fotografını SİZİN EVCİLİNİZ/KEDİ bölümünde görebilirsiniz. ismi CESUR.
1.5 yaşındaki iran cinsi oğlumuza çok acil eş arıyoruz. ist. avrupa yakasında yaşayanlar ve ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden acilen ulaşabilirler.
1.5 yaşındaki iran cinsi oğlumuza çok acil eş arıyoruz. ist. avrupa yakasında yaşayanlar ve ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden acilen ulaşabilirler.
Yeni Yılda ; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerinizi ikiyle çarpın bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayırın kendinize...
Benimde bir esim olsun. Elim ekmek tutar,cok usluyum,ickive kumarım yok, esime bakabilecek durumdayım. (Butun gün uyusamda)
Ben bir 9 aylık bir Himalaya kedisiyim. Cok yakısıklıyım, beni gören bayılır. Kuru mama dısında bir sey yemem. Hergün aksamları 1 saat fırcalanırım.
Ilgili bayanların: 🔒 Üyelere Özel dan annemle görüsmeleri rica olunur.
Annemin adı : GAYE
izmirde ikamet ediyoruz ,safkan iran cinsi erkek kedime eş arıyorum ,kedim balköpüğü rengi ve basık burunludur ulaşmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresine yazabilirler
1 YAŞINDAKİ BRITISH SHORTHAIR CİNSİ ERKEK KEDİMİZE HEM ARKADAŞ HEMDE EŞ OLACAK AYNI CİNS BİR KEDİ ARIYORUZ
TEL : 0212 263 48 26 SEVGİ GEDİKOĞLU
🔒 Üyelere Özel SEVGİ GEDİKOĞLU
merhaba...9 aylık bir tane erkek kedim var .kendisini sokaktan aldım ne siyam ne van nede iran kedisi ama hepsine taşçıkarır oğlum :).tüm aşıları yapılmış elimden geldiğince tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum taki azana kadar .eğer sizin kızınızda azmış durumdaysa lütfen iletişim kurun .isterseniz kızınızı misafir edebilirim .haber bekliyorum ....
umut yeşil.
iletişim: 🔒 Üyelere Özel
msn : 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.