merhaba İstanbul Bostanci dayim kızıma acil eş ariyorum. Bristish short hair kızım evimde misafir edicem ve BOSTANCİ YA yakın olursa sevinirim. whatsapp 🔒 Üyelere Özel
Scottish Fold erkek kedime eş arıyorum Daha Önceden Bir Çok Kez Baba Oldu İsteyene Yavrularına Ait Resimleri Atabilirim dişi Evinde Misafir Edilmek üzere İstanbul 🔒 Üyelere Özel
Scottish Fold erkek kedime eş arıyorum Daha Önceden Bir Çok Kez Baba Oldu İsteyene Yavrularına Ait Resimleri Atabilirim dişi Evinde Misafir Edilmek üzere İstanbul 🔒 Üyelere Özel
Kedimiz şuan 7 aylık Scotish Fold erkek
Saglikli ve tum kontrolleri ve aşıları duzenli sekilde yapilmaktadir. Kendisine bir eş adayı arıyoruz ☺ bizimle irtibata gecerseniz 🔒 Üyelere Özel
Beyaz british erkek kedime eş arıyorum Daha Önceden Bir Çok Kez Baba Oldu İsteyene Yavrularına Ait Resimleri Atabilirim dişi Evinde Misafir Edilmek üzere İstanbul 🔒 Üyelere Özel
3 yaşındaki İran kedisi oğluma dişi İran kedisi bi eş arıyoruz tercihen Ankara içi aşıları tam evde bakılıyor olması şart istenilirse dişiyi misafir ederim ister oğlumu misafirliğe gönderirim 🔒 Üyelere Özel