Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Beyaz İran 1.5 yaşındaki oğlumuza ACİL EŞ arıyoruz -
fotografını SİZİN EVCİLİNİZ/KEDİ bölümünde görebilirsiniz. ismi CESUR. 1.5 yaşındaki iran cinsi oğlumuza çok acil eş arıyoruz. ist. avrupa yakasında yaşayanlar ve ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden acilen ulaşabilirler.

izmirdeyiz,iki yaşındaki iran cinsi erkek kedime eş arıyorum -
şampanya rengi,tam basık suratlı ,safkan iran cinsi kedime izmirden dişi eş arıyorum.ilgilenenler,🔒 Üyelere Özel,email adresime yazabilirler.

Beyaz İran oğlumuza ÇOK ACİL EŞ arıyoruz -
1.5 yaşındaki iran cinsi oğlumuza çok acil eş arıyoruz. ist. avrupa yakasında yaşayanlar ve ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden acilen ulaşabilirler.

yakışıklı iran prensime güzeller güzeli iran prensesi arıyorum -
Ankara`dayım.zeytin gözlü,bembeyaz ve çok tatlı olan kedime eş arıyorum.

yakıŞıkLı iRan ciNsi oğLuma geLin aRanıoo.. -
izmiRden oLmaSı teRCihimDir tabi=)

2006 TÜM SİTE ÇALIŞANLARI VE ÜYELERİNE KUTLU OLSUN!... -

Yeni Yılda ; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerinizi ikiyle çarpın bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayırın kendinize...

MUTLU YILLAR!..

Yeni Yılınız Kutlu Olsun. -
Tüm üyelerimizin yeni yılını kutlar, 2006 yılının sizlere mutluluk, sağlık ve başarı getirmesini dileriz. Sevgi ve Saygılarımızla, 🔒 Üyelere Özel

yokkmu fındıııma eş -
bembeyaz tüylü 4yaşında bi terrierim. hala çiftleşemedim.... acele ankaralı bir eş arıyorum!

1.5 yaşındaki erkek siyam kedime eş arıyorum(Bursa) -
bir buçuk yaşındaki siyam cinsi erkek (adı: siyami) kedime eş yarıyorum. bana ulaşmak isteyen 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilir. herzaman bekliyorum.

:)Artık evlenmek istiyorum. -
Benimde bir esim olsun. Elim ekmek tutar,cok usluyum,ickive kumarım yok, esime bakabilecek durumdayım. (Butun gün uyusamda) Ben bir 9 aylık bir Himalaya kedisiyim. Cok yakısıklıyım, beni gören bayılır. Kuru mama dısında bir sey yemem. Hergün aksamları 1 saat fırcalanırım. Ilgili bayanların: 🔒 Üyelere Özel dan annemle görüsmeleri rica olunur. Annemin adı : GAYE

iki yaşındaki iran cinsi erkek kedime izmirden dişi eş arıyorum -
izmirde ikamet ediyoruz ,safkan iran cinsi erkek kedime eş arıyorum ,kedim balköpüğü rengi ve basık burunludur ulaşmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresine yazabilirler

BRITISH SHORTHAIR KEDİYİM EŞ ARIYORUM -
1 YAŞINDAKİ BRITISH SHORTHAIR CİNSİ ERKEK KEDİMİZE HEM ARKADAŞ HEMDE EŞ OLACAK AYNI CİNS BİR KEDİ ARIYORUZ TEL : 0212 263 48 26 SEVGİ GEDİKOĞLU 🔒 Üyelere Özel SEVGİ GEDİKOĞLU

ÇOOOKKK ACİLLL SİYAM -
1 yaşındaki siyam oğluma ist''dan dişi arıyorum ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel

oğluma bir hatun pls. -
merhaba...9 aylık bir tane erkek kedim var .kendisini sokaktan aldım ne siyam ne van nede iran kedisi ama hepsine taşçıkarır oğlum :).tüm aşıları yapılmış elimden geldiğince tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum taki azana kadar .eğer sizin kızınızda azmış durumdaysa lütfen iletişim kurun .isterseniz kızınızı misafir edebilirim .haber bekliyorum .... umut yeşil. iletişim: 🔒 Üyelere Özel msn : 🔒 Üyelere Özel