Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

bembeyaz husky me bembeyaz damat arıyorum -
ilgilenenler mail ime resim yollayabilirler... 🔒 Üyelere Özel

terrier kızıma acele eş.......... ankara -
6yaşında 1numara güzeller güzeli kızıma ank.dan eş arıyorum hala ciftleşemedi acelee..

6yaşında 1numara güzeller güzeli kızıma ank.dan eş arıyorum hala ciftleşemedi acelee..

2006 TÜM SİTE ÇALIŞANLARI VE ÜYELERİNE KUTLU OLSUN!... -

Yeni Yılda ; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerinizi ikiyle çarpın bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayırın kendinize...

MUTLU YILLAR!..

Yeni Yılınız Kutlu Olsun. -
Tüm üyelerimizin yeni yılını kutlar, 2006 yılının sizlere mutluluk, sağlık ve başarı getirmesini dileriz. Sevgi ve Saygılarımızla, 🔒 Üyelere Özel

doberman melezi oğluma eş arıyorum -
eğitimli akıllı sevimli veeee çokk yakışıklıdır

Fransız Bulldog Elwis dişi eş arıyor.... -
2,5 yaşında Fransız bulldogum Elwise artık bir dişi bulma vakti geldi.Rengi beyaz üstüne siyahtır isteyene resim yollanır.Dişi fransız bulldoglara duyrulur...

ispanyol cookerımıza dişi aranmaktadır -
izmir kirazdan haber bekliyoruz 02325723011

Terrier kızıma eş arıyorum -
kızımıza eş arıyoruz. bizimki 0 numara ve mümkünse eşide 0 numara olsun. bu arada biz kayserideyiz kayserili terrier sahiplerine sesleniyoruz.

kızımıza eş arıyoruz. bizimki 0 numara ve mümkünse eşide 0 numara olsun. bu arada biz kayserideyiz kayserili terrier sahiplerine sesleniyoruz.

Miro`-- labrador -- dişisini ariyor... -
8 Yasinda erkek labrador`a es ariyoruz...🔒 Üyelere Özel

TV LERE CIKAN MESHUR SAFKAN ERKEK ALMAN KURDUYUM -
2 yasındakı kopeğime safkan dişi arıorum ank de ısenız arayın 0537 280 71 yada 🔒 Üyelere Özel

TV LERE CIKAN MESHUR SAFKAN ERKEK ALMAN KURDUYUM -
2 yasındakı yakısıklı kopeğıme safkan dısı alman kurdu arıyorum ank de olanlardan msj beklıorum 🔒 Üyelere Özel 0537

yakışıklı terrier prensimiz prensesini arıyor...ANKARA -
OĞLUMUZ 1 NUMARA SAF BEYAZ TERRİER.