Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

adana`dan 3 yaşında koca kafa american cocker -
3 yaşındaki oğluma bir eş arıyorum.tercihimiz koca kafa ve siyah bir american cocker olması.adanadaki gelin adaylarımız bana 🔒 Üyelere Özel msn adresinden yada 🔒 Üyelere Özel nolu telden ulaşabilirler.

kızım cookie(shih tzu) ye damat arıyoruz -
İzmirdeki erkek shih Tzu sahiplerini bekliyorum.

american cucker-1 yaşında ve çook yakışıklı--- -
oğlum çoook yakışıklı ve çook sağlıklı bal renginde..ilk defa çiftleşecek..bayan arkadaş aranıyor...

DİŞİ TERİER`E EŞ ARANIYOR -
TERİER`İM ( 1 NUMARA ) . BEYAZ, DİŞİ , BEŞ YAŞINDA..BALIKESİR VEYA EDREMİT,BURHANİYE AKÇAY ALTINOLUK BÖLGESİNDEN DAMAT ARIYORUM 🔒 Üyelere Özel

4 yaşınde bembeyaz erkek terrierime gelin arıyorum -
Maltepe`de oturuyorum. Oğlumu çiftleştirebileceğim bir dişi terrier arıyorum(2 numara). Küçük olmaması gerekıyor.Bu süre boyunca gelinimizin tüm mama ve vitamin masrafları tarafımdan karşılanacaktır. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabılırler.

Dişi Rottweiler Aranıyooo :) -
Herkese merhaba benim rottweiler cinsi Shadow`a istanbul`dan dişi rottweiler aranıyooo....

Kahverengi (Chocolate) Labradoruma eş arıyorum -
Chocolate (Kahverengi) Labradoruma Ankaradan gelin arıyorum. resimleri mevcut isteyene gönderilir. ilgilenenler lütfen 🔒 Üyelere Özel a mail atınız...

boxer DENİZLİ -
dişi boxerima eş arıyorum ilgilenenler 5gün içinde bana msj atarlarsa sevinirim 🔒 Üyelere Özel

disi terrierime es ariyorum!!!!!!!!! -
2004 dogumlu,siyah-kahve tonlarindaki sirin kizima es ariyorum.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel mail atabilirler.izmirden sevgiler

KANGAL KIRMASI ERKEK KÖPEĞİME EŞ ARANIYOR-ANKARA -
9 AYLIK KÖPEĞİMİZE EŞ ARIYORUZ YAVRULAR DİŞİNİN SAHİBİNDE KALABİLİR..İLGİLENENLER için mail adresim : 🔒 Üyelere Özel

ERKEK COCKER EŞ ARIYOR -
Haziran ayında iki yaşında olacak erkek cocker istanbuldan eş arıyor...ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan irtibat kurabilirler.

7 yasındaki yakısıklı pekinesime bayan pekines arıyorum -
bayan pekines aranıyo çanakkale ici tercihimdir tel 🔒 Üyelere Özel

7 yasında yakısıklı pekines köpeğime hanımefendi pekines arıyorum -
çanakkale ici olursa sewinirim tel.🔒 Üyelere Özel

dişi cocker arıyorum -
5 yasındaki oğluma dişi cocker arıyorum... adana...

5 Yaşındaki Teriyer Oğluma Eş Arıyorum -
1 Aylıkken aldığımız ve 5 yaşına getirdiğimiz oğlumuza gelin arıyoruz.%100 özsermaye (sevgi,ilgi,hosgörü)ile büyüttük.Çok Değerlidir. Konya da ikamet etmekteyiz.İlgilenenlerin Mail atmasını rica ederiz. 🔒 Üyelere Özel

DİŞİ ROTWEILLER ARIYORUM -
3 YAŞINDA SECERELİ ROTWEILLER KÖPEĞİM İÇİN EŞ ARIYORUM. DİŞİNİN DE SAF IRK OLMASI ŞART.İLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel a E-MAIL ATABİLİR.

Erkek Doberman`a Dişi Arıyoruz ( Ankara`dan... ) -
Son derece bakımlı ve özel yetiştirilmiş dobermanımız için, güzel bir dişi doberman arıyoruz. Ankara`da ikâmet eden dişi doberman sahipleri vereceğim msn adresinden benimle irtibata geçerlerse memnun olurum. 🔒 Üyelere Özel

fransız bulldoguma gelin arıyoruz -
10 aylık fransız erkek bulldogumuza es arıyoru.ilgilenenlerın 🔒 Üyelere Özel maıl atması rıca alonur:D beklıyoruz...

izmirden dişi yorkimize damat -
0 numara yorkshire terrier kızımıza safkan 0 numara damat aranıyor.

çok çapkınım -
çok çapkın 3 yaşında çok sevimli bir golden ım.annem babamı bazen çok üzüyorum.üzme sebebim kendime güzel bir eş aramam. şunu iyi biliyorum. çok yakışıklıyım.annem macar babam amerikalı ikiside secereli.şu an 3 ümüz de aynı sitede yaşıyoruz.güzel kızlarınız için bana mesaj atabilirsiniz oscar O :-)