Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

jack russell terrier

Onu Çok Seviyorum...(gerçek hayvan severlerin dikkatine) Merhaba Pantom`u 1 aylıkken satın aldım ve onunla birlikte yaşamaya başladım kısa zamanda en büyük mutluluk kaynağım oluverdi.Ancak eğitimim gereği yurt dışına gitmek zorundayım hiç istemeyerekte olsa onu vermek zorundayım.Ve kesinlikle bi ücret karşılığı değil tek istediğim ona sevgi verilmesi.Şuan 1,5 yaşında ama hala yavru bi köpek gibi minicik.Tüm aşıları ve parazit arındırmaları düzenli olarak yapıldı.Cinsi jack russell terrier.Son derece akıllı,sevimli ve oyuncu bi bıdıktır.Bitmeyen enerjisiyle sürekli neşe kaynağı:))Tuvalet alışkanlığı var bu konuda kesinlikle sıkıntı yaratmayacaktır ayrıca otur,kalk,gel,bekle komutlarını biliyor.Tüm aşı ve tedavilerinin kayıtlı olduğu kimlik kartı ve ihtiyacı olabilecek herşeye sahip.(tasma,mama kapları,taşıma kutusu,oyuncakları vs.)Onu gerçekten hayvan sever birine vermek istiyorum hep mutlu bi köpek oldu ve her zaman oyle kalması için....(İstanbul,Sakarya,Kocaeli tercihimdir.) ilgilenenler için [email protected] 0535 632 53 90

img

cansucans

16 yıl 7 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bn alabilirim zaten bi jack russelım olmasını isterdim sizin sayenizde olucak inş. bana verirsiniz çünkü bu insan dostu köpeği çok seviorum istanbulda oturuorum bana ulaşmak için [email protected]

img

dogdog_07

16 yıl 6 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