Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

erkek goldena dişi eş aranıyor -
erkek ama o kadar hareketli 1 golden ki görseniz bayılırsınız sampanya rengi top oynamayı seven suda yüzmeyi seven köpişimize eş arıyoruz.

erkek ama o kadar hareketli 1 golden ki görseniz bayılırsınız sampanya rengi top oynamayı seven suda yüzmeyi seven köpişimize eş arıyoruz.

ankaradan dişi american coccer eş arıyoruz -
çok tatlı oyuncu 2 yasındaki american coccerımıza dişi eş arıyoruz. eger yavrulamasını ve o güzel tatlı yavruları olacak ve o yavrulara annelik edecek bir dişi arıyoruz. sahibi saf ırk olmasını istiyor rengi falan önemli degil yeterki olsun köpegimiz victor cok sabırsızlanıyor.

GENCİM, YAKIŞIKLIYIM, EŞ ARIYORUM (amerikan cockerspaniel) -
04 haziran 2006 da doğum günüm var bir yaşına basıcam, ilk tecrübem olacak... ama artık canıma tak etti... adım ceviz, istanbulda yaşıyorum...

GENCİM, YAKIŞIKLIYIM, EŞ ARIYORUM (amerikan cockerspaniel) -
04 haziran 2006 da doğum günüm var bir yaşına basıcam, ilk tecrübem olacak... ama artık canıma tak etti... adım ceviz, istanbulda yaşıyorum...

guzel kızıma yakısıklı damat arıyorum (pitbull) -
kızımız bir yaşında istanbul fındıkzade de oturuyoruz su anda tam zamanı kızımız kızan oldu acele ederseniz seviniriz:)) ismim gokhan tel 0212 587 97 88 🔒 Üyelere Özel

ankara boxer erkek gelin arıyor -
veteriner hekimde birinci sınıf boxer erkek oğlumuza yine aynı standartlarda dişi boxer arıyoruz. Ankarada ikamet halinde bulunan evcil sahiplerine ve ilgili arkadaşların bilgilerine... iletişim kurmak isteyenler için msn adresi 🔒 Üyelere Özel dur.

DİŞİ BOXERIMA EŞ ARIORUM -
SAFKAN DİŞİ BOXERIMA SAFKAN ERKEK BOXER ARIORUM ISTANBUL ICI OLMASI SARTTIR KOPEGIM 3 YASINDA msn:🔒 Üyelere Özel

DİŞİ BOXERIMA EŞ ARIORUM -
SAFKAN DİŞİ BOXERIMA SAFKAN ERKEK BOXER ARIORUM ISTANBUL ICI OLMASI SARTTIR KOPEGIM 3 YASINDA msn:🔒 Üyelere Özel

Bembeyaz disi husky me eş arıyorum -
aynı özelliklerde(beyaz erkek) eş arıyorum msn 🔒 Üyelere Özel yer:istanbul-beykoz ilgilenenlerin resimli maillerini bekliyorum adem

SECERELİ DOGO DİŞİ EŞ ARANIYOR İZMİR!! -
Secereli dogo 70kg erkek dişi eş aranıyor msn 🔒 Üyelere Özel

Sevgili yakışıklı Bobomuza eş arıyoruz(golden retriever) -
6 yaşındaki Kanada doğumlu oğlumuza eş arıyoruz.İsterseniz resimlerini de gönderebiliriz.istanbul/kadıköy

terrier kızımıza damat arıyoruz(istanbul) -
MERHABA.1 NUMARA BEYAZ TERRİER KIZIMIZA 10 GÜN İÇİNDE ACİL 0 VEYA 1NUMARA DAMAT ARIYORUZ! TEL:(533)5207460

kızıma erkek pekines arıyorum (izmir) -
1.5 yaşında çok tatlı bi kızım var artık çiftleşme zamanı torunlarımızı görmek istiyoruz:)ilgilerinize...: 🔒 Üyelere Özel

1.5 yaşında çok tatlı bi kızım var artık çiftleşme zamanı torunlarımızı görmek istiyoruz:)ilgilerinize...: 🔒 Üyelere Özel

samoyedime gelin arıyorum ... -
yakışıklı samoyedime gelin arıyorum... istanbul/büyükçekmece de oturuyoruz ilgilenenler bana bu adresten ulaşabilirler.. 🔒 Üyelere Özel