0 numara west highland white cinsi terrierimize acil damat arıyoruz.istanbul avrupa yakasındayız.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel,🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler...
oğlum 4.yaşı içinde şimdiye kadar eline bayan eli değmemiştir.içkisi sigarası yoktur.emir vermem konuşurum anlamadığı hissetmediği bişey yoktur aynı özelliğe sahip,bir bayan aranmaktadır.🔒 Üyelere Özel-554294717 oğlumun irtibat tlf larıdır.kendieiERDEK te oturmaktadır...hayırlı haberler bekliyoruz.
oğlum 4.yaşı içinde şimdiye kadar eline bayan eli değmemiştir.içkisi sigarası yoktur.emir vermem konuşurum anlamadığı hissetmediği bişey yoktur aynı özelliğe sahip,bir bayan aranmaktadır.🔒 Üyelere Özel-554294717 oğlumun irtibat tlf larıdır.kendieiERDEK te oturmaktadır...hayırlı haberler bekliyoruz.
1.5 yaşında bull terier ''ime eş arıyorum benim köpek safkan ve dişininde safkan olmasını istiyorum .
istanbul içinde olursa iyi olur.
Beni ya burda bulursunuz yada 🔒 Üyelere Özel ''a mail atarsınız görüşmek üzere...
cep:🔒 Üyelere Özel sarı renkteki oğlma eş ariyom.ank.ta oturuyom. oğlum 2,5 yaşında.babası rusya güzeli.yüzü güzel olanlardandır dostum. fittir günde 2,5-3 kilometre koşuyoruz.2 hafta bir yıkarız her gün tararız bütün aşıları tamdır.
cep:🔒 Üyelere Özel sarı renkteki oğlma eş ariyom.ank.ta oturuyom. oğlum 2,5 yaşında.babası rusya güzeli.yüzü güzel olanlardandır dostum. fittir günde 2,5-3 kilometre koşuyoruz.2 hafta bir yıkarız her gün tararız bütün aşıları tamdır.
10 yaşında dişi Kanada kurdumuza kendi cinsinden bir koca bulamadığımız için halen çifleştiremedik. Cinsinin bozulmasını istemediğimizden erkek Kanada kurdunuz varsa lütfen bizimle iletişim kurun. 🔒 Üyelere Özel.
Saygılar...