Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

erkek alman kurdu,golden,labrador ve ingiliz setter eş bekliyor -
🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşırsanız sevinirim

dişi alman kurt köpeğine eş -
arkadaşımın dişi alman kurt köpeğine istanbul anadolu yakasında oturan ve seceresi iyi olan bir alman kurt erkek arıyorum eşleştirmek isteyen arkadaşların serdar_kartal@hotmail adresime resim ve mesaj bırakmalarını rica ederim

dişi alman kurt köpeğine eş -
arkadaşımın dişi alman kurt köpeğine istanbul anadolu yakasında oturan ve seceresi iyi olan bir alman kurt erkek arıyorum eşleştirmek isteyen arkadaşların serdar_kartal@hotmail adresime resim ve mesaj bırakmalarını rica ederim

beyaz dısı labradoruma damat cıkolate labrador aranıyopr -
beyaz dısı super dısıme super bır damat arıyorum cıkolate tercıh sebebeıdır 🔒 Üyelere Özel

beyaz dısı super dısıme super bır damat arıyorum cıkolate tercıh sebebeıdır 🔒 Üyelere Özel

güzeller güzeline eş -
20 aylık safkan dişi alman kurduma acil eş arıyorum.6 gündür kanamalı.bandırmadayız

güzeller güzeline eş -
20 aylık safkan dişi alman kurduma acil eş arıyorum.6 gündür kanamalı.bandırmadayız

güzeller güzeline eş -

güzeller güzeline eş -

Fransız Buldog olan Barthez'imize güzel bir eş arıyoruz -
22 aylık olan yakışıklı oglumuz artık bir eş istiyor.Eger fransız buldog bir prensesiniz varsa lütfen irtibata geciniz.

ingiliz seter, beyaz husky ve safkan malamute erkek köpeklerimize eşler arıyoruz -
yerimiz istanbul avrupa yakası bu köpişlerimize uygun dişi eşler arıyoruz köpişlerimizin hepsi safkan olup çok sağlıklılar irtibat: 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel

ingiliz seter, beyaz husky ve safkan malamute erkek köpeklerimize eşler arıyoruz -
yerimiz istanbul avrupa yakası bu köpişlerimize uygun dişi eşler arıyoruz köpişlerimizin hepsi safkan olup çok sağlıklılar irtibat: 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel

pitbulluma eş arıyorum -
3 yaşındaki pitbulluma çiftleştirmek için dişi pitbull arıyorum.

pitbulluma eş arıyorum -

pitbulluma eş arıyorum -

poodle kızımıza toy poodle damat arıyoruz -
2 yaşında poodle cinsi kızımıza toy poodle cinsi damat arıyoruz beyaz veya kayısı rengi tercihimiz

8 kilo dobisime es!!!( disi minyatür pinscher aranıyorrr) -
slmmmm.. yakışıklı oglum badiye acill eş arıyorummm!!!!! şehiri hatta cinsi bile önemli değil ! biri bana yardım etsiinnnn

İRİ CÜSSELİ LABRADORUMA GELİN ARIYORUZ ... -
MERHABA 9 AYLIK red nose OĞLUMA GELİN AIRYORUZ .... YER : İSTANBUL / BAHÇELİEVLER ..... İRTİBAT MAIL : 🔒 Üyelere Özel