İZMİRDE DİŞİ GOLDEN ARIYORUZ. OGLUMUZ DAHA 5 AYLIKKEN GUZELLIK YARISMASINDA 2. LIK ODULU ALDI.
izmir tercıhımız ama dısımızı begenırsek yakın yerleride zıyarete gelebılırız. foto buraya koyamadım gormek ıstıyenler msn den bana ulasırsa cok rahatlıkla gosterebılırım memnun kalacagınzdan emınım... bunlara ılave olarak huy bakımından da cok ıyıdır havlamayı unuttu dıyebılırım :D evın ıcınde beslıyoruz ve hıc bır sekılde kemırme patıleme eseleme gıbı kotu huylarıda yoktur 1.5 yasında... gecen eylul ayındakı fuarda duzenlenen guzellık (ırka en yakın) yarısmasında 2. lık odulu almıstır...
msn : 🔒 Üyelere Özel
tel : 🔒 Üyelere Özel
kemal ovacık
1 yaşından küçük köpekleri yarısmaya almadılar !!! bizde katıldık ve 1.oldum :) köpeğinin adı ne :D
ayrıca hatırlamıyorum isminiz.derece alan butun köpekleri gordum ve adlarını biliyorum :)
hee birde yarışma eylül değil,ekim ayında oldu :D ayrıca o zaman 5 aylıksa şimdi 1.5 yaşında olmaz :D :D
evet tarihi tam hatırlamamız olabılırım..ama sizde nasıl yarıstın bılemıyorum dogrusu??????? 3 katagori vardı...
1- 6 aylık 12 aylık arası erkek veya dişi
2- 1 yaş ustu prenses
3- 1 yaş ustu prens
Bizim kopegımız 5 aylıktı oraya gıttıgımızde katılmak ıstedıgımız soledık oradakı gorevlılerde tamam katılın ama soran olursa 6,5 7 aylık oldugunu solersınız dedıler...sende katıldıysan bılıyosundur..... kırmızı bandanalı en ufak golden bızımkısıydı adıda TARÇIN...biz 6 aylık 12 aylık en guzelde 2. olduk ıstersen adresimi vereyım gel bı bak..böle bilip bilmedende bole konusma...tek haklı oldugun bı yer var oda sertıfıkaya bakınca anladım 5-8 ekim miş........bence bı daha bole hemen atlama.....
bidee bende sana çamur atayım belkı izi kalır :D
senı bostanlıda goruyorum pazar gunlerı REXle beraber hayatımda bukadar havlayan bukadar hırcın bı golden daha goremedım..REX i nasıl bole yaptın bılemıyorum....
sana illaki yalan solemedıgımı ıspatlayacam...
kibas`ın (Mehmet abi) musterısıyım...istersen onada sorabılırsın....kendıne ıyı bak...
orada olan butun goldenlar agresifti zaten istediğin kadar camur atabilirsin :) senin de üstüne 5 tane sokak köpeği topluluğu saldırsaydı ve ağzı burnu kan içinde veterinere gitseydin senin köpeğinde öyle olurdu eminim:)korkuya bağlı kendini savunma yöntemi rexin yaptığı :) merak etme 6 aya kalmaz zaten seninkide başlar çunku erkeklik hormonları çalışmaya başladı.karşı taraftan tepki geldiğinde ya tırsar siner bir yere (ki bu da bir davranıs bozuklugu ) ya da karşılık verip kendini savunmaya geçer... 6 aylık 12 aylık erkek dişi katagorisi yok olarak biliyorum hatta dün orada olan bir veterinere de sordum evet yoktu dedi :) neyse sorun değil :) herkes kendi işine baksın :) umarım bir dişi bulursun köpeğine ama daha yaşı için erke 1 yaşında bir erkek daha çifleştirilmemelidir.Fiziksel olarak büyümesi dursa bile cinsel olarak gelişimi devam ediyor çünkü...
birde ben alıştım artık zaten Rex 1.olduktan sonra üstüne o kadar çok laf söylendi ki takmıyorum bile :) çünkü güzelin dedikodusu çok olurmus :)
yazmayı dusunmuyordum ama benı burada ınsanlar yanlıs anlamamaları ıcın yazıyorum.
sen benım yazdıgım yerı tam okuyamamıssın bence o yuzden sordugun veterıler sana ole bısey yok demıs
ben sana 6 aylık 12 aylık arası erkek VE dısı demedım . erkek VEYA dısı dedım. mesela senın bu sıtede verdıgın lınktekı fotoda en sol tarafta duran golden yarısmaya katıldıgında 11 aylıktı ve bızım bolumun 1.sıydı. ortadakı kac yasında bılemem ama prenses olan (dısı) ve erkekte rex... bu uc kategorıden cıkan goldenler arasında bır daha yarısma olup genel anlamda 1. 2. 3. secıldı .
sımdı benım ne anlatmak ıstedıgımı anlamıssındır umarım. hatta bunları o sordugun veterınere bı daha sorabılırsın ben kımeye burada yalan atmadım, sen ıse hemen benı yalancı konumuna dusurdun bence BIR OZURU COKTAN HAKETMISTIM ama senın bunu daha once dusunememıs olman benı sasırtmadı dogrusu. BENIM TEK HATAM TARIHI 1 AY SASIRMIS OLMAM... tarcın 1 yıl 3 aylık 10 gunluk bugun :D demekkı sana bole belırtmem gerekıyormus. bunuda anladım... kendıne ıyı bak... bır daha yazmayı dusunmuyorum cunku kendımı ıspatladıgımı dusunuyorum.....