eğer köpeyinize layık bir damat adayı arıyorsanın ÇAPKIN hazırda beklemek de annesı babası bellı macarıstandan özel olarak getirilmişdir aşıları tam ve eğitimlidir. eee daha ne olsun yanı bana 🔒 Üyelere Özel cep nosundan ya da 🔒 Üyelere Özel adresınden ulaşabılırsınız!!!!!!!!!!!
2 yasinda disi dobermanim mart sonu ciftlesecek. Cengelkoy de bahcede ikamet etmekte.
Kizil,King cinsleri istemiyorum ve Istanbul Anadolu yakasi haric gelecek her turlu teklifi degerlendirmeyi dahi dusunmuyorum.
Erkek sahibi dogum sonunda istedigi 1 yavruyu babalik hakki olarak alabilir.
Erkegin daha once ciftlesmis olmasi 5 yasindan buyuk olmamasi ve isirilmayi goze almasi tavsiye olunur.
Bu ne bicim yazi, ne kadar cok sart diye dusunuyorsaniz,es ilanlarindaki disi kitligina bakin ve oyle karar verin derim.
Kiz sahibi olmanin keyfi. Secim hakki :)
Merhaba,
6 yasinda golden `ima bir es ariyorum. ilgilenenlere resimlerini yollayabilirim. 🔒 Üyelere Özel
isim: karamel
renk: sari
yas: 6
yer: istanbul
siyah dişi labrador retriver köpeimiz war.izmirde ya da afyonda erkek labradorla çiftleştirmek istiyoruz.şu an kızgınlığının ikinci gününde.
görüşmek isteyenlere msn aracılığıyla kızımız Pada`nın resimlerini gönderebiliriz.
siyah dişi labrador retriver köpeimiz war.izmirde ya da afyonda erkek labradorla çiftleştirmek istiyoruz.şu an kızgınlığının ikinci gününde.
görüşmek isteyenlere msn aracılığıyla kızımız Pada`nın resimlerini gönderebiliriz.
yakısıklı oglumuza ankaradan collie cinsi dişi arıyoruz.oğlumuz 7 yaşındadır ve sokakta gezen herhangi birisinden sağlıklı ve temizdir.
gsm: 🔒 Üyelere Özel
mail: 🔒 Üyelere Özel
cepten ulasılması onceliklidir.