
Ücret istemiyorum Hayvanlar üzerinden para kazanmaya karşıyım. sadece çok iyi bakılsın yeterli.
İstanbul SArıyer
Baki 🔒 Üyelere Özel
Askere Gidecek olmam Sebebi ile 14 Aylık pınçırıma ( ÇOK İYİ ) bakabilecek bir aile arıyorum.
Ücret istemiyorum Hayvanlar üzerinden para kazanmaya karşıyım. sadece çok iyi bakılsın yeterli.
İstanbul SArıyer
Baki 🔒 Üyelere Özel
İstanbul SArıyer
Baki 🔒 Üyelere Özel
İstanbul SArıyer
Baki 🔒 Üyelere Özel
İstanbul SArıyer
Baki 🔒 Üyelere Özel
Merhabalar baslıkda bahsettigim gibi İzmir içi Golden Retriever arıyorum!! Trublex ve bahceli bir evde oturuyorum.. Ve kopekleri Ailecek cok seviyoruz Golden Retriever lerin dost canlısı sakin ve uslu kopek oldugunu dusunuyorum..Ve ona cok iyi bakabilcegimizin garantisini verebilirim.Daha once kopek kedi kus balık vb bir cok evcil hayvan besledim . SAYGILAR Msn:🔒 Üyelere Özel Tel:🔒 Üyelere Özel
Merhabalar baslıkda bahsettigim gibi İzmir içi Golden Retriever arıyorum!! Trublex ve bahceli bir evde oturuyorum.. Ve kopekleri Ailecek cok seviyoruz Golden Retriever lerin dost canlısı sakin ve uslu kopek oldugunu dusunuyorum..Ve ona cok iyi bakabilcegimizin garantisini verebilirim.Daha once kopek kedi kus balık vb bir cok evcil hayvan besledim . SAYGILAR Msn:🔒 Üyelere Özel Tel:🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar yavru Husky cinsi bir köpek arıyorum evimde besleyecegim vermek isteyen kişilerle altaki iletişim bilgilerimden görüşebiliriz
Kemal Çakır
🔒 Üyelere Özel
212 4783700 iş numaramdan hafta içi bulabilirsiniz 08:00 17:00 arası
Arkadaşlar yavru Husky cinsi bir köpek arıyorum evimde besleyecegim vermek isteyen kişilerle altaki iletişim bilgilerimden görüşebiliriz
Kemal Çakır
🔒 Üyelere Özel
212 4783700 iş numaramdan hafta içi bulabilirsiniz 08:00 17:00 arası
Merhabalar,
3 Yaşındaki kızım Şanslı 2. doğumunu yaptı ve 10 tane daha yavrusu oldu. Toplam 4 Erkek 6 Dişi şeklinde satılık yavrularımız var.
Geçen sene 9 tane yavrumuz olmuştu ve 9 yavrumuzda doğumdan 1,5 aya kadar hepsi satılmıştı. Şuan yavrularımız 500,00 YTL` den satılıktır.
Yavrular İzmir` in en iyi dişisi ve en iyi erkekiğinin yavrularıdır. (Bu yavrular özel yavrular olup şuanda Türkiye` de bu yavrulardan malesefki başka yerde yoktur.)
İzmir içinden almak isteyenler olursa evimize gelip görebilirler ve satın alabilirler. Eğer başka bir ilde ikahmet ediyorsanız yavruların resimlerini yada Live Messenger online olarak görebilir ve satın alabilirsiniz.
Yavruların Ailesi ve Seceresi
-----------------------------
Anne: Şanslı (Boxer Club Üyesi` dir.)
Baba: Paşalı (Boxer Club Üyesi` dir.)
Yavruların Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2008` dir. (Yavrular şuan anneyi emdikleri için 1 aylık olmadan verilmeyecektir. Satın almak isteyenler şimdiden gelip görüp ayırtabilirler.)
İrtibat:
--------
Sami Serdar NAYMANLI
Tel: 0 (532) 5843591 - 0 (555) 3163833
Msn: info@naymanli.🔒 Üyelere Özel
Şirinyer / Buca / İZMİR
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.