Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
uygun fıyata yavru kopek arıyorum
goldan veya husky yavru arıyorum ızmır de oturuyorum
GOLDEN RETRIEVER veya HUSKY yavrusu fiyati 1000 euro Canakkale`de teslim edebiliyorum. Siparis uzerine yurtdisindan getiriyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
merhaba . benim 4 aylık kangal yavrusu köpeğim var. izmirdeyim. golden yerine kangal beslemek istermisiniz?
slm 4 aylık golden yavrularımız sanırım sana uygundur. fiyatı 400 ytl aşıları tam ve kimliklidir. ben manisadayım izmire teslim edebilirim köpeği. cvp bekliyorum
[email protected] bana burdan ulaşabilirsin cep no 536 7052207
Mrb boxer yavrusu düşünürsen bende war erkekte dişide fiyatıda çok cüzzi 250 ytl [email protected] 0546 9469590
4 aylık beyaz dısı golden.500ytl.05324836957.
Merhaba, buldun mu bilmiyorum; ama gene de bi yazayım dedim. Elimde anne babası benim alan 2 adet safkan husky yavrusu var. Bir erkek bir dişi. Şu anda 2,5 aylıklar. Tek tek de satabilirim; ama ikisi bir arada olursa onlar içinde iyi olur. Doğduklarından beri birlikteler çünkü. Erkek 550 ytl, dişi 500 ytl. İkisi birlikte istersen 900 ytl olur. İkizi gibiler, ikisinin de gözleri mavi ve yüz ve karın bölgeleri beyaz. Eğer ilgilenirseniz bana mail atmanız yeterli, burdan hep takip edemiyorum. [email protected]
mrb lar 2 yaşındaki golden köpeğim yaruladı.1 dişi ve 1 erkek yawruları kaldı.henüz anne altında olup 50 günlükler.gerçekten sorumluluk sahibi aileler arıyorum.fiat konusunda anlaşabiliriz.ilgilenirseniz. [email protected]
mrb lar 2 yaşındaki kzım 27/09/2008 de 11 tane golden yawrusu oldu elimizde 1 dişi 1 erkek yawru var.yawrular 52 günlük olup hala anne altındadır.ilgilenenler [email protected] adresinden ulaşabılırler.fiat olark dişi 350ytl erkek 400 ytl düşünüyorum...