Böylesine tatlı, böylesine yakışıklı golden yok, isteyenlere fotoğrafı gonderilir. Tüm scr belgeleri bendedir, ayrıca kulağında doğuştan damgası vardır scr numarası 458 dir.
Buddy için mükemel bir eş arıyorum tüm yavrular dişi tarafına bırakılacaktır...
Teşekkürler!
türkiyede ender bulunan renkteki husky me eş arıyorum eş arayan arkadasklar acele etsin çünki satmak zorundayım köpeğimin rekleri kahverengi ve beyaz maviş gözlü böylesi türkiyede çok ender bulunuyor
türkiyede ender bulunan renkteki husky me eş arıyorum eş arayan arkadasklar acele etsin çünki satmak zorundayım köpeğimin rekleri kahverengi ve beyaz maviş gözlü böylesi türkiyede çok ender bulunuyor
Merhaba çok yakışıklı 2 yaşındaki safkan amerikan cocker, köpeğimize safkan dişi amerikan cocker arıyoruz.Bornovada otururuyoruz yakın olması tercihimizdir
Merhaba çok yakışıklı 2 yaşındaki safkan amerikan cocker, köpeğimize safkan dişi amerikan cocker arıyoruz.Bornovada otururuyoruz yakın olması tercihimizdir
KOPEGIM LACONUN DURUMU COK FENA.ARTIK BU DURUMA DUR DEME ZAMANI GELDI DIYE DUSUNUYORUM.KOPEGIMIN RESMINI 1KACGUN SONRA SAYFAYA EKLICEM.DISI SAHIPLERINE DUYURULUR.(YAVRU TALEP ETMICEM AMA 1TANEYE HAYIR DEMEM)MaYKI 🔒 Üyelere Özel