Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

merhabalar -
2,5 yasında oldukca güzel ve bakımlı bır alman kurdum var henuz hıc cıftlestırmedım ılk cıftlesmesını yaptırmak ıstıyorum yası doldu karakterı oturdu ıyıce olgunlasabılmesı ıcın cıftlesmesı gerekıyor artık guzel bır dısı arıyorum ılgılenen kısılerın lutfen bana yazmasını rıca ederım resımlerını gonderebılırım ısteyenlere simdiden tesekkur ederım

DEV, KOYU ALTIN SARISI GOLDEN KIZ ARKADAŞ ARIYO!!! -
KOYU ALTIN SARISI RENGİM VAR..3 YAŞINDAYIM..VE ARTIK BABA OLMAMIN ZAMANI GELDİDE GEÇİYO...

merhaba -
2,5 yasında alman kurdum var ilk cıftlesmesını yaptırmak ıstıyoruz fakat henuz uygun bır dısı bulamadık oglumuz neo cınslerıne gore cok guzeldır ve bakımlıdır dısısını cıftlestırmek ısteyenler lutfen benle ırtıbata gecerse sevınırım mal adresım 🔒 Üyelere Özel resımlerını gorebılırsınız bana ulasırsanız

izmir içi dişi cane corso eş aranıyorr!!! -
arkadaşlar 4 yaşındaki oğlum bazil için diiş cane corso eş arıyorum 🔒 Üyelere Özel.tc bazili bu adresten görebilirsinizz.. 🔒 Üyelere Özel msn adresiiim ilgilenenler bana msn adresimden ulaşabilirler..

yavru karşıliğı erkek husky arıyorum -
Beyaz dişi huskyme eş arıyorum.Ankara dayım ulaşım işini hallederim.(ankara olması koşuluyla .A C E L E

Beyaz dişi huskyme eş arıyorum.Ankara dayım ulaşım işini hallederim.(ankara olması koşuluyla .A C E L E

KURBAN OLAM ATATÜRKÇÜLÜK YOLUNDA İLERLEYEN DOSTLARA... -

Selam , Hayvansever Dostlarım ve HepsiEvcil Camiası ;

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Sevgiler.

KURBAN OLAM ATATÜRKÇÜLÜK YOLUNDA İLERLEYEN DOSTLARA... -

Selam , Hayvansever Dostlarım ve HepsiEvcil Camiası ;

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Sevgiler.

GOLDEN RETRIVER IMA GELIN ARIYORUM!!!! İZMİR -
IZMIR DE OTURAN GOLDEN RETRIVER CINSI OGLUMA GELIN ADAYLARI ARIYORUM 🔒 Üyelere Özel ılgılenenler bana burdan ulaşabılır

japanise chin erkek -
merhaba cok saglıklı uysal saf ırk ogluma kendi niteliklerine sahip es arıyorum...

japanise chin erkek -
merhaba cok saglıklı uysal saf ırk ogluma kendi niteliklerine sahip es arıyorum...

dişi beagle -
1.5 yaşındaki yakışıklı oğluma eş arıyorum.

golden kızıma eş arıyorum; -
izmir/karsıyakada oturan yakısıklı golden sahıplerının benımle baglantıya gecmesını ıstıorum mail adresim ;🔒 Üyelere Özel

izmir/karsıyakada oturan yakısıklı golden sahıplerının benımle baglantıya gecmesını ıstıorum mail adresim ;🔒 Üyelere Özel

French Bulldog Bartez`imize bayan arkadaş arıyoruz -
2 yaşındaki Fransız Bulldog cinsi köpeğimiz, oğlumuz Barthez`e bayan arkadaş arıyoruz.İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler.

American Eskimo cinsi oğluma eş arıyorum. -
2 yaşındaki çok yakışıklı ve akıllı oğluma eş arıyorum. Aşılarımız tam ve karnemiz var. İstanbuldayız. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel