Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

Üç yaşında Golden Retriever erkek -
Erkeğimize gelin arıyorum Kızıl rnk bakımlı.Kadıköy İstanbul 🔒 Üyelere Özel

Cocker Spaniel cinsi oğlumuza dişi eş aranıyor. -
1,5 yaşındaki, Cocker Spaniel cinsi oğlumuza dişi eş arıyoruz. Beşiktaş, Teşvikiye`de oturuyoruz. İlgilenenler ve fotoğraf görmek isteyenler bizimle 🔒 Üyelere Özel adresinden irtibata geçebilirler.

Samoyed köpeğime dişi eş arıyorum! -
Yakışıklı,biricik köpeğimize dişi samoyed eş arıyoruz.. Yavrularının olmasını çok istiyoruz ve anneyle yavrularının bütün sorumluluklarını kabul ediyoruz. Teşekkürler. Ankara 🔒 Üyelere Özel

erkek canaryam prezos"a dişi aranıyor -
erkek canaryam prezos oğlumuza dişi arıyoruz çok acil!!!! e-mail 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel adreslerinden ulaşa bilirsiniz telefon:🔒 Üyelere Özel

erkek rotwelier,husky ve alman kurdu ma dişi aranıyor -
şuan erkek köpeklerime dişi arıyorum___ safkan 1,5 yaşında bir rotwelier 2 yaşında safkan alman çobak köpeği 1 yaşında erkek husky köpeklerimin hepsi safkandır isterseniz bana e-mail atabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

erkek dogo ma eş arıyorum -
9 aylık erkek dogo ma eş arıyoruum.. istanbul küçük çamlıca lekesiz beyaz

norfolk terrıer erkek -
yakısıklı ve sırın ogluma eş arıyorum gelin adayları tercihimiz istanbul il sınırlarıdır

rott-alman kurdu mix köpeğime eş arıyoruz -
junior 1 yaşında mix olmasına rağmen çok güzel ve çok akıllı bir köpek ona eş arıyoruz yardımcı olursanız çok seviniriz

GOFRETE(Alman coban kopegı)ERKEK ES ARIYORUZ -
BENİM KÖPEĞİME EŞ ARIYORUM SEMT OLARAK İST. KÖPEĞİM SAF ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİDİR

DiŞi MiNyAtÜr PiNsChEr ArAnIyOrRr! -
8 kilo oğluma eş arıyorummm...0216 485 1888, 🔒 Üyelere Özel, 🔒 Üyelere Özel, 🔒 Üyelere Özel

ciftlestırmek için dişi rott arıyorum -
2 yasındakı ogluma dişi rott arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresınden bana ulasabılır

Dişi rott arıyorum -
2 yasındakı ogluma guzel bır dısı arıyoruz ılgılenenler 🔒 Üyelere Özel adresınden bana ulasabılır

Rott doberman kırması oğlumuza dişi aranıyor -
3 yaşındaki oğlumuza dişi doberman yada rottweiller arıyoruz. Rott ve doberman kırması ancak bu kadar güzel olabilir.

Rott doberman kırması oğlumuza dişi aranıyor -
3 yaşındaki oğlumuza dişi doberman yada rottweiller arıyoruz. Rott ve doberman kırması ancak bu kadar güzel olabilir.

Erkek Golden Retriever!!! -
Merhaba, Ben 2,5 yaşında, açık şampanya renginde, secereli ve tüm sağlık kontrolleri tam olan erkek bir Golden Retriever`ım. Sahibim, hiperaktif ve çok sevimli olduğumu söyler. Bu aralar, tam olarak olgunlaşabilmem için bana bir eş arıyor. Benim de bunun için can atmadığımı söylemek çok saçma olur herhalde. Eğer ilgileniyorsanız O`na mesaj ya da e-mail yoluyla ulaşın lütfen. Sahibimin e-mail adresi 🔒 Üyelere Özel İyi günler diliyorum!!! Haw Haw