Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

iran cinsi erkek kedime acil dişi himalayan,iran vs eş antalya!! -
iran cinsi beyaz tuylu yeşil gözlü yakışıklı oğlum ilk kez çiftleşicek çok asabileşti erkek oluyorum diyor ama antalyada dişi iran sıkıntısı var galiba hatta burda iran kedi görmez oldum ilgilenen varsa lütfen mailimden bana geri dönsü🔒 Üyelere Özel

iran cinsi beyaz tuylu yeşil gözlü yakışıklı oğlum ilk kez çiftleşicek çok asabileşti erkek oluyorum diyor ama antalyada dişi iran sıkıntısı var galiba hatta burda iran kedi görmez oldum ilgilenen varsa lütfen mailimden bana geri dönsü🔒 Üyelere Özel

`siyam` -
2 yaşındaki siyam oğlumuza eş arıyoruz yada evimize sürekli dişi alabiliriz 🔒 Üyelere Özel dan iletişim kurabilirsiniz.

`siyam` -
2 yaşındaki siyam oğlumuza eş arıyoruz yada evimize sürekli dişi alabiliriz 🔒 Üyelere Özel dan iletişim kurabilirsiniz.

`siyam` -

çıkısa eş arıyorum -
chınchilla cınsı 4yasındakı asıl kızıma acıl olarak eş arıyoruz

çıkısa eş arıyorum -
chınchilla cınsı 4yasındakı asıl kızıma acıl olarak eş arıyoruz

1 yaşında dişi van kedime eş arıyorum.(izmir) -
İzmirde bir yaşındaki van kedisi kızıma acil eş arıyorum.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel msn adresimden ve mailimden iletişime geçebilir.

İzmirde bir yaşındaki van kedisi kızıma acil eş arıyorum.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel msn adresimden ve mailimden iletişime geçebilir.

Dişi van kedime damat arıyorum -
İzmir-Bornovada ,1 yaşında iki gözüde maviş dişi van kedime eş arıyorum.İlgilenenler msn den 🔒 Üyelere Özel adresinden irtibata geçerse sevinirim.

kızımıza es -
iran persiyan cinsi olan kızımıza aynı cinsten acil eş aranmaktadır. izmir karşıyaka dan olması trcih sebebidir:) cep:🔒 Üyelere Özel msn-e-email:🔒 Üyelere Özel

kızımıza es -
iran persiyan cinsi olan kızımıza aynı cinsten acil eş aranmaktadır. izmir karşıyaka dan olması trcih sebebidir:) cep:🔒 Üyelere Özel msn-e-email:🔒 Üyelere Özel

kütahya da dişi siyam besleyenlerin dikkatine -
8 aylık siyam cinsi tüm aşıları yapılmış saglıklı erkek kedime dişi eş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel numaradan bana ulaşabilirler

iran persian cinsi yakisikli ogluma dişi eş ariyoruz istanbul -
merhaba iran persian cinsi oglumuza dişi ariyoruz resimler mevcuttur cameradada gostere bilirim oglumu ilgilenenler ciddi olanlar mesajlarinizi beklıyorum bana burdan ulaşa bilirsiniz 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ali saygilar

iran persian cinsi yakisikli ogluma dişi eş ariyoruz -
merhaba 2 yasindaki iran persian cinsi yakisikli ogluma dişi eş ariyoruz oglumun egitimleri aşilari karnesi veteriner kontrolu herseyı tamdır daha henuz hiç çifleşmedi bakir yani ilgilenenler ciddi olanlar 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirler saygılar ali

iran persian yakisikli ogluma dişi es ariyorum -
2 yasindaki ogluma dişi eş ariyorum daha henüz hiç çiftleşmedi bakir ilgilenenler lütfen mail adresimi eklesinler goruselım saygilarimla.... 🔒 Üyelere Özel

erkek ankara kedime dişi kedi arıyorum.. -
yakışıklı mı yakışıklı ankara kedisi paşa oğluma dişi kedi arıyorum..oğlum 2 yaşında, yeşil gözlü, bembeyaz bir ankara kedisi,durum biraz vahim...mahvolduk anlayacağınız..ankara da yaşayıp kızlarına damat arayan kedi severler lütfen bana ulaşın..oğlum gerçekten çoook güzel bir 🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz..çok sevinirim