Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

jack russell -
angel`ıma erkek arıyorum 🔒 Üyelere Özel

YORKSHİRE ANKARALI GELİN ARIYORUZ!! -
OĞLUMA;ANKARADAN, MUMKUNSE 1 NUMARA,DİŞİ YORKSHİRE ARIYORUZ..ILGILEENENLER 🔒 Üyelere Özel dan ULAŞABİLİR!!

1 NUMARA SAF YORKSHİRE`IMA ANKARALI GELİN ARIYORUZ!! -
1 YAŞ 1 AYLIK,İYİ HUYLU,AŞILARI TAM,BAKIMLI,YAKIŞIKLI OĞLUMA MÜMKÜNSE 1 NUMARA ANKARADAN DİŞİ YORKSİRE ARIYORUZ!!İLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel DAN MAİL ATARAK ULAŞABILIR!!

erkek husky var mı... -
ankarada oturuyorum..2 yaşında dişi husky im var ve erkek husky arıyorum...🔒 Üyelere Özel den veya 🔒 Üyelere Özel dan ulaşırsanız sevinirim..

erkek husky var mı... -
ankarada oturuyorum..2 yaşında dişi husky im var ve erkek husky arıyorum...🔒 Üyelere Özel den veya 🔒 Üyelere Özel dan ulaşırsanız sevinirim..

dişi RHODESİAN RİGDEBACK eş arıyorum -
çok sağlıklı 1,5 yaşında rhodesian rigdeback dişi arıyoruz...

Oğlumuza eş arıyoruz! (Amerikan Eksimo, Spitz, Samoyed) -
14 aylık oğlumuza, beyaz prensimize cici bir eş arıyoruz. Kuzu beslenmesi ve aldığı vitaminleriyle erken kızgınlık dönemine girdi. İstanbul da olanlar mail ile temasa geçebilirler.. Kuzu 14 Aylık Amerikan Eskimo Beyaz Renk Aşıları tam Aşı karnesi var

Erkek Golden!!! -
Merhaba, Ben 3 yaşında, açık şampanya renginde, secereli ve tüm sağlık kontrolleri tam olan erkek bir Golden Retriever`ım. Sahibim, hiperaktif ve çok sevimli olduğumu söyler. Bu aralar, tam olarak olgunlaşabilmem için bana bir eş arıyor. Benim de bunun için can atmadığımı söylemek çok saçma olur herhalde. Eğer ilgileniyorsanız O`na mesaj ya da e-mail yoluyla ulaşın lütfen. Sahibimin e-mail adresi 🔒 Üyelere Özel İyi günler diliyorum!!! Haw Haw

8 aylık erkek rotwaillera eş -
selam ben istanbuldan ilker 8 rotwailler cinsi erkek köpeğime eş arıyorum.ulaşmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirler.

Erkek American Cocker`ımıza dişi eş arıyoruz (İzmir) -
Merhaba çok yakışıklı 2 yaşındaki safkan amerikan cocker, köpeğimize safkan dişi amerikan cocker arıyoruz.Bornovada otururuyoruz yakın olması tercihimizdir... Özen:🔒 Üyelere Özel

Bullterrierime eş arıyorum -
siyah ve az beyaz renkli 7 yaşındaki Gregor`uma dişi aranıyor... tel:🔒 Üyelere Özel

Bullterrierime eş arıyorum -
siyah ve az beyaz renkli 7 yaşındaki Gregor`uma dişi aranıyor... tel:🔒 Üyelere Özel

lili -
dişi amerikan cocker`mize eş arıyoruz

ACILEN DİŞİ LABRADOR EŞ ARANIYOR EVT ŞİMDİ TAM ZAMANI.. -
Sarı-krem tonlarında FCI secereli çok yakışıklı tecrübeli oğlumuza acilen dişi uygun Labrador eş arıyoruz.Ozzy 2-3 tecrübe geçirdi fakat hiç yavrusu olmadi henuz..Artik baba olmak istiyor!Önümüzdeki aylarda dişi sahipleri bu kutsal gorevi yerine getirelim ve onlarda mutlu olsun bu duyguyu tatsin.Ortaya çok harika yavrular çıkacağindan emin olun! Irtibata geçelim. ist Avrupa yakasindayiz. GSM :🔒 Üyelere Özel MAİL: 🔒 Üyelere Özel Resim : 🔒 Üyelere Özel

juniora dişi eş lütfennnn -
rott ve alman kurdu mix köpeğimize dişi eş arıyoruz...çok akıllı ve çok yakışıklı 1 yaşında.ilgilenenler lütfen 🔒 Üyelere Özel

erkek kangala dişi aranıyor(resimli) -
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] 3 yaşındaki erkek köpeğime iyi bir dişi arıyorum. İstanbul anadolu yakasındayım... görüşmek isteyenlere msn adresim 🔒 Üyelere Özel

LİLİ -
2,5 yaşında dişi amerikan cockerimize bir eş arıyoruz.Aydın ve çevresi

oğluma dişi rottweiller arıyorum -
2 yasındakı ogluma dişi rottweiller arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresınden bana ulasabılırler

oğlumuza dısı husky arıyoruz -
oğlumuza dısı husky veya alaska malamut arıyoruz kocaelınde oturuyoruz ılgılenenler 🔒 Üyelere Özel nolu gsmden veya 🔒 Üyelere Özel adresınden bıze ulasabılırler ısteyene resım gonderebılırız

Golden Retriever gelin arıyorum -
üç yaşında kızıl renk bakımlı oğlumuza gelin arıyorum. kadıköy İstanbul 🔒 Üyelere Özel