Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

kızıma bi sewgiliiiii...american coccer arıoruz -
roxy 2,5 yaşında sapsarı bi american coccer.ona bi eş arıoruz.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel

SAFKAN ERKEK ROTTWEİLLER'ıma... -
SAFKAN ERKEK ROTTWEİLLER''ıma güzeller güzeli safkan gelin arıyorum:) 🔒 Üyelere Özel

!!!!! PUG cinsi Oğlumuza Hanım Arıyoruz !!!!! -
Herkese selam ÇAKİ adında PUG cinsi 1 yaşındaki oğlumuza hanım arıyoruz.Tüm aşıları ve bakımları tamdır. ilgilenenler için GSM: 🔒 Üyelere Özel Benim adım : Salih Yer: İstanbul - Fulya

*** AMERİKAN KANADA KURDU *** -
AMERİKAN KANADA KURDU KÖPEĞİMİZ İÇİN DİŞİ EŞ ARANIYOR!!! Özel çiftlikten getirtilmiş, özen ve sevgi ile büyütülmüş Boby''ye dişi eş arıyoruz. İrtibat tel : 🔒 Üyelere Özel

dişi boxer a eş aranıyooooo -
ben istanbuldan kontesime eş arıyorum 10 12 aylık arası eşininde saf olmasını istiyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel

ben istanbuldan kontesime eş arıyorum 10 12 aylık arası eşininde saf olmasını istiyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel

Alman kurtum hayat arkadaşını arıyoo =) -
Köpek aleminin en çapkın kurtu sonunda evlenmeye karar verdi.. Kulubesinin dişisi olmak isteyen gelin adayları sahipleri bana 🔒 Üyelere Özel adresinden mail yoluyla ulaşabilirler.. 4 yaşında.. orjinal renkli.. german sheperd..

DİŞİ DOBERMANIMIZA KIZIL ERKEK DOBERMAN ARIYORUZ -
YAŞINA YENİ GİREN ORJİNAL DOBERMAN KIZIMIZA KIZIL ERKEK DOBERMAN ARIYORUZ.CEVAPLARINIZI BEKLİYORUZ.İSTANBULDAYIZ İSTANBULDIŞI OLMAZ.

YAŞINA YENİ GİREN ORJİNAL DOBERMAN KIZIMIZA KIZIL ERKEK DOBERMAN ARIYORUZ.CEVAPLARINIZI BEKLİYORUZ.İSTANBULDAYIZ İSTANBULDIŞI OLMAZ.

ALMAN KURTUMA DİŞİ ARIYORUM.. -
4 yaşında , orjinal renkli , german sheperd.. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirler..

Disi DANUA ma eş arıyorum (Beyaz agirlikli harlequin ) -
harlequin dişi danua köpeğime eş arıyorum. Köpeklerin iri olması ve secereli olması tercih sebebidir. Lütfen köpeğinizin omuzlardan yükseklğini ve kilosunu da yazın 🔒 Üyelere Özel ismail

erkek golden -
benim amerikadan getirdiğim erkek goldenim var seceresi var kahverengi ve çok tatli bir golden ismi de buddy.

erkek golden -
benim amerikadan getirdiğim erkek goldenim var seceresi var kahverengi ve çok tatli bir golden ismi de buddy.

erkek golden -

can dostuma eş -
sayın Üyeler, Köpeğim olan golden cinsi köpeğime dişi eş arıyorum.Rengi sarıdır.Eğer bildiğiniz dişi köpek varsa sahipinin numarasını,mailini ve adını yollayabilirmisiniz. saygılar, kaan

ERKEK DOBERMANA EŞ ARANIYOR -
İstanbul kadıköyden erkek dobermana eş aranıyor 3 yaşında aslanlar gibi 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

erkek king dobermanima es ariyorum!!(izmir) -
cok yakisikli secereli doby''me disi ariyorum, 2 yasinda cook saglikli. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulasabilirler.