Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Scottish Fold erkek kedime eş arıyorum Daha Önceden Bir Çok Kez Baba Oldu İsteyene Yavrularına Ait Resimleri Atabilirim dişi Evinde Misafir Edilmek üzere İstanbul 🔒 Üyelere Özel -
Scottish Fold erkek kedime eş arıyorum Daha Önceden Bir Çok Kez Baba Oldu İsteyene Yavrularına Ait Resimleri Atabilirim dişi Evinde Misafir Edilmek üzere İstanbul 🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold dişi kedimize eş arıyoruz -
Urla’da bulunan 2 buçuk yaşında dişi Scottish fold kedimize eş arıyoruz

Scottish Fold dişi kedimize eş arıyoruz -
Urla’da bulunan 2 buçuk yaşında dişi Scottish fold kedimize eş arıyoruz

Ankarada British Shorthair Scr belgeli Duman rengi Ogluma Eş Tel 🔒 Üyelere Özel -
Gri renk çok kaliteli safkan British Shorthair ogluma british shorthair veya scotish fold cinsi eşler aramaktayız

Ankarada British Shorthair Bembeyaz renkte Ogluma Eş Tel 🔒 Üyelere Özel -
Ankara gölbaşında ikamet etmekteyiz oglum beyaz renk olup gözleri kehribar renktedir.British shorthair,Scotish Fold,Scotish Straigt cinsi dişi adaylarımızı bekleriz

British shorthair olan deneyimli oğlumuza acil eş arıyoruz -
Yer:Ankara, iletişim:🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold erkek kedime eş arıyorum Daha Önceden Bir Çok Kez Baba Oldu İsteyene Yavrularına Ait Resimleri Atabilirim dişi Evinde Misafir Edilmek üzere İstanbul 🔒 Üyelere Özel -
Scottish Fold erkek kedime eş arıyorum Daha Önceden Bir Çok Kez Baba Oldu İsteyene Yavrularına Ait Resimleri Atabilirim dişi Evinde Misafir Edilmek üzere İstanbul 🔒 Üyelere Özel

Ankarada British Shorthair Bembeyaz renkte Ogluma Eş Arıyorum Çok kez tecrübeli Tel 🔒 Üyelere Özel -
Ankara gölbaşında ikamet etmekteyiz oglum beyaz renk olup gözleri kehribar renktedir.British shorthair,Scotish Fold,Scotish Straigt cinsi dişi adaylarımızı bekleriz

Ankarada British Shorthair Scr belgeli Duman rengi Çok kez tecrübeli Oglum Veysele Eş Tel 🔒 Üyelere Özel -
Ankara gölbaşında ikamet etmekteyiz oglum Gri renk olup gözleri kehribar renktedir.British shorthair,Scotish Fold,Scotish Straigt cinsi dişi adaylarımızı bekleriz

Balikesir akcayda disi kedime es ariyorum ilgilenenler lutfen ulassin 🔒 Üyelere Özel -
Balikesir akcayda disi kedime es ariyorum ilgilenenler lutfen ulassin 🔒 Üyelere Özel

İzmir scottish fold kızıma eş arıyorum -
Kızım 2 yaşında. Şuan kızgınlık döneminde. Bir eş arıyoruz.

İzmir scottish fold kızıma eş arıyorum 🔒 Üyelere Özel -
Kızım 2 yaşında. İzmir içi eş arıyorum

British Shorthair Silver Kızımıza Eş Arıyoruz -
3 yaşında British Shorthair cinsi zümrüt yeşili gözlü, silver kızımıza (British Shorthair-Scottish Fold) (golden,silver) renklerinde eş aramaktayım. Bu zamana kadar sadece 1 kere anne olmuştur. Bütün aşıları tam,sağlıklı bir kedidir. Eş adayımızında aşıları tam,sağlıklı ve safkan olmasını istiyoruz. Kendi evimizde ağırlamak istiyoruz. Babalık hakkı 1 tane düşünüyorum. Istanbul'da anadolu yakasındayız.

British Shorthair Silver Kızımıza Eş Arıyoruz -
3 yaşında British Shorthair cinsi zümrüt yeşili gözlü, silver kızımıza (British Shorthair-Scottish Fold) (golden,silver) renklerinde eş aramaktayım. Bu zamana kadar sadece 1 kere anne olmuştur. Bütün aşıları tam,sağlıklı bir kedidir. Eş adayımızında aşıları tam,sağlıklı ve safkan olmasını istiyoruz. Kendi evimizde ağırlamak istiyoruz. Babalık hakkı 1 tane düşünüyorum. Istanbul'da anadolu yakasındayız.

Beyaz british erkek kedime eş arıyorum Daha Önceden Bir Çok Kez Baba Oldu İsteyene Yavrularına Ait Resimleri Atabilirim dişi Evinde Misafir Edilmek üzere İstanbul 🔒 Üyelere Özel -
Beyaz british erkek kedime eş arıyorum Daha Önceden Bir Çok Kez Baba Oldu İsteyene Yavrularına Ait Resimleri Atabilirim dişi Evinde Misafir Edilmek üzere İstanbul 🔒 Üyelere Özel

SAFKAN DİŞİ BRITISH SORTHAIR BURSA -
10 gün sonra 1. yaşına girecek olan British Shorthair kendimize çiftleşmesi için eş arıyoruz (pek anlamasam da kızgınlık belirtilerini oldukça taşıyor gibi) Erkek evinde kalabilir ya da götürüp getirebilirim

SAFKAN DİŞİ BRITISH SORTHAIR BURSA -
10 gün sonra 1. yaşına girecek olan British Shorthair kendimize çiftleşmesi için eş arıyoruz (pek anlamasam da kızgınlık belirtilerini oldukça taşıyor gibi) Erkek evinde kalabilir ya da götürüp getirebilirim

İstanbul Anadolu yakasında erkek silver chincilla -
10 aylık erkek silver chincilla kedime eş arıyorum 🔒 Üyelere Özel