Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

dişi rotuma ankara`dan erkek rot arıyorum -
2,5 yaşında sağlıklı bir dişi daha önce hiç çiftleşmedi 🔒 Üyelere Özel msn adresimden ulaşabilirsiniz yada mail atabilirsiniz

MACAR KRAL KRALIÇESİNİ ARIYOR!!!!((GOLDEN)) -
eğer köpeyinize layık bir damat adayı arıyorsanın ÇAPKIN hazırda beklemek de annesı babası bellı macarıstandan özel olarak getirilmişdir aşıları tam ve eğitimlidir. eee daha ne olsun yanı bana 🔒 Üyelere Özel cep nosundan ya da 🔒 Üyelere Özel adresınden ulaşabılırsınız!!!!!!!!!!!

Disi Doberman a erkek ariyorum. Istanbul Only Pls. -
2 yasinda disi dobermanim mart sonu ciftlesecek. Cengelkoy de bahcede ikamet etmekte. Kizil,King cinsleri istemiyorum ve Istanbul Anadolu yakasi haric gelecek her turlu teklifi degerlendirmeyi dahi dusunmuyorum. Erkek sahibi dogum sonunda istedigi 1 yavruyu babalik hakki olarak alabilir. Erkegin daha once ciftlesmis olmasi 5 yasindan buyuk olmamasi ve isirilmayi goze almasi tavsiye olunur. Bu ne bicim yazi, ne kadar cok sart diye dusunuyorsaniz,es ilanlarindaki disi kitligina bakin ve oyle karar verin derim. Kiz sahibi olmanin keyfi. Secim hakki :)

YAKISIKLI OGLUMA GUZEL BI GOLDEN?? :) -
Merhaba, 6 yasinda golden `ima bir es ariyorum. ilgilenenlere resimlerini yollayabilirim. 🔒 Üyelere Özel isim: karamel cinsiyet: erkek renk: sari yas: 6 yer: istanbul

teacup---dişi york imize acil erkek eş arıyoruz -
bakırköy ve çevresinde oturanlar acil arasın 🔒 Üyelere Özel

ankaradan erkek terrier aranıyorr.. -
4yaşında dişi terrierimize eş arıyoruz. daha önce çiftleşmedi.reglisi yeni bitti.yavruları annesinden ayırmayı düşünmüyoruz yavru talebinde bulanmayan kişilerden cvp bekliyoruz. 🔒 Üyelere Özel

dişi labradorumuza damat arıyoruz(izmir/afyon) -
kızgınlığına iki gün önce girdi.acil labrador retriever arıyoruz.

siyah dişi labrador retriver köpeimiz war.izmirde ya da afyonda erkek labradorla çiftleştirmek istiyoruz.şu an kızgınlığının ikinci gününde. görüşmek isteyenlere msn aracılığıyla kızımız Pada`nın resimlerini gönderebiliriz.

siyah dişi labrador retriver köpeimiz war.izmirde ya da afyonda erkek labradorla çiftleştirmek istiyoruz.şu an kızgınlığının ikinci gününde. görüşmek isteyenlere msn aracılığıyla kızımız Pada`nın resimlerini gönderebiliriz.

ispanyol erkek cocker oğluma eş arıyorum -
siyah-kahve çok yakışıklı ispanyol cockerıma tercihen siyah-kahve eş arıyorum. istanbul şişlide oturuyorum. 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.

dişi kangal aranıyor .. böle damat bulamassınız... -
msn :🔒 Üyelere Özel istanbulda

dişi alman kurt u aranıyor böle damat bulamassınız garanti verıorum.. -
1 veya 2 yasında alman kurtu arıorum msn adersım : 🔒 Üyelere Özel

yakışıklı oğluma helal sütü emmiş dişi beagle arıyorumm:)(istanbul) -
oğlumuza dişi beagle arıyoruz tel:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

acilen biricik luck ime (collie) ankaradan eş arıyoruz. -
yakısıklı oglumuza ankaradan collie cinsi dişi arıyoruz.oğlumuz 7 yaşındadır ve sokakta gezen herhangi birisinden sağlıklı ve temizdir. gsm: 🔒 Üyelere Özel mail: 🔒 Üyelere Özel cepten ulasılması onceliklidir.

oğlumuza dişi irlanda setter arıyoruz -
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

DİŞİ İRLANDA SETTER ARANIYOR -
Bursa ve cıvarında çiftleştirilmek üzere dişi irlanda setteri arıyoruz.Oğlumuz safkandı🔒 Üyelere Özel

Bursa ve cıvarında çiftleştirilmek üzere dişi irlanda setteri arıyoruz.Oğlumuz safkandı🔒 Üyelere Özel