Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

İLK -
2,5 YAŞINDA SAFKAN ÇOK İYİ BAKILMIŞ MACAR CİNSİ ROTWEİLERİMİZİ İLK DEFA ÇİFTLEŞTİRMEK İSTİYOR,SAFKAN EŞ ARIYORUZ.

İLK -
2,5 YAŞINDA SAFKAN ÇOK İYİ BAKILMIŞ MACAR CİNSİ ROTWEİLERİMİZİ İLK DEFA ÇİFTLEŞTİRMEK İSTİYOR,SAFKAN EŞ ARIYORUZ.

melez oğluma eşş -
juniora eş arıyoruz rott ve alman kurdu melezi oğlumuz çok sağlıklı ve çok yakışıklı...🔒 Üyelere Özel

Gelinim olurmusun -
Canım oğlum 2 yaşındaki pekinesime dişi eş arıyorum.Hayata bizle başladı bizle devam ediyor.O benim canım dede olmak istiyorum.Torunlarımı sevmek istiyorum.

Gelinim olurmusun -
Canım oğlum 2 yaşındaki pekinesime dişi eş arıyorum.Hayata bizle başladı bizle devam ediyor.O benim canım dede olmak istiyorum.Torunlarımı sevmek istiyorum.

Gelinim olurmusun -

Gelin Aranıyor American Cooker -
1,5 yaşındaki erken karamele`e eş arıyorum istanbul zeytinburnu 🔒 Üyelere Özel ararsanız sevinirim karamelde seviniz şimdiden teşekkürler

Gelin Aranıyor American Cooker -
1,5 yaşındaki erken karamele`e eş arıyorum istanbul zeytinburnu 🔒 Üyelere Özel ararsanız sevinirim karamelde seviniz şimdiden teşekkürler

Gelinim olurmusun? -
1.5 yaşındaki amerikan cooker cinsi köpeğime eş arıyorum istanbul bağcılarda HÜRRİYET gazetesinde bakmakta olduğum karamel isimli köpeğime eş ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşmaları rica olunur şimdiden teşekkür ederim

10 aylık terier izmir damat arıyoruz -
kızımız çileğe eş arıyoruz.bir kere doğurmasını istiyoruz.izmirde karşıyaka oturuyoruz.terier 0 numara.

kızımız çileğe eş arıyoruz.bir kere doğurmasını istiyoruz.izmirde karşıyaka oturuyoruz.terier 0 numara.

Oğluma eş arıyorum -
01.04.1998 doğumlu boxer ıma eş arıyorum. Antalya`da oturuyorum. 🔒 Üyelere Özel

yumoş`uma bir bayan yumoş eş arıyorum:) -
terrier cinsi 0 numara 6 yaşındaki köpeğime bir dişi eş arıyorum. izmirde ikamet etmekteyim.

DİŞİ PEKİNESE ARIYORUM!!! -
oğlum tarçın 1buçuk yaşında ve istanbulda oturuyoruz.ilgilenenlere..

Acele Husky Kızıma İzmirden Eş Arıyorum -
Kızım birbucuk yaşındadır çok tatlı çok şeker bi okadarda şımarıktır ilgilenenlerin bana ulaşmasını isterim e mail adresim 🔒 Üyelere Özel erkek huskysi olanlara duyurulur