Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Ankarada tecrübeli Scr belgeli Duman rengi Ogluma Eş Tel 🔒 Üyelere Özel -
Oğlum tecrübeli olup Gölbaşında ikamet etmekteyiz SCR belgeli olup mükemmel kalitededir whatsapp dan resim yollanır. İrt. No: 🔒 Üyelere Özel

Ankara scottish fold kızıma british erkek arıyorum Yavru istemeyen -
Ankara törekent bölgesinde ikamet etmekteyiz. British erkek arıyoruz. Mümkünse yavru istemeyecek kişiler mesaj atsın teşekkürler İrtibat 🔒 Üyelere Özel

British Fold Dişi Kedimize Eş Arıyoruz -
1.5 yasında olan kedimizin tüm aşıları tamdır evimizde misafir ediceğimiz British Shorthair eş arıyoruz.İstanbul Ataşehir Ercan Levent 🔒 Üyelere Özel

1.5 yasında olan kedimizin tüm aşıları tamdır evimizde misafir ediceğimiz British Shorthair eş arıyoruz.İstanbul Ataşehir Ercan Levent 🔒 Üyelere Özel

Isparta ve Konya dolaylarinda oturan arkadaslar Siyam disi kedime es ariyorum -
Isparta ve konya dolaylarundan 10 aylik disi suyam cinsi kedime es ariyorum. Asilari tamdir. Tercihen british veya siyam olmasini isterim

Isparta ve Konya dolaylarinda oturan arkadaslar Siyam disi kedime es ariyorum -
Isparta ve konya dolaylarundan 10 aylik disi suyam cinsi kedime es ariyorum. Asilari tamdir. Tercihen british veya siyam olmasini isterim

LÖSEMİ aşısı yapılmış erkek Siyam kedime kendi cinsinden gelin arıyoruz İstanbul -
Dişi kedimizin de LÖSEMİ aşısının yapılmış olması önemli. tercihen evimde misafir edeceğim. İyi günler dilerim. İstanbul-Fatih

LÖSEMİ aşısı yapılmış erkek Siyam kedime kendi cinsinden gelin arıyoruz İstanbul -
Dişi kedimizin de LÖSEMİ aşısının yapılmış olması önemli. tercihen evimde misafir edeceğim. İyi günler dilerim. İstanbul-Fatih

Ankara gri renk british ogluma eş 🔒 Üyelere Özel -
Oglum Blue (gri) renk olup SCR belgelidir çok kez tecrübesi vardır.British yada scotish cinsi dişi adayları bekleriz

Scottish fold gold rengi oğlumuza british shortair dişi arıyoruz -
Izmirde ikamet ediyoruz sıfır kulak oğlumuza gelin arıyoruz 🔒 Üyelere Özel

Ankara gri renk british ogluma eş 🔒 Üyelere Özel -
Oğlum scr belgeli olup çok kez tecrübesi vardır.British ve scotish gelin adaylarını bekleriz

Sivasta british shorthair safkan gri dişi kedime eş arıyorum -
Sivas merkez mevlana 🔒 Üyelere Özel

Beyaz british longhair erkek kedime eş arıyorum dişi evine verilecek İstanbul 🔒 Üyelere Özel -
Beyaz british longhair erkek kedime eş arıyorum (dişi evine verilecek) İstanbul 🔒 Üyelere Özel

british longhair erkek kedime eş arıyorum dişi evine verilecek İstanbul 🔒 Üyelere Özel -
Beyaz british longhair erkek kedime eş arıyorum (dişi evine verilecek) İstanbul 🔒 Üyelere Özel

2 yaşında Siyam kedime eş -
Merhabalar İstanbul Kartal ikamet etmekteyiz kedimize cinsi farketmeksizin eş arıyoruz daha önce bi defa Baba oldu. Siyam+Chincilla kırmasıdır. orjinal siyam olup tüyleri siyam a göre uzundur sadece. 🔒 Üyelere Özel Whatsapp açık ulaşabilrisiniz fotoğraf atabilirim.

EAlpay -
ea122279

british dişi eş arıyoruz -
Scottish ogluma es arıyorum. Yer Atasehir irtibat email ; 🔒 Üyelere Özel tel 🔒 Üyelere Özel