Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

İZMİRDE DİŞİ GOLDEN ARIYORUZ. OGLUMUZ DAHA 5 AYLIKKEN GUZELLIK YARISMASINDA 2. LIK ODULU ALDI. -
izmir tercıhımız ama dısımızı begenırsek yakın yerleride zıyarete gelebılırız. foto buraya koyamadım gormek ıstıyenler msn den bana ulasırsa cok rahatlıkla gosterebılırım memnun kalacagınzdan emınım... bunlara ılave olarak huy bakımından da cok ıyıdır havlamayı unuttu dıyebılırım :D evın ıcınde beslıyoruz ve hıc bır sekılde kemırme patıleme eseleme gıbı kotu huylarıda yoktur 1.5 yasında... gecen eylul ayındakı fuarda duzenlenen guzellık (ırka en yakın) yarısmasında 2. lık odulu almıstır... msn : 🔒 Üyelere Özel tel : 🔒 Üyelere Özel kemal ovacık

İZMİRDE DİŞİ GOLDEN ARIYORUZ. OGLUMUZ DAHA 5 AYLIKKEN GUZELLIK YARISMASINDA 2. LIK ODULU ALDI. -
izmir tercıhımız ama dısımızı begenırsek yakın yerleride zıyarete gelebılırız. foto buraya koyamadım gormek ıstıyenler msn den bana ulasırsa cok rahatlıkla gosterebılırım memnun kalacagınzdan emınım... bunlara ılave olarak huy bakımından da cok ıyıdır havlamayı unuttu dıyebılırım :D evın ıcınde beslıyoruz ve hıc bır sekılde kemırme patıleme eseleme gıbı kotu huylarıda yoktur 1.5 yasında... gecen eylul ayındakı fuarda duzenlenen guzellık (ırka en yakın) yarısmasında 2. lık odulu almıstır... msn : 🔒 Üyelere Özel tel : 🔒 Üyelere Özel kemal ovacık

Yakışıklı oğlum golden`ıma eş arıyorum -
3 buçuk yaşındaki,altın sarısı,visky adındaki yakışıklı oğluma eş aramaktayım.İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.Dilerseniz resimlerinide gönderebilirim.Gerçekten ilgilenen kişiler benimle irtabata geçebilir ve dilerseniz resimlerinide yollayabilirim. Mail adresim:🔒 Üyelere Özel Tel:🔒 Üyelere Özel

Yakışıklı oğlum golden`ıma eş arıyorum -
3 buçuk yaşındaki,altın sarısı,visky adındaki yakışıklı oğluma eş aramaktayım.İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.Dilerseniz resimlerinide gönderebilirim.Gerçekten ilgilenen kişiler benimle irtabata geçebilir ve dilerseniz resimlerinide yollayabilirim. Mail adresim:🔒 Üyelere Özel Tel:🔒 Üyelere Özel

Dişi Rottweiler Arıyorum -
Çiftleştirmek üzere, Rottweiler standartlarına yakın, agresif olmayan, çok doğum yapmamış dişi arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

Çiftleştirilmek üzere dişi safkan alman kurdu aranıyor! -
Saf kan alman çoban köpeğimize dişi safkan alman çoban köpeği aramaktayız. Köpek hakkında bilgi Adı:Oscar Yaş:3 yaşında Hiç çifleşmemiş KocAeli/izmitte oturuyoruz irtibat için cep: 🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel köpeğimiz eğitimlidir kesinlikle aradığımız köpek kırma olmıyacaktır,ve babalık hakkı 2 yavru talep ediyoruz diğer yavrular dişi sahibinindir! ilgilenler irtibata geçsin lütfen.

