Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

oğluma güzel bi dişi kangal arıyorum -
3 yaşında kangal cinsi oğlum paşaya güzel bi dişi arıyorum istanbul anadolu yakasındayım bana ulaşmak için mailim 🔒 Üyelere Özel msn de de konuşabiliriz şu an telefonumu veremiyorum mailleştikten yada msnde konuştuktan sonra telefonumu veririm resimlerini de isteyenlere yollarım..

3 yasinda Amerikan cooker(erkek) kiz arkadas ariyor :(!! -
Daha once hic ciftlesmemistir. Kisirlastirmak tek carem! ve burasi da son umudum. 3 yasinda safgan Amerikan cooker(bal rengi) ogluma uygun bir kiz arkadas ariyoruz. 🔒 Üyelere Özel''dan ulasabilirsiniz. Simdiden cok tesekkur ederim.

3 yasinda Amerikan cooker(erkek) kiz arkadas ariyor :(!! -
Daha once hic ciftlesmemistir. Kisirlastirmak tek carem! ve burasi da son umudum. 3 yasinda safgan Amerikan cooker(bal rengi) ogluma uygun bir kiz arkadas ariyoruz. 🔒 Üyelere Özel''dan ulasabilirsiniz. Simdiden cok tesekkur ederim.

terrier kızıma eş arıyorum/ANKARA -
terrier cinsi kızıma eş arıyorum.

SÜPER EĞİTİMLİ SAFKAN ERKEK COLİE'me acil dişi aranıyor!!! -
İNANILMAZ AKILLI VE EĞİTİMLİ, BİR OKADAR DA GÜZEL OĞLUMUZ LASSİE''YE YAKIŞAN BİR EŞ ARIYORUZ..KUŞADASINDA OTURUYORUZ VE LASSİE ALMANYA''DAN GELDİ,KESİNLİKLE SAFKAN..İLGİLENENLER LÜTFEN AŞAĞIDAKİ NUMARALARDAN BANA ULAŞSIN: 🔒 Üyelere Özel 0256 633 34 43

DİŞİ BOXERİMA ACELE EŞ ARIYORUM -
1.5 yaşında dişi boxerıma eş arıyorum.ankaradayım. yardımcı olursanız 🔒 Üyelere Özel.🔒 Üyelere Özel.

Dost'uma Eş Arıyorum/SAMSUN -
Merhabalar.3 yaşında Sibirya-Alman kırması bir erkek kurdum var.Yanında bir dişi vardı ve sahibi alıp başka bir yere götürdü.Hayvan şimdi çok yalnız ve resmen bunalıma girdi.Bir dişi arıyoruz.Samsun''da oturanınız veya tanıdığınız birisi varsa lütfen cevap yazın.Cevabınızı buraya ya da 🔒 Üyelere Özel MSN adresime yazın.

belçika groenendael -
2,5 yaşında erkek belcika groenendael kopegim var secereli dişi eş arıyorum.

akbaşmı yoksa kangalmı -
merhabalar : arkadaşlar daha öncedende köpek besledim ama akbaş cinsi beslemedim için bilgisi olan arkadaşlara bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.. 1) benim köpegim kuyruk simit sırtında her iki arka ayaklarında kangal tırnagı var ve rengide tamamen kirli beyaz.burun kısmı kangal köpegine bakarak biraz daha uzun. sizce bu köpegim akbaş cinsimi kangal cinsimi: 2) 50 günlük ken hediye gelmişti şu anda 6 aylık 30 kiloda bu yaşdayken bu kilosu normalmidir. 3) insanlardan uzak tutmama ragmen niçin yabancıya havlamıyor bahcede. 4) ortalama boy yükseklil ve kilo ve kalça yükseklik kaç cm oluyor bu cinslerde. lütfen cevap verirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum saygılarımla

akbaşmı yoksa kangalmı -
merhabalar : arkadaşlar daha öncedende köpek besledim ama akbaş cinsi beslemedim için bilgisi olan arkadaşlara bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.. 1) benim köpegim kuyruk simit sırtında her iki arka ayaklarında kangal tırnagı var ve rengide tamamen kirli beyaz.burun kısmı kangal köpegine bakarak biraz daha uzun. sizce bu köpegim akbaş cinsimi kangal cinsimi: 2) 50 günlük ken hediye gelmişti şu anda 6 aylık 30 kiloda bu yaşdayken bu kilosu normalmidir. 3) insanlardan uzak tutmama ragmen niçin yabancıya havlamıyor bahcede. 4) ortalama boy yükseklil ve kilo ve kalça yükseklik kaç cm oluyor bu cinslerde. lütfen cevap verirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum saygılarımla

akbaşmı yoksa kangalmı -

labrador aranıyor acele -
🔒 Üyelere Özel cıkolata tercıh edılır

beyaz dısı labradora acele damat aranıyor -
cok acıl cıftlesmesı gereken oglunuz varsa acele edın once gelen mıllı olur 🔒 Üyelere Özel

beyaz dısı labradora acele damat aranıyor -
cok acıl cıftlesmesı gereken oglunuz varsa acele edın once gelen mıllı olur 🔒 Üyelere Özel

erkek alman kurdu,golden,labrador ve ingiliz setter eş bekliyor -
🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşırsanız sevinirim