6 yaşındaki Sarman kedime Ankara içinde dişi bir eş aramaktayım, kendisi oldukça sakin ve sevecen, tüm aşıları ve kontrolleri düzenli olarak yapılmakta. İletişim için 🔒 Üyelere Özel’a mail atabilirsiniz, ilanın üstünden ne kadar geçmiş olursa olsun kısa sürede dönüş yapabilirim
Scottish Fold erkek kedime eş arıyorum Daha Önceden Bir Çok Kez Baba Oldu İsteyene Yavrularına Ait Resimleri Atabilirim dişi Evinde Misafir Edilmek üzere İstanbul 🔒 Üyelere Özel
Ankara gölbaşında ikamet etmekteyiz oglum Gri renk olup gözleri kehribar renktedir.British shorthair,Scotish Fold,Scotish Straigt cinsi dişi adaylarımızı bekleriz
Scottish Fold erkek kedime eş arıyorum Daha Önceden Bir Çok Kez Baba Oldu İsteyene Yavrularına Ait Resimleri Atabilirim dişi Evinde Misafir Edilmek üzere İstanbul 🔒 Üyelere Özel
Scottish Fold gri renk blue erkek kedime eş arıyorum Daha Önceden Bir Çok Kez Baba Oldu İsteyene Yavrularına Ait Resimleri Atabilirim dişi Evinde Misafir Edilmek üzere İstanbul 🔒 Üyelere Özel
Merhabalar, İstanbul Bostancı da yaşıyorum ,kızıma british veya scootish eş arıyorum. evimde misafir edicem BOSTANCIYA yakın olursa sevinirim. whatsapp 🔒 Üyelere Özel umut ben