Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

dişi yorkshire eş -
kızımız 1 numara olduğu için 0 ya da 1 numara erkek arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirsiniz.köpeğimiz izmirde.

dişi boxer -
kızlarını erkek beyaz boxerla çiftleştirmek isteyenlere korsan

dişi boxer -
kızlarını erkek beyaz boxerla çiftleştirmek isteyenlere korsan

Dişi sibiryaya erkek hasky arıyorum konyada -
Dişi sibiryaya erkek hasky arıyorum konyada 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

dişi teriyer arıyoruz -
ankaradan dişi teriyer arıyoruz yada ankraya gelebilecek 1 inden köpişimiz bem beyaz 1 numara teriyer erkek

dişi teriyer arıyoruz -
ankaradan dişi teriyer arıyoruz yada ankraya gelebilecek 1 inden köpişimiz bem beyaz 1 numara teriyer erkek

dişi teriyer arıyoruz -

dişi malamute eş arıyoruz... -
ankara 2,5 yaşındaki yakışıklı malamute oğlumuza gelin arıyoruz...

İST. DİŞİ ROT ARANIYOR -
İST İKAMET EDEN BİR YAŞINDA 55 KG AĞIRLIĞINDA 66 CM YÜKSEKLİĞİN ERKEK ROTWAİLLERA EŞ ARANIYOR TÜM AŞILARI YAPILMIŞ KARNESİ MEVCUT ALMAN CİNSİ ROTWAİLLER İLGİLENENLER MSN VE MAİL ADRESİM 🔒 Üyelere Özel ve 0212 526 35 54 nolu tel den ulaşabilir ilker navdar

dişi pitbull cinsi köpeğime erkek eş arıyorum -
mersin ve çevresi tercih ediler köpeğimin rengi siyah- beyaz... kaslı ve güzel bi vucüdu var.eğitimi tam..yavrularıda uysal olur :) ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel a mail atsınlar...

çok özel -
çok özel sibirya kurdu erkek iki adet, biri siyah diyeri beyaz çok özel yetiştirilmiş. Çiftleştirmek isteyen arkadaşlar belirli bir ücret ödemek zorundalardır..... bilgi ve fotoğraf ve daha çok ayrıntı için: 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler....

jack russel cinsi köpeğime erkek aranıyor. -
köpeğim 1.5 yaşındadır. erkek jack russel aramaktayım ilgilenenler köpeklerinin resimlerini e-mailime yollayabilirler mi? istanbuldayım. 🔒 Üyelere Özel

Golden Retriever cinsi oğluma acilen manita bulmam lazımmm !!! -
Safkan 3 yaşındaki paşa oğlumun hiç tecrübesi yok , eee başka sözede gerek yok sanırım... :) bana isterseniz cepten 🔒 Üyelere Özel isterseniz netten ulaşın 🔒 Üyelere Özel

ADANA`da sağlıklı dişi sibirya arıyoruz -
Adana da boylu poslu erkek sibiryamızı çiftleştirmek için dişi sibirya kurdu arıyoruz. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel eklesinler görüşelim

doberman pincır alman kurdu pitbull -
doberman pincır alman kurdu pitbull kopeklerımıze erkeklazım ilgilelenenler tlf:02125650684 🔒 Üyelere Özel adım ceyhun istanbul eyupte oturuyorum

**SAFKAN GOLDEN OĞLUMA İSTANBULDAN EŞ** -
mrb iki yaşında çok şeker ve şımarık oğluma güzel bir eş arıyorum ist. bayrampaşa`dayız cinsinin en yakışıkısıdır :)) görüşmek üzere byyy.. isterseniz 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz...

ANTALYADA DİŞİ GOLDEN YOKMU??? -
dünya yakışıklısı oğluma antalyada dişi arıyorum.4 yaşında ve artık çiftleştirilmesi lazım ve 5 aydır arı🔒 Üyelere Özel`a mail gönderirseniz hem beni hem paşa`mı mutlu edersiniz.!

BIRICIK TARCIN`IMA KIZ ARKADAS ARIYORUZ. ( ERKEK COOKER ) -
Merhaba, Biricik Tarçın`ıma bayan arkadaş arıyorum. 2 yaşında, hiç kız arkadaşı olmamış temiz kuzum o benim... Tel : 🔒 Üyelere Özel Ayla-Alı Günal

PUG CİNSİ OGLUMUZA EŞ ARIYORUZ -
PUG CİNSİ OGLUMUZA YAVRU ALMAK İÇİN EŞ ARIYORUZ İLGİLİ ARKADAŞLAR İÇİN İRTİBAT 🔒 Üyelere Özel YADA 🔒 Üyelere Özel msn adresinden ulaşabilrisiniz

erkek çin aslanı kopegıme es aranıyor...(cow cow) -
erkek çin aslanı kopegıme es aranıyor...(cow cow) ırtıbat: mail:🔒 Üyelere Özel mailden ulasabilirsiniz..