Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

Tarsus Çatal Burun Köpeğimize Tahsilli Kültürlü Damat Adayı -
Çengel Burun olarakda bilinen Tarsus Çatal Burun Av Köpeğime Damat arıyorum. Safkan Olması tercih sebebidir. iletişim Mustafa AŞKUN 🔒 Üyelere Özel

çok acil dişi arıyoruz -
Cinsi,seceresi,rengi,boyu,posu,kılı,tüyü hiç farketmez.çok acil bir kız arkadaş arıyoruz.durumumuz çok vahim.erkeklere saldırmaya başladı artık.1 yaşında,0 numara yakışıklı oğlum haber bekliyor sizden

çok acil dişi arıyoruz -
Cinsi,seceresi,rengi,boyu,posu,kılı,tüyü hiç farketmez.çok acil bir kız arkadaş arıyoruz.durumumuz çok vahim.erkeklere saldırmaya başladı artık.1 yaşında,0 numara yakışıklı oğlum haber bekliyor sizden

çok acil dişi arıyoruz -

çok acil dişi arıyoruz -

Dişi Dogo Argentino Ariyoruz... -
1,5 yaşında safkan erkek dogo argentino için dişi bir eş arıyoruz... Bilal AGRA 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

teriyerimize gelin arıyoruz -
ankarada oturuyoruz erkek köpeğimize dişi eş arıyoruz.

çıtıpıtı güzel pekinges kızıma bir damat aranıyor... -
sarı-beyaz renkli 03/08/05 doğumlu sıfır numara kızımıza eş arıyoruz.

dişi tıger boxerime damat tıger ariyorum izmirden ama -
biz izmir karşiyakada oturuyoruz ve guzel kızıma son 5 gunu kaldi erkek sahipleri elinizi cabuk tutun bana ulasmak için 🔒 Üyelere Özel tel numaramida vereyim 🔒 Üyelere Özel arayin konusalim acil ama

erkek Golden Retrevier Eş arıyor.İstanbul -
Turşu 3 yaşında erkek Krem renginde Safkan. Çiftleştirmek için eş arıyoruz.İstanbul Bakırköydeyiz. 🔒 Üyelere Özel

erkek Golden Retrevier Eş arıyor.İstanbul -
Turşu 3 yaşında erkek Krem renginde Safkan. Çiftleştirmek için eş arıyoruz.İstanbul Bakırköydeyiz. 🔒 Üyelere Özel

1 YAŞINDA ERKEK BEYAZ BOXER IMA DİŞİ ARIYORUM -
MERHABALAR KÖPEĞİM CHANCE E DİŞİ BOXER ARIYORUM.İSTANBULDA OTURUYORUM.İLGİLENENLER MAİL YOLUYLA BANA ULAŞABİLİRLER. 🔒 Üyelere Özel

1 YAŞINDA ERKEK BEYAZ BOXER IMA DİŞİ ARIYORUM -
MERHABALAR KÖPEĞİM CHANCE E DİŞİ BOXER ARIYORUM.İSTANBULDA OTURUYORUM.İLGİLENENLER MAİL YOLUYLA BANA ULAŞABİLİRLER. 🔒 Üyelere Özel

3 yaşında erkek Pag eş arıyor -
3 yaşındaki oğlumuza eş arıyoruz. istanbul 🔒 Üyelere Özel mail atabilirsiniz

Dişi German Shapperd (Alman Kurt) aranıyor -
4 yaşındaki oğluma dişi aranıyor, istanbul tercihtir, semt olarak besiktas-ortaköy-arnavutköy-bebek-ulus-etiler bana yakın olan semtlerdir.

yakışıklı goldenıma eş arıyorum -
2 yaşındki yakışıklı oğluma eş arıyorum istanbuldayım kendisi 2 yaşında bana 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz   🔒 Üyelere Özel

Buna GELİN gidiler.Bu bambaşka(2,5 yaşnda safkan ROTT) -
istanbul bağcılarda bulunmakta olan 2.5 yaşında vest isimli köpeğimim eşleşmeye çok müsaittir.Babalık hakkı olarak 2 yavru talep ediyorum.Gerçekten görülmeye değer bir köpek iyi ve kaliteli yavru almak isteyenler arayabilirler. Eyüp Şamil Özdemir. İrtibat: 🔒 Üyelere Özel Mustafa Yılmaz