Çiftleştirilmek üzere dişi safkan alman kurdu aranıyor! -
Saf kan alman çoban köpeğimize dişi safkan alman çoban köpeği aramaktayız. Köpek hakkında bilgi Adı:Oscar Yaş:3 yaşında Hiç çifleşmemiş KocAeli/izmitte oturuyoruz irtibat için cep: 🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel köpeğimiz eğitimlidir kesinlikle aradığımız köpek kırma olmıyacaktır,ve babalık hakkı 2 yavru talep ediyoruz diğer yavrular dişi sahibinindir! ilgilenler irtibata geçsin lütfen.

golden retriever a dişi eş arıyorum -
manisa ve izmir tercih olmak üzere golden retriever(altın sarisi) cinsi kopeğime disi eş ariyorum..ilgilenenler tel yada msn ile iletisim kurabilirler.. tel:🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel Not:jumbo yurtdisindan getirilmiş ve kimliklidir.. --Fotograflari buyuk boyutta oldugu icin buraya atmak mumkun olmadi.. gormek isteyenler assagidaki linkten jumboyu gorebilirler..-- ---🔒 Üyelere Özel ---🔒 Üyelere Özel

slm lar -
merhaba arkadaslar bizim iki yasında erkek bır rootweilerımız var ve oglumuza bı es arıyoruz ılgılenen arkadaslarım için mayk ın resımlerı pet arkadas da mevcuttur ODDO rumuzlu MAYK ısımlı rotweiler dir yardımcı olusanız cok sevınırız arkadaslar msn adresim 🔒 Üyelere Özel

SAİNT BERNARD DİŞİ EŞ ARIYORUM!!! (istanbul) -
ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel

***saint bernardıma***acil dişi eş arıyorum!!! -
saf 1yaşında dev ırk cinsi saint bernardıma dişi eş arıyorum istanbul ümraniyede oturuyorum ilgilenenler cevap yazsın

***saint bernardıma***acil dişi eş arıyorum!!! -
saf 1yaşında dev ırk cinsi saint bernardıma dişi eş arıyorum istanbul ümraniyede oturuyorum ilgilenenler cevap yazsın

golden retriever a dişi eş arıyorum.. -
manisa ve izmir tercih olmak üzere golden retriever(altın sarisi) cinsi kopeğime disi eş ariyorum..ilgilenenler tel yada msn ile iletisim kurabilirler.. tel:🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel Not:jumbo yurtdisindan getirilmiş ve kimliklidir.. --Fotograflari buyuk boyutta oldugu icin buraya atmak mumkun olmadi.. gormek isteyenler assagidaki linkten jumboyu gorebilirler..--

erkek labradora eş aranıyor -
izmirden erkek labradora eş aranıyor ilginize sunulur.🔒 Üyelere Özel.3 köpeğimiz yaşında sağlıklı bir erkektir

izmirden erkek pitbulla eş aranıyor. -
oğlumuza kaliteli eş arıyoruz safkan ve çok sağlıklı,kaliteli bir damağdınız olsun isterseniz 🔒 Üyelere Özel lütfen arayın :)

erkek pitbull`a eş aranıyor -
slm arkadaşlar erkek pitbullum var safkan ve çok sağlıklı dişi arıyorum 🔒 Üyelere Özel izmirden olması şarttır şimdiden teşekkür ederim

DİŞİ GOLDEN ARIYORUM... -
ben ist. buyukçekmeceden özlem.10 aylık oglumuz prense uygun bır dişi arıyoruz.ılgılenenler bana msj atsınlar.;)

ingiliz cocker spaniel oğlumuza eş arıyoruz -
2,5 yaşında, secereli, siyah-kahve ingiliz cocker spaniel yakışıklı & zeki oğlumuz Jessie`mize uygun güzel bir bayan arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel`dan ulaşabilirsiniz.

Dişi Rottweiler Arıyorum -
68 cm. omuz yüksekliği olan, ortalama 50kg. ağırlığında, çok yakışıklı erkek köpeğim için çiftleştirmek üzere standartlara yakın dişi Rott arıyorum. 🔒 Üyelere Özel