Safkan Alman Kurdu 14.02.2003 doğumlu erkek !
Efe ''me dişi arıyorum ! Çok akıllı, eğitimli, güçlü bir köpek ! görünce hak vereceksiniz ... Kuşadasında kadınlar denizinde oturuyoruz ....maillerinizi veya tel. yoluyla bana ulaşabilirsiniz
🔒 Üyelere Özel
tel : 🔒 Üyelere Özel (Mertan)
1.5 yaşındaki dişi husky mizin 20 yada 21 ağustos tarihlerinde yakışıklı bir erkek malamute yada husky e ihtiyacı vardır tüm ıstanbuldaki adaylara duyrulur damadımızın beyaz olması tercihimizdir ama bulunmasa siyah beyaz yakışıklı birileride olur :) yerimiz ist. avrupayakası bu siteyi sürekli takip edemediğimizden dolayı iletişim için 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel şimdiden tşk.
not adayların resimlerini bize yolayınız yada kızımızın resimlerini isteyiniz.
1.5 yaşındaki dişi husky mizin 20 yada 21 ağustos tarihlerinde yakışıklı bir erkek malamute yada husky e ihtiyacı vardır tüm ıstanbuldaki adaylara duyrulur damadımızın beyaz olması tercihimizdir ama bulunmasa siyah beyaz yakışıklı birileride olur :) yerimiz ist. avrupayakası bu siteyi sürekli takip edemediğimizden dolayı iletişim için 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel şimdiden tşk.
1.5 yaşındaki çoook güzel dişi, siyah beyaz sibirya kurdumuza eş arıyoz yerimiz istanbul beylikdüzü civarları lütfen aday damatların resimleriniz bize gönderiniz, bizim resimleride görmek istiyorsanız bize mail adresinizi yazınız 🔒 Üyelere Özel telimiz 🔒 Üyelere Özel
lütfen msajlarınızı mail adresimize gönderiniz çünkü siteyi sürekli takip etme şansım yok :(
slm.. adım badi . sevimli bir doberman PİNSCHERım. doğduğumdan beri hayatımın kadınını arıyorum.tam 7 yıl oldu. istanbulu da bıraktım şu koca türkiyede çocuk sahibi olmak isteyen bir doberman pinscher var mı ? bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.ARTIK BABA OLMAK İSTİYORUM!!!!!!!!!!!