Köpek Forumları

Köpek Sağlıgı ve Bakımı

kopeksever arkadaşlara selam -
arkdaşlar bende birçok kopeksahibinin msn adresi var eğer isterseniz birbirimizi ekleyelim böylece birbirimize daha kolay ulaşırız böle bi teklifi SU adlı arkadaşımda yapmıştı ondan dolayı bende teklif ediyorum

kopeksever arkadaşlara selam -
arkdaşlar bende birçok kopeksahibinin msn adresi var eğer isterseniz birbirimizi ekleyelim böylece birbirimize daha kolay ulaşırız böle bi teklifi SU adlı arkadaşımda yapmıştı ondan dolayı bende teklif ediyorum

eğitimli köpek yardım eder misin... -
mrb ben elvan benim 2 aylık dişi american cockerim var çok sewimli fakat beni hiç dinlemio mesela onu sürekli tuvalete götürmessem odamın orta yerine konduruo walla sonra yaptıgının yanlış oldugunu anlasın die kızıyorum hafiften vuruyorum sanki onu gırtlaklıyomuşum gibi bagırıyo ısırıo canımı yakmasını istemiyorum o belki oyun zannedio ama gerçekten canım yanıo neyse isterseniz msn de görüşelim 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkürler

mrb ben elvan benim 2 aylık dişi american cockerim var çok sewimli fakat beni hiç dinlemio mesela onu sürekli tuvalete götürmessem odamın orta yerine konduruo walla sonra yaptıgının yanlış oldugunu anlasın die kızıyorum hafiften vuruyorum sanki onu gırtlaklıyomuşum gibi bagırıyo ısırıo canımı yakmasını istemiyorum o belki oyun zannedio ama gerçekten canım yanıo neyse isterseniz msn de görüşelim 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkürler

Golden Retriver Yavruları (RESİMLİ) -
 arkadaşlar Merhaba Arkadaşlar Kızımız Nancy ve damadimiz Duman`ın yavruları Şubat ayı sonunda doğacak... Kızımız krem kızıl babamiz koyu kızıldır resimdede göründüğü gibi... Yavrularımıza 350 YTL karşılığında Bahçeli evleri olan , İstanbul`da ikamet eden sevgi dolu, onları asla bırakmayacak ve bizi yavrumuzdan daima haberdar edecek aileler arıyoruz... Ayrıca kızımızda oglumuzda secerelidir.. İlgilenenler bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler....

Golden Retriver Yavruları (RESİMLİ) -

Merhaba arkadaşlar  

Kızımız Nancy ve damadimiz Duman`ın yavruları Şubat ayı sonunda doğacak...  Kızımız krem kızıl babamiz koyu kızıldır resimdede göründüğü gibi...  Yavrularımıza 350 YTL karşılığında Bahçeli evleri olan , İstanbul`da ikamet eden sevgi dolu, onları asla bırakmayacak ve bizi yavrumuzdan daima haberdar edecek aileler arıyoruz... Ayrıca kızımızda oglumuzda secerelidir.. İlgilenenler bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler....

tuvalet egitimi ve kuru mama yardıma ihtiyacım var!!!!cok acil!!! -
Arkadaşları merhaba, Köpeğim 2,5 aylık bir golden. 1 aydır benimle beraber ancak halen tuvalet eğitimi yok. Ailecek çıldırmak üzereyiz, odasını gazete kağıtlarıyla kapladım, yaptıkça azalttım ancak odasının dışında oldugu sürece evin her yerine yapıyor. Bir ara büyük tuvaletini gazeteye yapmayı ögrenir gibi oldu. Bayram ettik ancak, 2 gün sonra anladık ki sadece anlık tesadüflermiş.Diğer sorunumuz ise kuru mama ile ilgili.İlk aldığımızda Pro Pac marka mama kullandık bitmesine yakın market maması olarak adlandırılan Goody marka mamaya geçtik ancak tüylerinde matlaşma olduğunu farkettim. Golden`ların egzama olma olasılıklarının yüksek olduğunu biliyorum, ve oğluma maliyeti çok yüksek olmayan ancak gelişme sürecini iyi bir şekilde tamamlatıcak mamanın hangisi olduğunu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler...

Arkadaşları merhaba, Köpeğim 2,5 aylık bir golden. 1 aydır benimle beraber ancak halen tuvalet eğitimi yok. Ailecek çıldırmak üzereyiz, odasını gazete kağıtlarıyla kapladım, yaptıkça azalttım ancak odasının dışında oldugu sürece evin her yerine yapıyor. Bir ara büyük tuvaletini gazeteye yapmayı ögrenir gibi oldu. Bayram ettik ancak, 2 gün sonra anladık ki sadece anlık tesadüflermiş.Diğer sorunumuz ise kuru mama ile ilgili.İlk aldığımızda Pro Pac marka mama kullandık bitmesine yakın market maması olarak adlandırılan Goody marka mamaya geçtik ancak tüylerinde matlaşma olduğunu farkettim. Golden`ların egzama olma olasılıklarının yüksek olduğunu biliyorum, ve oğluma maliyeti çok yüksek olmayan ancak gelişme sürecini iyi bir şekilde tamamlatıcak mamanın hangisi olduğunu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler...

