istanbul anadolu yakasindaki disi iran kedilerinin dikkatine.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirler.kedimiz gri beyaz renkte ve olgundur.
istanbul anadolu yakasindaki disi iran kedilerinin dikkatine.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirler.kedimiz gri beyaz renkte ve olgundur.
beyaz gri iran chinchilla kizimiz artik erkek arkadas istiyorum demeye basladi. iran chinchilla erkek arkadas bulmak istiyoruz. ilk erkek arkadasi olacak. nasil olacak bilemiyoruz. bakalim.
inshaallah minik bebislerimiz olmasini istiyoruz.
istanbul avrupa yakasindayiz.
🔒 Üyelere Özel
Siyam cinsi erkek kedimiz 3 yaşında ve hiç tecrübesi olmadı.
İstanbul`da oturuyoruz. Özellikle siyam cinsi aramıyoruz yeter ki kedimiz mutlu olsun. Ayrıca kedimiz biraz ürkek olduğundan kedinizi evimizde ağırlamak tercihimizdir.
İlgilenirseniz lütfen acil olarak mail gönderin
Adres: 🔒 Üyelere Özel
Siyam cinsi erkek kedimiz 3 yaşında ve hiç tecrübesi olmadı.
İstanbul`da oturuyoruz. Özellikle siyam cinsi aramıyoruz yeter ki kedimiz mutlu olsun. Ayrıca kedimiz biraz ürkek olduğundan kedinizi evimizde ağırlamak tercihimizdir.
İlgilenirseniz lütfen acil olarak mail gönderin
Adres: 🔒 Üyelere Özel
6 aylık sarman cinsi kedime eş arıyorum bir az acil hayvancağız perişan oldu son günlerde küçüklüğünden beri üzerinde uyuduğu yastığı yapmaya çalışıyo :) yardımcı olabilecek biri varsa lütfen cevap yazsın.
6 aylık sarman cinsi kedime eş arıyorum bir az acil hayvancağız perişan oldu son günlerde küçüklüğünden beri üzerinde uyuduğu yastığı yapmaya çalışıyo :) yardımcı olabilecek biri varsa lütfen cevap yazsın.
Dünyalar tatlısı henüz 1,5 yaşında olan kar beyazı iran kedisi oğluma yani pamuğuma uygun iran kedisi bir hatun arıyorum...
ilgilenenler için;
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel (avr.yakası ist)
Dünyalar tatlısı henüz 1,5 yaşında olan kar beyazı iran kedisi oğluma yani pamuğuma uygun iran kedisi bir hatun arıyorum...
ilgilenenler için;
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel (avr.yakası ist)