merhaba ben zeytin. Güzel ve akıllı bi dişiyim. otur, kalk, yat komutlarını iyi bilirim. adda deyince gezme, mamaiş değince yemek olduğunu bilirim. annemi hiç üzmem. evin şirin maskotuyum. ama çok yalnızım :( kendime bir eş arıyorum. bana buradan ulaşabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel adresinden de anneme.
ayrıca buradanda resimlerimi görebilirsiniz 🔒 Üyelere Özel :)))
merhaba ben zeytin. Güzel ve akıllı bi dişiyim. otur, kalk, yat komutlarını iyi bilirim. adda deyince gezme, mamaiş değince yemek olduğunu bilirim. annemi hiç üzmem. evin şirin maskotuyum. ama çok yalnızım :( kendime bir eş arıyorum. bana buradan ulaşabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel adresinden de anneme.
Önce 🔒 Üyelere Özel (Alternatif siteler var ben bunu tercih ediyorum)adresine girip nick alıp kaydoluyorsunuz.Her hangi bir yerde gördüğünüz evcillerimizle ilgili resimleri bilgisayarınızda bir yere kaydediyorsunuz. 🔒 Üyelere Özel adresinde aldığınız nick ve şifre ile girip albümünüze gözattan kaydettiğiniz resmi ekliyorsunuz.(photobuckette size albüm açılıyor oraya örneğin resimlerime kaydettiğiniz resmi ordaki gözattan bulup albüme kaydediyorsunuz.)Kaydettiğiniz resmin altında URL adresi çıkıyor.
Resmi buraya kopyalarken ;
HTML sayfasını açıyosunuz yani bu sayfayı(HTML Editörü Yükle),üstte yazı renginin yanındaki , dağ-güneş resmini tıklıyorsunuz.. photobuckete kayıtlı resmin URL adresini burdaki URL kısmına kopyala yapıştır yapıyorsunuz.Tamamı tıkladığınızda resim sayfada
Sevgiler.
06.06.2004 DOĞUMLU KÜT BURUN İRİBAŞ GOLDEN RETRİEVER`IMIZA EŞ ARIYORUZ.İRİ BİR DİŞİ TAHMİN EDİYORUM İLGİSİNİ ÇEKER:)
İLETİŞİM İÇİN:
🔒 Üyelere Özel
MAİLLERİNİZİ BEKLİYORUZ... FOTO YOLLAYABİLİRİM...
ANCAK DURUM ACİLDİR:)
SEVİMLİ,SEMPATİK,ENERJİK,YAKIŞIKLI OĞLUMUZU ÇİFTLEŞTİRMEK İÇİN DİŞİ GOLDEN ARIYORUZ.İSTANBULDAN OLMASI ŞARTIMIZDIR.BİZE BURDAN MESAJ YOLUYLA VEYA 🔒 Üyelere Özel email yoluyla ulaşabilirsiniz.
1.5 yaşındaki yakışıklı oğluma güzel bir gelin adayı arıyorum..sağlıklı,yakışıklılık,akıllı ve tüm labradorlar gibi sevimli sempatik oğlumuz baba olmak istiyor.. arzu ederseniz fotograf gönderebilirim.. bekliyoruz... :)
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.