Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

ERKEK DALMAÇYALI'ma BAYAN ARIYORUM. -
ANTALYADAKİ YARIŞMADA IRK GÜZELİ SEÇİLEN SECERELİ DALMAÇYALI MA EŞ ARIYORUM.

dişi huskiymize erkek eş aranıyor -
yerimiz ist. beylikdüzü 1.5 yaşında çok güzel siyah beyaz mavi gözlü belirgin maskeli durum acil iletişim 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel

yerimiz ist. beylikdüzü 1.5 yaşında çok güzel siyah beyaz mavi gözlü belirgin maskeli durum acil iletişim 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel

american pitbull -
american pitbull cinsi köpeğime ankaradan bir dişi arıyorum ilgilenenlerin measajlarını bekliyorum

Kuşadasında Sakkan Alman Kurdu Efe 'me dişi arıyoruz ! -
Safkan Alman Kurdu 14.02.2003 doğumlu erkek ! Efe ''me dişi arıyorum ! Çok akıllı, eğitimli, güçlü bir köpek ! görünce hak vereceksiniz ... Kuşadasında kadınlar denizinde oturuyoruz ....maillerinizi veya tel. yoluyla bana ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel tel : 🔒 Üyelere Özel (Mertan)

HARBİ HARBİ Bİ AMERİCAN PİTBULL KÖPEĞİME Bİ DİŞİ ARIYORUM BENİM KÖPEĞİN YAŞI 5 YAŞINDA -
BENİM KÖPEĞİN YAŞI 5 YAŞINDA. ACAYİP AKILLIDIR. O BENİM OĞLUM VE İSTENİRSE KIZI USULUYLE İSTEYEBİLİRİZ. AMA DİŞİNİDE SAFKAN OLMASINI İSTERİM. ULAŞIM İÇİN: 🔒 Üyelere Özel

king dobermanıma gelin aranır -
köpeğim çok çekici ve o kdarda ciddi bir köpeğim vardır 2 yaşında 53 kilo ağırlığında saldırkan ona göre eş aranır

king dobermanıma gelin aranır -
köpeğim çok çekici ve o kdarda ciddi bir köpeğim vardır 2 yaşında 53 kilo ağırlığında saldırkan ona göre eş aranır

TESCİLİ GÜZEL HUSKY İMİZE YAKIŞIKLI DAMAT ARANIYOR -
1.5 yaşındaki dişi husky mizin 20 yada 21 ağustos tarihlerinde yakışıklı bir erkek malamute yada husky e ihtiyacı vardır tüm ıstanbuldaki adaylara duyrulur damadımızın beyaz olması tercihimizdir ama bulunmasa siyah beyaz yakışıklı birileride olur :) yerimiz ist. avrupayakası bu siteyi sürekli takip edemediğimizden dolayı iletişim için 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel şimdiden tşk. not adayların resimlerini bize yolayınız yada kızımızın resimlerini isteyiniz.

1.5 yaşındaki dişi husky mizin 20 yada 21 ağustos tarihlerinde yakışıklı bir erkek malamute yada husky e ihtiyacı vardır tüm ıstanbuldaki adaylara duyrulur damadımızın beyaz olması tercihimizdir ama bulunmasa siyah beyaz yakışıklı birileride olur :) yerimiz ist. avrupayakası bu siteyi sürekli takip edemediğimizden dolayı iletişim için 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel şimdiden tşk. not adayların resimlerini bize yolayınız yada kızımızın resimlerini isteyiniz.

RAŞANIN YAVRULARINI BEKLİYORUZ -
RAŞA ŞUAN ÇİFTLEŞTİ VE YAVRULARINI BEKLİYORUZ GERÇEKTEN SEVEN VE İYİ BAKICAK KİŞİLER VARSA ŞİMDİDEN SÖYLERLERSE İYİ OLUR.ONA GÖRE AYIRIRIZ AYRINTIYI MAILDE KONSUURUZ NESE_KARGİ@HOTMAİL.COM

dişi sibirya kurdumuza erkek arkadaş arıyoz :) -
1.5 yaşındaki çoook güzel dişi, siyah beyaz sibirya kurdumuza eş arıyoz yerimiz istanbul beylikdüzü civarları lütfen aday damatların resimleriniz bize gönderiniz, bizim resimleride görmek istiyorsanız bize mail adresinizi yazınız 🔒 Üyelere Özel telimiz 🔒 Üyelere Özel lütfen msajlarınızı mail adresimize gönderiniz çünkü siteyi sürekli takip etme şansım yok :(

rotweiller ıma temiz helel süt emmiş bir kız arıyoruzz -
rotweiller ıma temiz helel süt emmiş bir kız arıyoruzz... ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel

rotweiller ıma temiz helel süt emmiş bir kız arıyoruzz -
rotweiller ıma temiz helel süt emmiş bir kız arıyoruzz... ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel

AŞIK OLMAK İSTİYORUUUM...GELİNİM OLUR MUSUN?(DOBERMAN PİNSCHER) -
slm.. adım badi . sevimli bir doberman PİNSCHERım. doğduğumdan beri hayatımın kadınını arıyorum.tam 7 yıl oldu. istanbulu da bıraktım şu koca türkiyede çocuk sahibi olmak isteyen bir doberman pinscher var mı ? bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.ARTIK BABA OLMAK İSTİYORUM!!!!!!!!!!!

Pitbull -
2 yaşindaki 2 erkek pitbull köpegime disi köpek ariyorum, ilgilenen arkadaslar, msn adresi 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.

kızıma bi sewgiliiiii...american coccer arıoruz -
roxy 2,5 yaşında sapsarı bi american coccer.ona bi eş arıoruz.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel