Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

İRİ CÜSSELİ LABRADORUMA GELİN ARIYORUZ ... -
MERHABA 9 AYLIK red nose OĞLUMA GELİN AIRYORUZ .... YER : İSTANBUL / BAHÇELİEVLER ..... İRTİBAT MAIL : 🔒 Üyelere Özel

rott oğluma ankara'da gelin arıyorum -
3 yaşına girmek üzere olan oğlum poyraz''a bir eş arıyorum. dişi rott bulmak nasıl zor bişey böle ya, kimsede yok heralde. bidaha alırsam kesin dişi alıcam !! :((

Rhodasian Ridgeback oğluma dişi arıyorum -
1.5 yaşında çok yakışıklı rhodasian ridgeback cinsi oğluma eş arıyorum... çok sağlıklı, çok çevik, çok kuvvetli.. herşeyi çoook

labrador'a beşik kerkmesi damat aranıyor -
Şu an 2 aylık olan kızımız için yaz aylarında balayına çıkabilecek yakışıklı damat aranmaktadır Hakan Öztek 🔒 Üyelere Özel

labrador'a beşik kerkmesi damat aranıyor -
Şu an 2 aylık olan kızımız için yaz aylarında balayına çıkabilecek yakışıklı damat aranmaktadır Hakan Öztek 🔒 Üyelere Özel

Safkan secereli rottwailler oglumuza es ariyoruz -
Fredy adinda iyibeslenmis ve temiz olan 3.5 yasindaki ve 64-70 kg arasindaki Babasi Zimbabne ana Alman olan kopegimize yavru karsilginda safkan rott es ariyoruz. Tercihen istanbul avrupa yakasidir. 🔒 Üyelere Özel

Fredy adinda iyibeslenmis ve temiz olan 3.5 yasindaki ve 64-70 kg arasindaki Babasi Zimbabne ana Alman olan kopegimize yavru karsilginda safkan rott es ariyoruz. Tercihen istanbul avrupa yakasidir. 🔒 Üyelere Özel

Sorduğunuz Soruyu Cevaplıyorum -
İlk ilan verdiğim "Puçi adlı köpeğime eş arıyorum" demiştim sizde, dişi mi? erkek mi? diye sordunuz ,erkekti...

DİŞİ YORKSHİRE TERİERİME EŞ-İZMİR -
YORKSHİRE TERİER KIZIMIZA İZMİRDEN DAMAT ARANIYOR. KENDİSİ 0 NUMARA OLUP; 0 NUMARA DAMAT ADAYLARI İLE İLGİLENMEKTEDİR.

erkek alman kurduma secereli dişi eş arıyorum -
secereli 5 yasındaki sayko isimli erkek alman kurdu köpeğime secereli dişi arıyorum ilgilenenler lütfen 🔒 Üyelere Özel

secereli 5 yasındaki sayko isimli erkek alman kurdu köpeğime secereli dişi arıyorum ilgilenenler lütfen 🔒 Üyelere Özel

ankaralı gelin arıyorum(chihuahua)resimli -
oğluma bou bayuna göre bir aş bulamadım resim yüklemek istedim ama başaramadım mail adresi bırakırsanız resim yollarım

ankaralı gelin arıyorum(chihuahua)resimli -
oğluma bou bayuna göre bir aş bulamadım resim yüklemek istedim ama başaramadım mail adresi bırakırsanız resim yollarım

Alman Kurduma Eş Arıyorum...... -
Ben Puçi adlı köpeğime eş arıyorum.Eğer görüşmek isterseniz bu numarayı arayın:🔒 Üyelere Özel

Alman Kurduma Eş Arıyorum...... -
Ben Puçi adlı köpeğime eş arıyorum.Eğer görüşmek isterseniz bu numarayı arayın:🔒 Üyelere Özel

İNSAN OLDUĞUMUZ İÇİN YARDIM!.. -

Selam Hayvansever Dostlarım;

30 SANİYENİZİ AYIRIN BUGÜN BİR İNSANI ÖLMEKTEN KURTARIN!!!

🔒 Üyelere Özel

Sevgiler.

secerelı galans goldenıme secerelı asılı kut burunlu damat adayları acele -
ıst eyupteyım ogluna guvenen gelsın 🔒 Üyelere Özel