Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

Buna GELİN gidiler.Bu bambaşka(2,5 yaşnda safkan ROTT) -
istanbul bağcılarda bulunmakta olan 2.5 yaşında vest isimli köpeğimim eşleşmeye çok müsaittir.Babalık hakkı olarak 2 yavru talep ediyorum.Gerçekten görülmeye değer bir köpek iyi ve kaliteli yavru almak isteyenler arayabilirler. Eyüp Şamil Özdemir. İrtibat: 🔒 Üyelere Özel Mustafa Yılmaz

Buna GELİN gidiler.Bu bambaşka(2,5 yaşnda safkan ROTT) -
istanbul bağcılarda bulunmakta olan 2.5 yaşında vest isimli köpeğimim eşleşmeye çok müsaittir.Babalık hakkı olarak 2 yavru talep ediyorum.Gerçekten görülmeye değer bir köpek iyi ve kaliteli yavru almak isteyenler arayabilirler. Eyüp Şamil Özdemir. İrtibat: 🔒 Üyelere Özel Mustafa Yılmaz

Golden`a dişi aranıyor -
2 yaşında, eğitimli, dünya tatlısı. çiftleştirmek için İzmirden eş arıyoruz. iletişim tel: 🔒 Üyelere Özel Atilla

fcı secerelı dısı dev goldenıme ırı yapılı damat adayları -
asılı kımlıklı fcı secerelı 40 kılo dev goldenıme ırı yapılı secerelı erkek damat adayları yavru takıntısı olmayan babaları beklıyorum 🔒 Üyelere Özel ıst eyup

AMERICAN BULLDOG OĞLUMUZA EŞ ARIYORUZ / İST. -
2.5 YAŞINDAKİ AMERICAN BULLDOG OĞLUMUZA GELİN ARIYORUZ. İLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel NO`LU TELEFONDAN ULAŞABİLİRLER. FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERE TIKLAYIN 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

SAFKAN ERKEK GOLDENİME MANİTA ARIYORUM -
SLM GOLDENİME EŞ ARIYORUM ÇİFTLEŞTİRMEK İSTEYEN VARSA BANABU ADRESLERDEN OLAŞABİLİRLER 🔒 Üyelere Özel 0212 421 23 15 avrıca istanbul da olursa iyi olur

SAFKAN ERKEK GOLDENİME MANİTA ARIYORUM -
SLM GOLDENİME EŞ ARIYORUM ÇİFTLEŞTİRMEK İSTEYEN VARSA BANABU ADRESLERDEN OLAŞABİLİRLER 🔒 Üyelere Özel 0212 421 23 15 avrıca istanbul da olursa iyi olur

erkek argentine dog arıyoruz... -
safkan argentine dogo dişi için bir güzel damart arıyoruz.. 🔒 Üyelere Özel.

erkek argentine dog arıyoruz... -
safkan argentine dogo dişi için bir güzel damart arıyoruz.. 🔒 Üyelere Özel.

dısı rott aranıyor! gelın olacak:) -
aslan parcası BAKS ıma eskısehır,bilecık,ıstanbul dan dısı ROTT gelın adayı aranıyor:) behzat sahin 🔒 Üyelere Özel

miçoya gelin aranıyor...!!! -

2 yaşında, bursadan, kızıl rengi olan tatlı ve akllı miçoya gelin arıyorum. İlgilenenlerim 🔒 Üyelere Özel adresine mail ile cevap vermelerini rica ederim. MUDANYA/BURSA

resim için tıklayın miçooo

dişi yorkshire eş -
kızımız 1 numara olduğu için 0 ya da 1 numara erkek arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirsiniz.köpeğimiz izmirde.

dişi yorkshire eş -
kızımız 1 numara olduğu için 0 ya da 1 numara erkek arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirsiniz.köpeğimiz izmirde.

dişi yorkshire eş -

dişi yorkshire eş -