Cinsi,seceresi,rengi,boyu,posu,kılı,tüyü hiç farketmez.çok acil bir kız arkadaş arıyoruz.durumumuz çok vahim.erkeklere saldırmaya başladı artık.1 yaşında,0 numara yakışıklı oğlum haber bekliyor sizden
Cinsi,seceresi,rengi,boyu,posu,kılı,tüyü hiç farketmez.çok acil bir kız arkadaş arıyoruz.durumumuz çok vahim.erkeklere saldırmaya başladı artık.1 yaşında,0 numara yakışıklı oğlum haber bekliyor sizden
biz izmir karşiyakada oturuyoruz ve guzel kızıma son 5 gunu kaldi erkek sahipleri elinizi cabuk tutun bana ulasmak için 🔒 Üyelere Özel tel numaramida vereyim 🔒 Üyelere Özel arayin konusalim acil ama
2 yaşındki yakışıklı oğluma eş arıyorum istanbuldayım kendisi 2 yaşında bana 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel
istanbul bağcılarda bulunmakta olan 2.5 yaşında vest isimli köpeğimim eşleşmeye çok müsaittir.Babalık hakkı olarak 2 yavru talep ediyorum.Gerçekten görülmeye değer bir köpek iyi ve kaliteli yavru almak isteyenler arayabilirler.
Eyüp Şamil Özdemir.
İrtibat: 🔒 Üyelere Özel Mustafa Yılmaz
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.