Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Anadolu yakasından British shorthair kızıma eş arıyorum -
merhaba anadolu yakasından kızıma eş arıyorum evimde misafir edicem wsdan ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

Beyaz british longhair erkek kedime eş arıyorum dişi evine verilecek İstanbul 🔒 Üyelere Özel -
Beyaz british longhair erkek kedime eş arıyorum (dişi evine verilecek) İstanbul 🔒 Üyelere Özel

ANKARA SCOTTİSH FOLD KIZIMA BRİTİSH ERKEK EŞ ARIYORUM eryaman -
🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz ERYAMAN

ANKARA SCOTTİSH FOLD KIZIMA BRİTİSH ERKEK EŞ ARIYORUM eryaman -
🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz ERYAMAN

British Shorthair ve Scottish Fold Oğullarımız Eşini Arıyor I Z M I R -
Iki erkek kedimize IZMIR'de dişi eş arıyoruz; ***Safkan Scottish Fold orjinal Blue rengindeki tecrübeli Erkek kedimize ve ***Avrupa'dan gelme ,Full seçereli , Babası dünya şampiyonu ,Safkan British Shorthair, nadir bulunan NY25 Golden rengindeki tecrübeli erkek kedimize Izmir'de uygun cinste, hiç bir hastalık geçirmemiş , aşıları tam dişi eş arıyoruz. Oğullarımız çok sağlıklı ,çipli ,Full Secereli , aşıları tam,evde yaşayan, iri safkanlardır İlgilenenlerin CEP0554.957.22.22 numaralı telefondan/whatsapp'dan kedisinin resmiyle ulaşmasını rica ederim

Beyaz british longhair erkek kedime eş arıyorum dişi evine verilecek İstanbul -
Beyaz british longhair erkek kedime eş arıyorum (dişi evine verilecek) İstanbul 🔒 Üyelere Özel

Beyaz british longhair erkek kedime eş arıyorum dişi evine verilecek İstanbul -

Scottish Fold erkek kedime eş arıyorum Daha Önceden Bir Çok Kez Baba Oldu İsteyene Yavrularına Ait Resimleri Atabilirim dişi Evinde Misafir Edilmek üzere İstanbul -
Scottish Fold erkek kedime eş arıyorum, Daha Önceden Bir Çok Kez Baba Oldu İsteyene Whatsapp Üzerinden Yavrularına Ait Resimleri Atabilirim. (dişi Evinde Misafir Edilecek) İstanbul İletişim 🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold Blue -
Scottish Fold Blue 1 Yaşında Olan Erkek Kedimiz için eş arıyoruz.British shortheir Olması ve aşılarının tam olması önceliğimizdir. Yer : Ankara (Semt Sıkıntı Değil Ortak Nokta Belirlenir) Gelin Adayımızı Evimizde Misafir etmek isteriz. İrtibat : 🔒 Üyelere Özel -- 🔒 Üyelere Özel

ANKARA 10 Aylık ankara kedisi kızımıza çooook acil bir damat arıyoruz -
Kedim 10 aylık gayet uyumlu oyuncu bir kedi ankara içi cins farketmez misafir olarak alabilir veya verebiliriz İLETİŞİM ;🔒 Üyelere Özel

ANKARA 10 Aylık ankara kedisi kızımıza çooook acil bir damat arıyoruz -
Kedim 10 aylık gayet uyumlu oyuncu bir kedi ankara içi cins farketmez misafir olarak alabilir veya verebiliriz İLETİŞİM ;🔒 Üyelere Özel

BALIKESİR içi scottish blue point dişi kedime british blue point erkek eş aramaktayım 🔒 Üyelere Özel -
BALIKESİR içi scottish blue point dişi kedime british blue point erkek eş aramaktayım 🔒 Üyelere Özel

Bristhts oğlumuza eş arıyoruz -
1.5 yaşında olan oğlumuza eş arıyoruz daha önce sağlıklı yavruları oldu. 🔒 Üyelere Özel

Egzotik shorthair damat Ankara -
Kızım 1 yaşında. Acil damat arıyoruz. .. 🔒 Üyelere Özel

Yer izmir -
Erkek scottish fold cinsi oğluma british dişi adaylar aranıyor. İletişim için 🔒 Üyelere Özel

chocolate point british shorthair es arıyorum -
yaklaşık 1 yaşındaki oğlumuza eş arıyoruz.istanbul şişli feriköy tercihimizdir

chocolate point british shorthair es arıyorum -
yaklaşık 1 yaşındaki oğlumuza eş arıyoruz.istanbul şişli feriköy tercihimizdir

Anadolu yakasından British shorthair kızıma eş arıyorum -
merhaba İstanbul Bostanci dayim kızıma acil eş ariyorum. Bristish short hair kızım evimde misafir edicem ve BOSTANCİ YA yakın olursa sevinirim. whatsapp 🔒 Üyelere Özel