kızımızın adı nazlı.çok uysal,kızgınlık döneminde.evde uyku göremez olduk . bundan bir ay önce bir eş bulduk,biz hamile diye beklerken kızımız yine azgınlık döneminde:(erkek himalayası olanların mesajlarını bekliyoruz.
kızımızın adı nazlı.çok uysal,kızgınlık döneminde.evde uyku göremez olduk . bundan bir ay önce bir eş bulduk,biz hamile diye beklerken kızımız yine azgınlık döneminde:(erkek himalayası olanların mesajlarını bekliyoruz.
chinchilla cinsi gri renkte güzeller güzeli oğlum artık bir arkadaş istiyor.Eğer uygun bir dişi chinchilla cinsi kedi varsa bana acil 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler
sevgiler...
chinchilla cinsi gri renkte güzeller güzeli oğlum artık bir arkadaş istiyor.Eğer uygun bir dişi chinchilla cinsi kedi varsa bana acil 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler
sevgiler...
çapkın 10 aylık yakışıklımı yakışıklı bir chincilla.çok uslu,çok sakin ve çok çok sevecen.son zamanlarda biraz huyu değişti.camlardan inmez oldu.sesi daha çok çıkmaya başladı.kızgınlık dönemine girdimi tam anlayamıyorum fakat ona uygun tatlı dişi chincillası olan bir aileyle irtibata geçmek istiyorum
mail adresim:🔒 Üyelere Özel
çapkın 10 aylık yakışıklımı yakışıklı bir chincilla.çok uslu,çok sakin ve çok çok sevecen.son zamanlarda biraz huyu değişti.camlardan inmez oldu.sesi daha çok çıkmaya başladı.kızgınlık dönemine girdimi tam anlayamıyorum fakat ona uygun tatlı dişi chincillası olan bir aileyle irtibata geçmek istiyorum
11 aylık asil bir kedim var ama bu günlerde çok mutsuz.. çünkü eş istiyor.. uyutmuo bizi geceleri! aşıları tam. gözleri bal ve mavi renklerde. çok da yakışıklı maşallah :) eğer dişi ankara yada van kediniz varsa lütfen bana ulaşın..
mail&msn: 🔒 Üyelere Özel
3 yasındaki Beyaz Erkek chincilla cinsi kedime eş arıyorum....Resmi Kediler bölümünde Leo adına kayıtlı. İlgilenenler bana 🔒 Üyelere Özel dan mesaj atabilirler...İstanbul da Beyoğlunda Tunel de oturuyorum..
Bir gözü mavi digeri sarı Van kedimiz MadamMim ergenliğe ulaştı ve acil olarak kendisine bir eş bulmamız için sabahlara kadar bizlere yalvarıyor. İlk eşi olacağından yakışıklı centilmenlerden haber bekliyor.
Bir gözü mavi digeri sarı Van kedimiz MadamMim ergenliğe ulaştı ve acil olarak kendisine bir eş bulmamız için sabahlara kadar bizlere yalvarıyor. İlk eşi olacağından yakışıklı centilmenlerden haber bekliyor.
11 aylık kedim ona bir eş bulamadığımız için çok mutsuz :( kendisi asil bir ankara kırması. bir gözü mavi dieri ise bal rengi. İstanbul (tercihen anadolu yakasında) oturan uygun bir eş aramaktayız. irtibata geçmek için 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilir ya da aynı adresle msnden de konuşabiliriz.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.