Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

çok çapkınım -
çok çapkın 3 yaşında çok sevimli bir golden ım.annem babamı bazen çok üzüyorum.üzme sebebim kendime güzel bir eş aramam. şunu iyi biliyorum. çok yakışıklıyım.annem macar babam amerikalı ikiside secereli.şu an 3 ümüz de aynı sitede yaşıyoruz.güzel kızlarınız için bana mesaj atabilirsiniz oscar O :-)

çok çapkınım -
çok çapkın 3 yaşında çok sevimli bir golden ım.annem babamı bazen çok üzüyorum.üzme sebebim kendime güzel bir eş aramam. şunu iyi biliyorum. çok yakışıklıyım.annem macar babam amerikalı ikiside secereli.şu an 3 ümüz de aynı sitede yaşıyoruz.güzel kızlarınız için bana mesaj atabilirsiniz oscar O :-)

Labrador oglumuza gelin ariyoruz. -
17 aylik simsiyah labradorumuza es ariyoruz. Ilgilenlerin 🔒 Üyelere Özel adresine mesaj atmasini bekliyoruz.

dişi husky aranıyor(istanbuldan) -
15 aylık secerelı maskelı ogluma es arıyorum ilgilenenlere fotosunu gnderebılırım 🔒 Üyelere Özel

dişi alman kurt u aranıyor istbulda olsun.." -
msn :🔒 Üyelere Özel acilll...

Erkek goldenıma eşleştirmek için dişi arıyorum istanbuldan acil lazım -
Aşıları tam egitimli akıllı we kuwwetlı hectorumuza dişi arıyoruz eşleştırdıkten sonra sadece baba hakkını ıstıyoruz yanı yarı yarıya yawrular paylasılacak cwplarınız beklıyorum adresım (🔒 Üyelere Özel) aramak ıstersenız eger telefonumda bu:🔒 Üyelere Özel

Erkek Dobermanıma Çiftleştirecek Eş Arıyorum -
Selamlar 2 yaşında erkek dobermanıma çiftleştirecek eş arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

ERKEK rotweiller CİNSİ KÖPEĞİNE ACİL DİŞİ EŞ-İSTANBUL OLMASI ESASDIR -
istanbul ÜSKÜDARDA erkek köpeğime dişi eş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşın ayrıca ressimleri var galeride:)

Kaniş Terrier oğluma eş arıyorum -
3 yaşındaki yakışıklı oğlumuza eş arıyoruz.ilgilenenlerin bana geri dönmesini rica ederim...

erkek kangalıma dişi eş arıyorum -
ist anadolu yakası pendikte ikamet ediyorum 18 aylık kangalıma eş arıyorum yavru talep edilmeyecektir 🔒 Üyelere Özel

erkek kangalıma dişi eş arıyorum -
ist anadolu yakası pendikte ikamet ediyorum 18 aylık kangalıma eş arıyorum yavru talep edilmeyecektir 🔒 Üyelere Özel

macar asıllı,yakışıklı köpeğime eş arıyorum -
5 yaşında,macar asıllı,çok yakışıklı,iri golden retriweryavruma kendi gibi güzel gelin arıyorum.

5 yaşında,macar asıllı,çok yakışıklı,iri golden retriweryavruma kendi gibi güzel gelin arıyorum.

Labradoruma eş arıyorum -
Chocolate (Kahverengi) Labradoruma Ankaradan gelin arıyorum. resimleri mevcut isteyene gönderilir. ilgilenenler lütfen 🔒 Üyelere Özel a mail atınız...

CAZİP FİYATLARA MAMALAR -
GOODY 15 KG ADULT 30 YTL GOODY 15 KG PUPY 35 YTL GOODY 15 KG HİGH ENERGY 33 YTL GOODY 15 KG Lamb Meal Rice 33 YTL GOODY 5 KG HİGH ENERGY 15 YTL PROPAC MAMA ÇEŞİTLERİ CAMPİON KONSERVE MAMALAR 5 ADET 15 YTL TEL:0332 353 3370

CAZİP FİYATLARA MAMALAR -
GOODY 15 KG ADULT 30 YTL GOODY 15 KG PUPY 35 YTL GOODY 15 KG HİGH ENERGY 33 YTL GOODY 15 KG Lamb Meal Rice 33 YTL GOODY 5 KG HİGH ENERGY 15 YTL PROPAC MAMA ÇEŞİTLERİ CAMPİON KONSERVE MAMALAR 5 ADET 15 YTL TEL:0332 353 3370

Erkek Chocolate Labradoruma Ankaradan eş arıyorum -
Erkek Chocolate Labradoruma Ankaradan eş arıyorum. ilgilenenler lutfen 🔒 Üyelere Özel a yada 🔒 Üyelere Özel a mail atınız. Chocolate labrador yada siyah tercihimdir...