Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

ankaradayım/van kedime(erkek) dişi eş arıyorum.. -
bana ulasırsanız cok sevinirim,, ankaradn olması tercihimdir,, bana telefon numaramdan da ulasabılırsınız,,🔒 Üyelere Özel,, ilgilenenlere resim yollayabilirm,,zaten sitedede kayıtlı,,ismi luke,,haberlerinizi bekliyorum,,

bana ulasırsanız cok sevinirim,, ankaradn olması tercihimdir,, bana telefon numaramdan da ulasabılırsınız,,🔒 Üyelere Özel,, ilgilenenlere resim yollayabilirm,,zaten sitedede kayıtlı,,ismi luke,,haberlerinizi bekliyorum,,

oğluma bir hatun ( ist.) !!!!!!!! -
nedir bu cins kedi olayı ??? yok mu hiç sokak kedisi sahibi ??? oglum sasha 9 aylık aslan parçası .tüm aşıları yapılmış saglıklı aslan parçası ama şuanda kapıyı acmak için kendini paralıyor!!!aynı zamanda da sinirlerimi paralıyor!!!varsa bildiğiniz tanıdıgınız bir hatun hemen misafir edelim... ilğilenenler için: 🔒 Üyelere Özel

EKLEYİN EVCİLLERİN RESİMLERİNİ SİTEMİZ RENKLENSİN!... -
Önce 🔒 Üyelere Özel (Alternatif siteler var ben bunu tercih ediyorum)adresine girip nick alıp kaydoluyorsunuz.Her hangi bir yerde gördüğünüz evcillerimizle ilgili resimleri bilgisayarınızda bir yere kaydediyorsunuz. 🔒 Üyelere Özel adresinde aldığınız nick ve şifre ile girip albümünüze gözattan kaydettiğiniz resmi ekliyorsunuz.(photobuckette size albüm açılıyor oraya örneğin resimlerime kaydettiğiniz resmi ordaki gözattan bulup albüme kaydediyorsunuz.)Kaydettiğiniz resmin altında URL adresi çıkıyor.
Resmi buraya kopyalarken ;
HTML sayfasını açıyosunuz yani bu sayfayı(HTML Editörü Yükle),üstte yazı renginin yanındaki , dağ-güneş resmini tıklıyorsunuz.. photobuckete kayıtlı resmin URL adresini burdaki URL kısmına kopyala yapıştır yapıyorsunuz.Tamamı tıkladığınızda resim sayfada
Sevgiler.

disi iran kedime es ariyorum!!! -
bana ulasmak istiyenler : 🔒 Üyelere Özel

siyam çok acil -
1 yaşındaki siyam oğluma güzel bi dişi arıyorum durum oldukça acildir ist/awrupa yakasında oturmaktayız ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarlarsa sewinirim

KURBAN OLAM ATATÜRKÇÜLÜK YOLUNDA İLERLEYEN DOSTLARA... -

Selam , Hayvansever Dostlarım ve HepsiEvcil Camiası ;

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Sevgiler.

Merhaba -
8,5 aylık erkek siyam kedime bir eş arıyorum.İstanbul Kadıköy yakasında oturuyorum ilgilenenlere==>🔒 Üyelere Özel

DİŞİ İRAN EŞ ARIYORUM(ankara) -
Ankara`dayım.zeytin gözlü,bembeyaz ve çok tatlı olan iran kedime eş arıyorum.

Beyaz İran 1.5 yaşındaki oğlumuza ACİL EŞ arıyoruz -
fotografını SİZİN EVCİLİNİZ/KEDİ bölümünde görebilirsiniz. ismi CESUR. 1.5 yaşındaki iran cinsi oğlumuza çok acil eş arıyoruz. ist. avrupa yakasında yaşayanlar ve ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden acilen ulaşabilirler.