İST İKAMET EDEN BİR YAŞINDA 55 KG AĞIRLIĞINDA 66 CM YÜKSEKLİĞİN ERKEK ROTWAİLLERA EŞ ARANIYOR TÜM AŞILARI YAPILMIŞ KARNESİ MEVCUT ALMAN CİNSİ ROTWAİLLER İLGİLENENLER MSN VE MAİL ADRESİM 🔒 Üyelere Özel ve 0212 526 35 54 nolu tel den ulaşabilir ilker navdar
mersin ve çevresi tercih ediler köpeğimin rengi siyah- beyaz... kaslı ve güzel bi vucüdu var.eğitimi tam..yavrularıda uysal olur :) ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel a mail atsınlar...
çok özel sibirya kurdu erkek iki adet, biri siyah diyeri beyaz çok özel yetiştirilmiş. Çiftleştirmek isteyen arkadaşlar belirli bir ücret ödemek zorundalardır.....
bilgi ve fotoğraf ve daha çok ayrıntı için: 🔒 Üyelere Özel
adresinden ulaşabilirler....
Safkan 3 yaşındaki paşa oğlumun hiç tecrübesi yok , eee başka sözede gerek yok sanırım... :) bana isterseniz cepten 🔒 Üyelere Özel isterseniz netten ulaşın 🔒 Üyelere Özel
mrb iki yaşında çok şeker ve şımarık oğluma güzel bir eş arıyorum ist. bayrampaşa`dayız cinsinin en yakışıkısıdır :)) görüşmek üzere byyy.. isterseniz 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz...
dünya yakışıklısı oğluma antalyada dişi arıyorum.4 yaşında ve artık çiftleştirilmesi lazım ve 5 aydır arı🔒 Üyelere Özel`a mail gönderirseniz hem beni hem paşa`mı mutlu edersiniz.!