merhaba ben fikret...15 aylık dişi rotweeilerıma ankaradan eş arıyorum...kzımız çok uysaldır...adı angel...sanırım huyu adından kaynaklanıo :)))....İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan bana ulaşmalarını rica ederim...teşekkürler...
merhabalar ilk basta gelişimini tamamlamış, aşıları hiç eksik olmayan, seceresi olan erkek rott arıyorum. kızımın adı çilek gelişimini tamamlamış bugüne kadar hiçbir aşısı eksık kalmamıştır,secereside vardır. izmirde yasamaktadır. ayrıntılar için msn adresim 🔒 Üyelere Özel
merhabalar ilk basta gelişimini tamamlamış, aşıları hiç eksik olmayan, seceresi olan erkek rott arıyorum. kızımın adı çilek gelişimini tamamlamış bugüne kadar hiçbir aşısı eksık kalmamıştır,secereside vardır. izmirde yasamaktadır. ayrıntılar için msn adresim 🔒 Üyelere Özel
yakısıklı talı sevimli ve cok iyi huylu :) (cidden öyle napiim) rocco ya disi köpek arıyoruz labrador ya da golden tercihimizdir..
ilgilenenler didem_ustaoglu@yahoo.🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel a mail atabilirler ya da 0212 236 20 75 ya da 🔒 Üyelere Özel nolu numaralardan günkut ile iletişim kurabilirler...
rocco 3 yasında bir erkek labrador... ve cok tatlı, çok güzel ve de cok iyi huylu bir köpek... daha mutlu olabilmesi için çiftleşmesi gerekiyor ve tabi ki biz de mutlu olacağız çünkü bebek seveceğiz :)) ilgilenen golden dişiler varsa onlarla da çiftleştirebiliriz... Teşekkürler
isteyene resim gönderebilirim