Köpeğime Eş Arıyorum

ACİL DİŞİ JACK RUSSEL EŞ ARIYORUZ!!!!
Yakışıklı oğlumuza dişi jack russel eş arıyoruz.

ilanınız çok yeni değil buldunuz mu bilmiyorum ama hala arıyorsanız dişi jack russel ımız var ve eş arıyoruz.ankara dayız.

istanbuldan dişi jack russelıma eş arıyorum resimlerini gönderebilirsen sevinirim köpeğinin

Arkadaşlar Jack Russell arıyorum ama pet shoplar çok uçuk fiyatlar istiyo bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. bu benim için çok önemli .... mail adresim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

merhaba dişi jack russel terrier ile ilgili görüşmek isterseniz 🔒 Üyelere Özel msn adresim.

1 yasında harıka bı jack russel`ım var fakat ben onunla fazla ılgılenemıyorum isteyen olursa resımlerınıde yollayabılırım erkek dunyalara tatlısı bısey resimleri görünce bana hak vereceksiniz(not okadar hareketliki yerinde duramıyor) 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bana bu adreslerden ulaşabılırsınız.....

merhaba nerde oturuyorsunuz yazmamısınız ama ben izmirde oturuyorum uygunsa görüşelim benim jack russell dişim var ama en ufak türüğnden yani 0 numara .okudugunuzda cevap yazın ve telinizi.... özgür_cocuk22 sende nerde otudugunu söylememişin seninlede görüşmek istiyorum izmirdeysen

4 yasında en yaramaz jack im var - dişi eş arıyoruz - istanbul ulusda oturuyoruz - msn : 🔒 Üyelere Özel ilgilenirseniz hemen fotolarını yollıyıp irtibata gecelim - tesekkurler

Yanıtlamak için giriş yapın