iran cinsi beyaz tuylu yeşil gözlü yakışıklı oğlum ilk kez çiftleşicek çok asabileşti erkek oluyorum diyor ama antalyada dişi iran sıkıntısı var galiba hatta burda iran kedi görmez oldum ilgilenen varsa lütfen mailimden bana geri dönsü🔒 Üyelere Özel
iran cinsi beyaz tuylu yeşil gözlü yakışıklı oğlum ilk kez çiftleşicek çok asabileşti erkek oluyorum diyor ama antalyada dişi iran sıkıntısı var galiba hatta burda iran kedi görmez oldum ilgilenen varsa lütfen mailimden bana geri dönsü🔒 Üyelere Özel
iran persiyan cinsi olan kızımıza aynı cinsten acil eş aranmaktadır. izmir karşıyaka dan olması trcih sebebidir:)
cep:🔒 Üyelere Özel
msn-e-email:🔒 Üyelere Özel
iran persiyan cinsi olan kızımıza aynı cinsten acil eş aranmaktadır. izmir karşıyaka dan olması trcih sebebidir:)
cep:🔒 Üyelere Özel
msn-e-email:🔒 Üyelere Özel
merhaba iran persian cinsi oglumuza dişi ariyoruz resimler mevcuttur cameradada gostere bilirim oglumu ilgilenenler ciddi olanlar mesajlarinizi beklıyorum bana burdan ulaşa bilirsiniz 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel ali saygilar
merhaba 2 yasindaki iran persian cinsi yakisikli ogluma dişi eş ariyoruz oglumun egitimleri aşilari karnesi veteriner kontrolu herseyı tamdır daha henuz hiç çifleşmedi bakir yani ilgilenenler ciddi olanlar 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirler saygılar ali
2 yasindaki ogluma dişi eş ariyorum daha henüz hiç çiftleşmedi bakir ilgilenenler lütfen mail adresimi eklesinler goruselım saygilarimla.... 🔒 Üyelere Özel
yakışıklı mı yakışıklı ankara kedisi paşa oğluma dişi kedi arıyorum..oğlum 2 yaşında, yeşil gözlü, bembeyaz bir ankara kedisi,durum biraz vahim...mahvolduk anlayacağınız..ankara da yaşayıp kızlarına damat arayan kedi severler lütfen bana ulaşın..oğlum gerçekten çoook güzel bir 🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz..çok sevinirim
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.