Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

SİBİRYA HUSKY EVLADIMIZA BURSA DA GÜZEL BİR GELİN ARIYORUZ -
SAF SİBİRYA HUSKY EVLADIMIZA HELAL SÜTÜ EMMİŞ BİR GELİN ARIYORUZ. İLGİLENENLER MSN: 🔒 Üyelere Özel dan ya da 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirler. Mustafa Bey

husky ogluma es arıyorum acıl(istanbul) -
15 aylık secerelı siyah beyaz maskelı,ilgilenenlere fotolarını gnderebılırım 🔒 Üyelere Özel

Ankarada Yakışıklı Pekines cinsi oğluma -
Merhabalar. Ankarada ikamat eden yakışıklı erkek pekines güzeli oğlumuz kendi çabalarıyla kendine bir eş bulamadı. Bu konuda ona yardımcı olacak dostlara ihtiyaç duyuyoruz.Rengi fındık kabuğu. 🔒 Üyelere Özel adresine bilgi verebilirsiniz.

Rotweiler köpeğime dişi arıyorum -
Arkadaşım Ares`e(Rotweiler)dişi eş arıyorum 1 yaşında sağlıklı ve bakımlı dır istanbul avrupa yakasıda ikamet etmekteyim

Arkadaşım Ares`e(Rotweiler)dişi eş arıyorum 1 yaşında sağlıklı ve bakımlı dır istanbul avrupa yakasıda ikamet etmekteyim

Rotweiler köpeğime dişi eş arıyorum çok iy ve sağlıklı bir köpek istanbul avrupa yakasında ikamet etmekteyim

SECERELİ GOLDEN DİŞİ ARIYOR!!! -
merhaba çapkın secereli, eğitimli ve oyuncu bir golden 3 yaşında ve ona göre bir dişi golden arıyor secereli olmak zorunda dığıl bana sete_basketball adresinden ulaşabilirsinizzzz

Efeme cok acil es arıyorum -
arkadaslarım, nadir bulunacak bir rot sahibiyim ve acilen aynı kalitede bir disi arıyorum.. irtibat kurmak isteyen arkadaslarım 🔒 Üyelere Özel den bana ulasabilir.. saygılarımla..

fcı secerelı dev dısı goldenıme yakısıklı ırı yapılı golden damat adaylarıı -
kendıne guvenen varsa beklerım ama ırı yapılı olması sartıyla 🔒 Üyelere Özel

İZMiR ŞAMPİYONUNA İZMİR`DEN EŞ -
Oğlum Rex 23 aylık bir golden retriever.İzmir de düzenlenen golden retriever güzellik yarışmasında İzmir 1.si oldu.yani güzelliği de kanıtlandı.Ona uygun eş adaylarını bekliyorum.bana 🔒 Üyelere Özel adresinden de ulaşabilirsiniz...

safkan beyaz dısı labradoruma safkan terceıhen cıkolata resnklı damat adayları -
kendıne guvfenen varsa buyrun 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

fcı secerelı dev galans goldenıme ırı yapılı koca kafalı damat adayları -
kendıne guvenen varsa buyrun 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Çok acil -
Ankaradan acil kızımız bıybıy a chivava veya pinceer yakışıklı erkek eş arıyoruz satınalabiliriz yavruları paylaşabiliriz ,ercan koçoglu 🔒 Üyelere Özel batıkent ankara

dişi rotuma ankara`dan erkek rot arıyorum -
2,5 yaşında sağlıklı bir dişi daha önce hiç çiftleşmedi 🔒 Üyelere Özel msn adresimden ulaşabilirsiniz yada mail atabilirsiniz