Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

(ANKARA) Alaskan Malamutes Dişi Arıyor @))-->--> -
Arkadaşlar muhteşem güzellikteki north zaten ankaranın yarısı tanıyo neyse cok fazla bişi solemicem sadece sunu soleyim uzun tüylü kısa bakcalı kulaklar muhtesem gozler masmavi biraz az soledim ve super bakımlı kopeğim northa malamute yada husky arıyorum bu arada 15 aylıgım bahçede kalıyorum evede giriyorum annem yokken ne kadar kızsada annem yakışıklı ce akıllı oldugum için beni affedio 15 ay boyunca bana kimse vurmadı cunku cok akıllıyım yeter artı bende gencliğimi yaşamak istiyorum bana yakısır bi eş arıyorum.... işte north Burak Kayra TEL:🔒 Üyelere Özel Msn mail : 🔒 Üyelere Özel

izmirli dişi Jack Russell aranıyor -
2,5 yaşındaki gürbüz oğlumuz için helal süt emmiş bir gelin arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirler

dişi alman kurdu - erkek amerıcan cocker -
15 aylık uzun tüylü eğitimli alex e dişi arıyoruz .... bakırköy - zeytinburnu ve bayrampaşa tarafında olursa daha ii olur ......isteyene resimde maıl atabilirim 🔒 Üyelere Özel .... birde 5 yaşında dişi amerıcan cocker a erkek eş arıyoruz ...semtler aynıdır ... ulaşmak isteyenler ... 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler ....

dişi husky aranıyor -
iyi bakımlı erkek husky köpeğimizi çiftleştirmek üzere dişi huskey aranıyor. Gerekirse erkeği dişinin yanına veya dişiyi erkeğin yanına getirebiliriz. Adana da oturan arkadaşlarım ilgilenirlerse sevinirim. 🔒 Üyelere Özel adresinden görüşebiliriz.

yakışıklı goldenıma kız arkadaş arıyorumm -
1 yaşında saf erkek golden retrieverımıza dişi golden arıyoruzzz .. msn adres 🔒 Üyelere Özel adanadayızzz.

oscara acil gelin -
2 yasında bakımlı alman kurdum var erkek sakarya da beslemekteyim ciftlestirmek istiyorum 🔒 Üyelere Özel

ankaradan kızımıza erkek rot arıyoruz -
14 aylık macar rodumuza acil eş arıyoruz. ilgilenenler;🔒 Üyelere Özel

Golden`ım Tommy`e eş -
Tommy 1 aylık.Köpeğimin çiftleşme zamanı gelince sıkıntı çekmemesi için iyi bir eş arıyorum.Labrador ile de çiftleştirebilirim.

izmirden dacshaund kızıma eş arıyorum -
izmirde oturuyorum ve 4 yasındaki dacshaund(sosis köpek) kızıma eş arıyorum iletişim için 🔒 Üyelere Özel

SCR li golden im buddy`e eş arıyoruz... -
buddy çek cumhuriyetinden geldi.. Fransa da eğitim aldı. 4.5 yaşında. altın sarısı renginde safkan SCR`li Golden.. Ankara`da eş arıyoruz. isteyene resim yollayabilirim.. 🔒 Üyelere Özel

Cocker Spaniel cinsi oğlumuza dişi eş arıyoruz. -
1,5 yaşındaki, Cocker Spaniel cinsi oğlumuza dişi eş arıyoruz. Beşiktaş, Teşvikiye`de oturuyoruz. İlgilenenler ve fotoğraf görmek isteyenler bizimle 🔒 Üyelere Özel adresinden irtibata geçebilirler.

Labrador oğluma İzmir`den eş -
Secereli,sarı renkli, çok akıllı,3.5 yaşında labradoruma eş arıyorum.İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel

ACİL DİŞİ JACK RUSSEL EŞ ARIYORUZ!!!! -
Yakışıklı oğlumuza dişi jack russel eş arıyoruz.