Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

"0" Numara Dişi Terierimize "0" Numara Erkek Arıyoruz İZMİR -
Daha erkek eli değmemiş kızımıza Şanslı bir erkek arıyoruz Numaram 🔒 Üyelere Özel

dişi rotweilerıma eş arıyorum... -
merhaba ben fikret...15 aylık dişi rotweeilerıma ankaradan eş arıyorum...kzımız çok uysaldır...adı angel...sanırım huyu adından kaynaklanıo :)))....İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan bana ulaşmalarını rica ederim...teşekkürler...

nazlı, nazlı olduğu kadarda alımlı,güzel kızıma eş arıyorum(rottweiller) -
merhabalar ilk basta gelişimini tamamlamış, aşıları hiç eksik olmayan, seceresi olan erkek rott arıyorum. kızımın adı çilek gelişimini tamamlamış bugüne kadar hiçbir aşısı eksık kalmamıştır,secereside vardır. izmirde yasamaktadır. ayrıntılar için msn adresim 🔒 Üyelere Özel

merhabalar ilk basta gelişimini tamamlamış, aşıları hiç eksik olmayan, seceresi olan erkek rott arıyorum. kızımın adı çilek gelişimini tamamlamış bugüne kadar hiçbir aşısı eksık kalmamıştır,secereside vardır. izmirde yasamaktadır. ayrıntılar için msn adresim 🔒 Üyelere Özel

*Secereli* Erkek LAbredorumuza dişi arıyoruz!!! -
Rocco dişi arıyor. Çok yakışıklı ve iyi huylu bir Labrador kendisi... Çiftleşecek dişiler arıyoruz. Labrador olması tercihimizdir. İsteyene fotoğraf gönderebilirim... tel: 0212 236 20 75 , 0536 700 07 8; günkut

*Secereli* Erkek LAbredorumuza dişi arıyoruz!!! -
Rocco dişi arıyor. Çok yakışıklı ve iyi huylu bir Labrador kendisi... Çiftleşecek dişiler arıyoruz. Labrador olması tercihimizdir. İsteyene fotoğraf gönderebilirim... tel: 0212 236 20 75 , 0536 700 07 8; günkut

Acil erkek tiger boxer aranıyor-izmir -
İzmir-Bornovada erkek tiger boxer aranıyor.Kızımız şu anda çiftleşme döneminde

Acil erkek tiger boxer aranıyor-izmir -
İzmir-Bornovada erkek tiger boxer aranıyor.Kızımız şu anda çiftleşme döneminde

erkek labrador rocco disi arıyorrrr" -
yakısıklı talı sevimli ve cok iyi huylu :) (cidden öyle napiim) rocco ya disi köpek arıyoruz labrador ya da golden tercihimizdir.. ilgilenenler didem_ustaoglu@yahoo.🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel a mail atabilirler ya da 0212 236 20 75 ya da 🔒 Üyelere Özel nolu numaralardan günkut ile iletişim kurabilirler...

DİSİ LABRADOR ARIYORUUUZ OĞLUMUZ ROCCO İCİN -
rocco 3 yasında bir erkek labrador... ve cok tatlı, çok güzel ve de cok iyi huylu bir köpek... daha mutlu olabilmesi için çiftleşmesi gerekiyor ve tabi ki biz de mutlu olacağız çünkü bebek seveceğiz :)) ilgilenen golden dişiler varsa onlarla da çiftleştirebiliriz... Teşekkürler isteyene resim gönderebilirim

Terrier`ime gelin arıyorum. (İZMİR/Bornova) -
Oğluma kız arıyorum. Oğlum pembe ağız,burunlu,sarı gözlü ve bembeyaz tüyleri olan kıvırcık bir terrier. Ona uygun kız arıyorum. Bilginize.....:)

Oğluma kız arıyorum. Oğlum pembe ağız,burunlu,sarı gözlü ve bembeyaz tüyleri olan kıvırcık bir terrier. Ona uygun kız arıyorum. Bilginize.....:)

bichon frize (bişon) kızımıza damat -
kızımıza uygun damat adayların 🔒 Üyelere Özel adresine muracaat etmelerine rice ediyoruz

SAMOYED CİNSİ KIZIMIZA DAMAT ARIYORUZ...İSTANBUL-BEYLİKDÜZÜ -
2 YAŞINDA ... 10 NUMARA BİR ANNE ADAYI... MSN : 🔒 Üyelere Özel sürekli online