EĞİTİMLİ KÖPEK YARDIM ET!!!!! -
Merhaba Eğitimli Köpek, msn adresim 🔒 Üyelere Özel, 2,5 aylık bir golden ım var erkek. tuvalet eğitimini ne yaptıysam almadı. yardımcı olursan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

EĞİTİMLİ KÖPEK YARDIM ET!!!!! -
Merhaba Eğitimli Köpek, msn adresim 🔒 Üyelere Özel, 2,5 aylık bir golden ım var erkek. tuvalet eğitimini ne yaptıysam almadı. yardımcı olursan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Kennel Cough`la ilgili bir soru -
Herkese merhaba, 2,5 aylik bir labradorumuz var, ismi Zorba. Anormal bir oksurugu vardi ve de burun akintisi. Akintinin rengi baslarda seffafti.Vet kennel cough teshisi koydu. Simdi bir hap bir de bogaz rahatlatici surup kullaniyoruz. Oksurugunde epey gerileme var ancak burun akintisi fazlalasti ve de rengi sari-kahve arasinda koyulasti. Bunun haricinde istahi yerinde, ishal gibi bir problemi yok ve nesesi cok yerinde. Burun akintisindaki bu artma neye bagli olabilir? Ve bu hastalik ne kadar zamanda gecer, gecerken hangi evreler yasanir? Ilaclar bir nevi "sokucu" etki yapiyor diye dusunuyorum ama yine de sizlere de danismak istedim. Bir kopegimizi genclik hastaligindan kaybetmistik,o yuzden biraz fazla hassasiz. Tesekkurler, Hande

yardımmmmmmm -
tuvalet eğitimi hakkında çok acil bilgiye ihtiyacım var lütfen yardım edin...

terrier hakkında birkaç soru? -
arkadaşlar bir terrier sahib olmayı çok istiyorum ama daha önce hiç köpek beslemedim. biraz araştırayım dedim iyice kafam karıştı ne çok türü varmış . terrierlerin benim istediğim hani şu beyaz kıvırcık tüyleri olan tür varya onlar. bide bunların numaraları var gliba onlar neyi ifade ediyor. ve çok tüy döküyorlarmı?

🔒 Üyelere Özel - Hızlı Arama -
Bir suredir 🔒 Üyelere Özel`a kodlamayı tasarladığımız "Hızlı Arama" modülü 24.01.2006 itibarı ile test yayınına girmiştir.

Hızlı arama ile ilgili arama kriterlerine 🔒 Üyelere Özel  linkinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
🔒 Üyelere Özel

YİNE ÇAKIL:)AMA BU KEZ O MASUM.YARDIM!!! -
MERHABA ARKADAŞLAR.DAHA ÖNCE ÇOK YARDIMINIZI GÖRDÜM TEKRAR TEŞEKKÜRLER.BİLDİĞİNİZ GİBİ ÇAKIL 3.5 AYLIK ERKEK BİR GOLDEN.AMA ARTIK SÜREKLİ ELİMİZİ VE ÜSTÜMÜZÜ KEMİREN SAĞA SOLA ÇİŞİNİ YAPAN ÇAKIL DEĞİL USLU BİR ÇAKIL.AMA BU DEFADA ÜSTÜMÜZÜ VE EN KÖTÜSÜ ANNEMİN O KIYMETLİ HALILARININ ÜSTÜNÜ BULUT GİBİ TÜY YAPAN KIL TORBASI ÇAKIL:)ACABA ŞU AN YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜYO OLDUĞU İÇİNMİ YADA MEVSİMSEL OLARAKMI BUKADAR ÇOK TÜYLERİ DÖKÜLÜYO YOKSA GOLDENLARIN BÖYLE BİR SORUNUMU VAR(TÜYLERİNİN ÇOK DÖKÜLMESİ)AYRICA HEM AŞILARININ BİTMEMİŞ HEMDE DAHA NEDE OLSA ÇOK KÜÇÜK OLMASINDAN DOLAYI YIKAMIYORUM ONU.AMA BU KOKU SORUNUNU NE YAPABİLİRİM.BİR İKİ SATIR BİŞEYLER YAZARSANIZ BU KONULAR HAKKINDA ÇOK SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..........

MERHABA ARKADAŞLAR.DAHA ÖNCE ÇOK YARDIMINIZI GÖRDÜM TEKRAR TEŞEKKÜRLER.BİLDİĞİNİZ GİBİ ÇAKIL 3.5 AYLIK ERKEK BİR GOLDEN.AMA ARTIK SÜREKLİ ELİMİZİ VE ÜSTÜMÜZÜ KEMİREN SAĞA SOLA ÇİŞİNİ YAPAN ÇAKIL DEĞİL USLU BİR ÇAKIL.AMA BU DEFADA ÜSTÜMÜZÜ VE EN KÖTÜSÜ ANNEMİN O KIYMETLİ HALILARININ ÜSTÜNÜ BULUT GİBİ TÜY YAPAN KIL TORBASI ÇAKIL:)ACABA ŞU AN YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜYO OLDUĞU İÇİNMİ YADA MEVSİMSEL OLARAKMI BUKADAR ÇOK TÜYLERİ DÖKÜLÜYO YOKSA GOLDENLARIN BÖYLE BİR SORUNUMU VAR(TÜYLERİNİN ÇOK DÖKÜLMESİ)AYRICA HEM AŞILARININ BİTMEMİŞ HEMDE DAHA NEDE OLSA ÇOK KÜÇÜK OLMASINDAN DOLAYI YIKAMIYORUM ONU.AMA BU KOKU SORUNUNU NE YAPABİLİRİM.BİR İKİ SATIR BİŞEYLER YAZARSANIZ BU KONULAR HAKKINDA ÇOK SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..........