3 yaşındaki oğluma bir eş arıyorum.tercihimiz koca kafa ve siyah bir american cocker olması.adanadaki gelin adaylarımız bana 🔒 Üyelere Özel msn adresinden yada 🔒 Üyelere Özel nolu telden ulaşabilirler.
Maltepe`de oturuyorum. Oğlumu çiftleştirebileceğim bir dişi terrier arıyorum(2 numara). Küçük olmaması gerekıyor.Bu süre boyunca gelinimizin tüm mama ve vitamin masrafları tarafımdan karşılanacaktır. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabılırler.
1 Aylıkken aldığımız ve 5 yaşına getirdiğimiz oğlumuza gelin arıyoruz.%100 özsermaye (sevgi,ilgi,hosgörü)ile büyüttük.Çok Değerlidir. Konya da ikamet etmekteyiz.İlgilenenlerin Mail atmasını rica ederiz. 🔒 Üyelere Özel
Son derece bakımlı ve özel yetiştirilmiş dobermanımız için, güzel bir dişi doberman arıyoruz. Ankara`da ikâmet eden dişi doberman sahipleri vereceğim msn adresinden benimle irtibata geçerlerse memnun olurum. 🔒 Üyelere Özel
çok çapkın 3 yaşında çok sevimli bir golden ım.annem babamı bazen çok üzüyorum.üzme sebebim kendime güzel bir eş aramam.
şunu iyi biliyorum. çok yakışıklıyım.annem macar babam amerikalı
ikiside secereli.şu an 3 ümüz de aynı sitede yaşıyoruz.güzel kızlarınız için bana mesaj atabilirsiniz
oscar
O :-)
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.