Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

kızımıza acil damat arıyoruz -
0 numara west highland white cinsi terrierimize acil damat arıyoruz.istanbul avrupa yakasındayız.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel,🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler...

herşeyim olan triye'me dünya güzeli bir bayan arıyorum -
oğlum 4.yaşı içinde şimdiye kadar eline bayan eli değmemiştir.içkisi sigarası yoktur.emir vermem konuşurum anlamadığı hissetmediği bişey yoktur aynı özelliğe sahip,bir bayan aranmaktadır.🔒 Üyelere Özel-554294717 oğlumun irtibat tlf larıdır.kendieiERDEK te oturmaktadır...hayırlı haberler bekliyoruz.

herşeyim olan triye'me dünya güzeli bir bayan arıyorum -
oğlum 4.yaşı içinde şimdiye kadar eline bayan eli değmemiştir.içkisi sigarası yoktur.emir vermem konuşurum anlamadığı hissetmediği bişey yoktur aynı özelliğe sahip,bir bayan aranmaktadır.🔒 Üyelere Özel-554294717 oğlumun irtibat tlf larıdır.kendieiERDEK te oturmaktadır...hayırlı haberler bekliyoruz.

AMERİCAN PİTBULL ZeuS -
yakısıklı ogluma güzel ankaralı dişi pitbull arıyorum sizlerden haber bekliyorum.🔒 Üyelere Özel

Disi sibirya kurduma es ariyorum -
Siyah beyaz mavi gozlu husky`me erkek bir es ariyorum.Istanbul Avrupa yakasinda ikametteyim.Irtibat isav@uzel.🔒 Üyelere Özel

karama acil koca aranıyor... -
acil west highland white cinsi terrietimize damat arıyoruz. 6yaşında seceresiz istanbul ilgililere 🔒 Üyelere Özel-

west highland white terier oğlumuza eş arıyoruz.. -
oğlumuza eş arıyoruz..( 🔒 Üyelere Özel )

cemson999'a -
biz kahverengi secereli bir golden damat arıyoruz ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel adresine mailinizi bekliyoruz.. tesekkürler..

Saf Macar Rot. uma Bi GELİN, çekinme gel gel:) -
4 yaşında saf macar erkek rotweilerima eş arıyorum, ilgilenen ler 🔒 Üyelere Özel

Saf Macar Rot. uma Bi GELİN, çekinme gel gel:) -
4 yaşında saf macar erkek rotweilerima eş arıyorum, ilgilenen ler 🔒 Üyelere Özel

1.5 yaşında bull terier 'ime eş arıyorum -
1.5 yaşında bull terier ''ime eş arıyorum benim köpek safkan ve dişininde safkan olmasını istiyorum . istanbul içinde olursa iyi olur. Beni ya burda bulursunuz yada 🔒 Üyelere Özel ''a mail atarsınız görüşmek üzere...

oğluma eş ariom -
cep:🔒 Üyelere Özel sarı renkteki oğlma eş ariyom.ank.ta oturuyom. oğlum 2,5 yaşında.babası rusya güzeli.yüzü güzel olanlardandır dostum. fittir günde 2,5-3 kilometre koşuyoruz.2 hafta bir yıkarız her gün tararız bütün aşıları tamdır.

oğluma eş ariom -
cep:🔒 Üyelere Özel sarı renkteki oğlma eş ariyom.ank.ta oturuyom. oğlum 2,5 yaşında.babası rusya güzeli.yüzü güzel olanlardandır dostum. fittir günde 2,5-3 kilometre koşuyoruz.2 hafta bir yıkarız her gün tararız bütün aşıları tamdır.

BOXER Disi ariyorum -
Cukurova bolgesinde 3 yasinda safkan Alman Boxer a disi ariyorum. 0.532.2416644 ADANA

DİŞİ KANADA KURDUNA KOCA ARANIYOR. -
10 yaşında dişi Kanada kurdumuza kendi cinsinden bir koca bulamadığımız için halen çifleştiremedik. Cinsinin bozulmasını istemediğimizden erkek Kanada kurdunuz varsa lütfen bizimle iletişim kurun. 🔒 Üyelere Özel. Saygılar...

CANE CORSO CİNSİ KÖPEĞİME KENDİ CİNSİNDEN VEYA NAPOLİTEN MASTİFF DİŞİ ARIYORUM -
KÖPEĞİM SİYAH RENKTE VE TEK GÖZÜ YEŞİL ,ANKARADA OTURUYORUM.İLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel ADRESİNE MAİL ATABİLİRLER.

Samoyed oğluma kız arıyorum. -
5 yaşında safkan oğluma Ankara da cici bi gelin arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel

ERKEK DALMAÇYALI'ma BAYAN ARIYORUM. -
ANTALYADAKİ YARIŞMADA IRK GÜZELİ SEÇİLEN SECERELİ DALMAÇYALI MA EŞ ARIYORUM.