Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

KALİTELİ DİŞİ ROTTWEILER ARANIYOR - Resimli -
12 aylık gülen surat (Çamlıca Reklamındaki) rottweilerıma çok kaliteli dişi arıyorum. K9 çiftlikten aldım. Temel İtaat ve Alan Koruma eğitimi var. Gerçekten dişisine güvenen arkadaşlar resimleri ile birlikte mail atabilirler. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

CİLVELİ DİŞİ JACK RUSSELLIMA EŞ ARIYORUM -
ıstanbulda oturuyoruz. çok sevimli bir dişi jack russelım var ve eş arıyoruz. ilgilenenler cadela_k@hotmail den bana ulaşabilirler

Alman Çoban Köpeği -
Dişi alman çoban köpeği arıyorum, oğlumuz kont için, kont 2 yaşında temel itaat eğitimi mevcuttur. 🔒 Üyelere Özel

1 NUMARA SAF YORKSHİRE TERRİER İME GELİN ARIORUZ! -
1 YAŞ 6 AYLIK,İYİ HUYLU,AŞILARI TAM,BAKIMLI,YAKIŞIKLI OĞLUMA 1 VEYA SIFIR NUMARA DİŞİ YORKSİRE ARIYORUZ!!İLGİLENENLER ÖNCELİKLE CEWAP YAZARAK ULAŞABILIR!!

1 YAŞ 6 AYLIK,İYİ HUYLU,AŞILARI TAM,BAKIMLI,YAKIŞIKLI OĞLUMA 1 VEYA SIFIR NUMARA DİŞİ YORKSİRE ARIYORUZ!!İLGİLENENLER ÖNCELİKLE CEWAP YAZARAK ULAŞABILIR!!

mavigözlü erkek malamutuma eş arıyorum. -
mavi gözlü,siyahbeyaz tüylü 1 yaşındaki yakışıklı oğluma eş arıyorum.istanbulda oturanlar mesajlarınızı bekliyoruz.

iri ve yüksek ogluma iri ve yüksek dişi aranıyor ( ROTWAİLLER ) -
20.01.2004 dogumlu ogluma güzel bır dişi aranıyor ****** ROTWAİLLER *******

iri ve yüksek ogluma iri ve yüksek dişi aranıyor ( ROTWAİLLER ) -
20.01.2004 dogumlu ogluma güzel bır dişi aranıyor ****** ROTWAİLLER *******

dişi husky erkek eş arıyorum -
istanbul anadolu yakası tercihtir ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel adresine mesaj atabilirsiniz

DİŞİ PEKİNGESE OĞLUMUZA EŞ İZMİRDEN OTURUYORUZ -
kahverengi.sarı tonlarındakı 4 yasında kı pekıngese mıze bir gelın arıyoruz ilgilenneler 🔒 Üyelere Özel mail atabilir cvp larınızı beklıyorum

terrier oğluma acil gelin -
o numara 1 yaşında 1 aylık beyaz,terrier ikamet:ankara 🔒 Üyelere Özel

collie cinsi oğlumuza eş arıyoruz. (izmir) -
tarçın`ımıza eş arıoyruz. 🔒 Üyelere Özel

oluşumuza dişi aranıyor (fransız buldogu) -

5 yaşındaki oğlumuza bir dişi arıyoruz. izmir dikilide oyuran oğlumuz izmir ve çevresinde ikamet eden bir dişiyle baş göz etmek istiyoruz. msn:🔒 Üyelere Özel

Kont - izmir - DİKİLİ

Golden Retriever oğluma İstanbullu gelin arıyorum -
Macaristan doğumlu altın sarısı golden retriever oğluma İstanbul`dan gelin arıyorum. Tel: 216-5323640, 🔒 Üyelere Özel mail:ozsoyucok@e-🔒 Üyelere Özel

Oğluma:Dişi Rotwweiler Aranıyor!!! -
1.5 Yaşındaki Yakışıklı Oğluma Tecrübeli Dişi Arıyoruz Helal Süt Emmiş Memur Kız Olursa Nikahı Bascaz :P

Oğluma:Dişi Rotwweiler Aranıyor!!! -
1.5 Yaşındaki Yakışıklı Oğluma Tecrübeli Dişi Arıyoruz Helal Süt Emmiş Memur Kız Olursa Nikahı Bascaz :P

çatalburun (çengel burun olarakda bilinmekte)köpeğime damat -
tarsus çatalburun (çengel burun olarakda bilinmekte)köpeğime damat arıyorum. İletişim Mustafa AŞKUN 🔒 Üyelere Özel