istanbul bağcılarda bulunmakta olan 2.5 yaşında vest isimli köpeğimim eşleşmeye çok müsaittir.Babalık hakkı olarak 2 yavru talep ediyorum.Gerçekten görülmeye değer bir köpek iyi ve kaliteli yavru almak isteyenler arayabilirler.
Eyüp Şamil Özdemir.
İrtibat: 🔒 Üyelere Özel Mustafa Yılmaz
istanbul bağcılarda bulunmakta olan 2.5 yaşında vest isimli köpeğimim eşleşmeye çok müsaittir.Babalık hakkı olarak 2 yavru talep ediyorum.Gerçekten görülmeye değer bir köpek iyi ve kaliteli yavru almak isteyenler arayabilirler.
Eyüp Şamil Özdemir.
İrtibat: 🔒 Üyelere Özel Mustafa Yılmaz
asılı kımlıklı fcı secerelı 40 kılo dev goldenıme ırı yapılı secerelı erkek damat adayları yavru takıntısı olmayan babaları beklıyorum 🔒 Üyelere Özel ıst eyup
SLM GOLDENİME EŞ ARIYORUM ÇİFTLEŞTİRMEK İSTEYEN VARSA BANABU ADRESLERDEN OLAŞABİLİRLER 🔒 Üyelere Özel 0212 421 23 15 avrıca istanbul da olursa iyi olur
SLM GOLDENİME EŞ ARIYORUM ÇİFTLEŞTİRMEK İSTEYEN VARSA BANABU ADRESLERDEN OLAŞABİLİRLER 🔒 Üyelere Özel 0212 421 23 15 avrıca istanbul da olursa iyi olur
2 yaşında, bursadan, kızıl rengi olan tatlı ve akllı miçoya gelin arıyorum. İlgilenenlerim 🔒 Üyelere Özel adresine mail ile cevap vermelerini rica ederim. MUDANYA/BURSA