Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

avr.yakası -
1 yaşındaki himalaya kızıma eş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.

iran oglumuza acele es ariyoruz. -
istanbul anadolu yakasindaki disi iran kedilerinin dikkatine.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirler.kedimiz gri beyaz renkte ve olgundur.

iran oglumuza acele es ariyoruz. -
istanbul anadolu yakasindaki disi iran kedilerinin dikkatine.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirler.kedimiz gri beyaz renkte ve olgundur.

güzelmi mi güzel dişi van kedimize eş arıyoruz -
adana da kızımıza erkek eş arıyorum çok acil eğer ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel ma mail yazın

chinchilla kizimiza es ariyoruz IST AVR. -
beyaz gri iran chinchilla kizimiz artik erkek arkadas istiyorum demeye basladi. iran chinchilla erkek arkadas bulmak istiyoruz. ilk erkek arkadasi olacak. nasil olacak bilemiyoruz. bakalim. inshaallah minik bebislerimiz olmasini istiyoruz. istanbul avrupa yakasindayiz. 🔒 Üyelere Özel

SIYAM CINSI OGLUMA BIR ES!!!(ISTANBUL) -
Siyam cinsi erkek kedimiz 3 yaşında ve hiç tecrübesi olmadı. İstanbul`da oturuyoruz. Özellikle siyam cinsi aramıyoruz yeter ki kedimiz mutlu olsun. Ayrıca kedimiz biraz ürkek olduğundan kedinizi evimizde ağırlamak tercihimizdir. İlgilenirseniz lütfen acil olarak mail gönderin Adres: 🔒 Üyelere Özel

SIYAM CINSI OGLUMA BIR ES!!!(ISTANBUL) -
Siyam cinsi erkek kedimiz 3 yaşında ve hiç tecrübesi olmadı. İstanbul`da oturuyoruz. Özellikle siyam cinsi aramıyoruz yeter ki kedimiz mutlu olsun. Ayrıca kedimiz biraz ürkek olduğundan kedinizi evimizde ağırlamak tercihimizdir. İlgilenirseniz lütfen acil olarak mail gönderin Adres: 🔒 Üyelere Özel

Sarman Kedime Dişi Arıyorum/SAMSUN -
6 aylık sarman cinsi kedime eş arıyorum bir az acil hayvancağız perişan oldu son günlerde küçüklüğünden beri üzerinde uyuduğu yastığı yapmaya çalışıyo :) yardımcı olabilecek biri varsa lütfen cevap yazsın.

Sarman Kedime Dişi Arıyorum/SAMSUN -
6 aylık sarman cinsi kedime eş arıyorum bir az acil hayvancağız perişan oldu son günlerde küçüklüğünden beri üzerinde uyuduğu yastığı yapmaya çalışıyo :) yardımcı olabilecek biri varsa lütfen cevap yazsın.

Bayan arkadaş aranıyor -
10 Aylık İran-Ankara kırması olan Yakışıklı gizmoya bayan arkadaş arıyoruz.Yerimiz Anadolu yakasındadır.Email:🔒 Üyelere Özel

iran kedisi oğluma bir hatun bulamadım hala.... -
iran kedisi olan dünyalar tatlısı pamuğuma bir hatun arıyorum 1,5 yaşında kendisi ilgilenirseniz avr.yakası 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel(ebru)

iran kedisi olan dünyalar tatlısı pamuğuma bir hatun arıyorum 1,5 yaşında kendisi ilgilenirseniz avr.yakası 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel(ebru)

*EBRU -
Dünyalar tatlısı henüz 1,5 yaşında olan kar beyazı iran kedisi oğluma yani pamuğuma uygun iran kedisi bir hatun arıyorum... ilgilenenler için; 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel (avr.yakası ist)

*EBRU -
Dünyalar tatlısı henüz 1,5 yaşında olan kar beyazı iran kedisi oğluma yani pamuğuma uygun iran kedisi bir hatun arıyorum... ilgilenenler için; 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel (avr.yakası ist)

erkek van kedime eş arıyorum -
ist avrupa yakası erkek iki gozu mavi erkek kedime eş arıyorum e mail 🔒 Üyelere Özel

erkek van kedime eş arıyorum -
ist avrupa yakası erkek iki gozu mavi erkek kedime eş arıyorum e mail 🔒 Üyelere Özel

siyamm -
1 yaşında ki oğluma eş arıyorum ist/awrupa yakasındayız ciddi olarak ilgilenen arkadaşlar lütfen mail atsınn............. 🔒 Üyelere Özel