8 aylık yakışıklı mavi gözlü İran oğluma aşıları tam cici bir gelin arıyorum. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilir, kızlarının resimlerini gönderebilir.
8 aylık yakışıklı mavi gözlü İran oğluma aşıları tam cici bir gelin arıyorum. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilir, kızlarının resimlerini gönderebilir.
1 yaşındaki siyam oğluma güzel bi dişi arıyorum durum oldukça acildir ist/awrupa yakasında oturmaktayız ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarlarsa sewinirim
1,5 yasindaki siyam kizima damat adayi araniyor..tekirdagda oturuyoruz..ist.den getirip goturmek sorun olmaz diyenler de mail atabilir.
ulasmak isteyenler: 🔒 Üyelere Özel
Merhaba, benim adım Hermes. 11 aylık, gri-beyaz, yeşil gözlü yumak yumak, yakışıklı bir chinchilla delikanlısıyım. Şu sıralar evlenmek için annemin ve babamın başını şişiriyorum. Onlar da bana şirin cici bir eş bulmak için sizden yardım istiyorlar, umarım derdime bir çare bulabilirsiniz.
Ben ve ailen Konya’da yaşıyoruz, siz de bu şehirde iseniz ya da buraya gelme imkanınız varsa lütfen bana ulaşın.
🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.