Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

SAFKAN SCR Lİ GOLDEN -
Böylesine tatlı, böylesine yakışıklı golden yok, isteyenlere fotoğrafı gonderilir. Tüm scr belgeleri bendedir, ayrıca kulağında doğuştan damgası vardır scr numarası 458 dir. Buddy için mükemel bir eş arıyorum tüm yavrular dişi tarafına bırakılacaktır... Teşekkürler!

Ogluma Ruhunun Esi Golden Retriever Bayan? -
5 yasinda,olaganustu guzelligiyle ve zekasıyla insanlari hayretlere dusuren, bakımlı, evimizde ozel odasi olan, secereli,cok saglıklı bi oglum var.Odasını paylasabilecegi,onu yemege goturup vakit gecirebilecegi, ruh esini,hayatının anlamını,gelin adayını arıyor,ilgilenenler:🔒 Üyelere Özel`a mail atabilirler,sevgilerle:)dostsuz kalmayın:)

Ogluma Ruhunun Esi Golden Retriever Bayan? -
5 yasinda,olaganustu guzelligiyle ve zekasıyla insanlari hayretlere dusuren, bakımlı, evimizde ozel odasi olan, secereli,cok saglıklı bi oglum var.Odasını paylasabilecegi,onu yemege goturup vakit gecirebilecegi, ruh esini,hayatının anlamını,gelin adayını arıyor,ilgilenenler:🔒 Üyelere Özel`a mail atabilirler,sevgilerle:)dostsuz kalmayın:)

Ciftleştirmek için dişi ROTT aranıyor -
2 yasındakı rottuma cıflesttırmek ıcın dısı guzel bır rott arıyorum ılgılenenler 🔒 Üyelere Özel adresınden bana ulasabılır

DİŞİ ROTT aranıyor -
iki yasındakı saf rottum ıcın istanbulda bulunan dişi rott arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel msj bırakabılırler

husky me acil eşşş -
türkiyede ender bulunan renkteki husky me eş arıyorum eş arayan arkadasklar acele etsin çünki satmak zorundayım köpeğimin rekleri kahverengi ve beyaz maviş gözlü böylesi türkiyede çok ender bulunuyor

husky me acil eşşş -
türkiyede ender bulunan renkteki husky me eş arıyorum eş arayan arkadasklar acele etsin çünki satmak zorundayım köpeğimin rekleri kahverengi ve beyaz maviş gözlü böylesi türkiyede çok ender bulunuyor

husky me acil eşşş -

Erkek American Cocker`ımıza dişi eş arıyoruz (İzmir) -
Merhaba çok yakışıklı 2 yaşındaki safkan amerikan cocker, köpeğimize safkan dişi amerikan cocker arıyoruz.Bornovada otururuyoruz yakın olması tercihimizdir

Merhaba çok yakışıklı 2 yaşındaki safkan amerikan cocker, köpeğimize safkan dişi amerikan cocker arıyoruz.Bornovada otururuyoruz yakın olması tercihimizdir

ERKEK DOGO CANARİ -
ELİMDE DİŞİ CANARİ DOG VAR ERKEK ARIYORUM 🔒 Üyelere Özel

izmir ve çevresinde erkek dogo arıyom kızıma -
arkadaşlar erkek dogo arıyorum izmir we çevresi olsun lütfen ama erkek güsel olmalı.

arkadaşlar erkek dogo arıyorum izmir we çevresi olsun lütfen ama erkek güsel olmalı.

BIR DISI GOLDEN VARMI -
KOPEGIM LACONUN DURUMU COK FENA.ARTIK BU DURUMA DUR DEME ZAMANI GELDI DIYE DUSUNUYORUM.KOPEGIMIN RESMINI 1KACGUN SONRA SAYFAYA EKLICEM.DISI SAHIPLERINE DUYURULUR.(YAVRU TALEP ETMICEM AMA 1TANEYE HAYIR DEMEM)MaYKI 🔒 Üyelere Özel

Yakışıklı American Bulldog`umuza gelin arıyoruz! -
Ares şu anda 22 aylık. Fotoğraflarını aşağıdaki linklere tıklayak görebilirsiniz. İstanbul`da oturanlar tercihimiz. Tel: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel