Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Ankara`da Prenses Yokmu!!! -
Ankaralı güzel pisicikler, Zagorumuz 2.5 yaşında, beyaz renkte, sarı-yeşil gözlü,aşıları tam, Ankara cinsi çok tatlı bir prens.. Cins ayırt etmeksizin, Ankarada yaşayan prenseslere sesleniyor.. Lütfen acele edin, yalnızlıktan çoook sıkıldı.. Seda Cep.🔒 Üyelere Özel İş.0312 397 79 00 🔒 Üyelere Özel

2 yaşındaki dişi van kedisine eş aranıyor-İSTANBUL -
şubatta 2 yaşına girecek olan bir gözü mavi bir gözü yeşil dişi van kedimize eş aramaktayız.

şubatta 2 yaşına girecek olan bir gözü mavi bir gözü yeşil dişi van kedimize eş aramaktayız.

Chinchilla Kızıma Eş Arıyorum/Çanakkale -
16 aylık gri-beyaz chichilla kızıma Çanakkale veya Bursadan, chinchilla veya persian eş arıyoruz.Henüz kızgınlıkta değil ama çok yakında olacak!!İlgilenenlere fotografını yollayabilirim. 🔒 Üyelere Özel

Chinchilla Kızıma Eş Arıyorum/Çanakkale -
16 aylık gri-beyaz chichilla kızıma Çanakkale veya Bursadan, chinchilla veya persian eş arıyoruz.Henüz kızgınlıkta değil ama çok yakında olacak!!İlgilenenlere fotografını yollayabilirim. 🔒 Üyelere Özel

CHINCHILLA BAYAN eş aranıyor.. -
Chinchilla İran karmasi 9 aylik erkek Yastık`a eş arıyorum. Kedi bilgileri: ADI: YASTIK CİNSİ: İRAN CHİNCHİLLA KARMASI (daha cok chinchilla ozellikleri mevcut) RENGİ: GRİ TONLARI. PATİLERİNİN ALTI SİYAH. BULUNDUĞU ŞEHİR: İSTANBUL ilgilenenlere resmi gönderebilirim.

dişi iran kediciği arıyoruzzz!!! (izmir-manisa) -
merhabalar iran cinsi yakışıklı,şampanya rengi Don Kişot`umuza güzel bir dişi iran arıyoruz..manisa veya izmir civarında oturanlardan mail bekliyoruz: 🔒 Üyelere Özel isteyenlere fotoğraf yollayabilirim

merhabalar iran cinsi yakışıklı,şampanya rengi Don Kişot`umuza güzel bir dişi iran arıyoruz..manisa veya izmir civarında oturanlardan mail bekliyoruz: 🔒 Üyelere Özel isteyenlere fotoğraf yollayabilirim

DİŞİ ANTALYA KEDİME EŞ ARIYORUM CİNSİ AMERİCAN WİREHAİR -
ARADIĞIMIZ KEDİNİN CİNSİ SORUN DEĞİL AMA ACİL İLGİLENNENLERİN HOTMAİL ADRESİMDEN ULAŞMALARI RİCA EDİLİR 🔒 Üyelere Özel

kütahyadaki siyam sahipleri duyun beni -
7 aylık bütün aşıları tam sağlıklı erkek siyam kedime çiftleşmesi için dişi siyam arıyorum,kızınıza talibiz yani:)bizi isteyenler cevap versin yoksa oğlum evden kaçacak :(

kütahyadaki siyam sahipleri duyun beni -
7 aylık bütün aşıları tam sağlıklı erkek siyam kedime çiftleşmesi için dişi siyam arıyorum,kızınıza talibiz yani:)bizi isteyenler cevap versin yoksa oğlum evden kaçacak :(

kedime acil eş aranıyor -
iran kedime gelin arıyorum samsun 11 aylık ormanci55 mynet tl 🔒 Üyelere Özel

dişi iran kedisi arıyoruz.... -

iran kedimiz Don Kişot dişisini arıyor :) -
merhabalar iran cinsi yakışıklı,şampanya rengi Don Kişot`umuza güzel bir dişi iran arıyoruz..manisa veya izmir civarında oturanlardan mail bekliyoruz: 🔒 Üyelere Özel isteyenlere fotoğraf yollayabilirim.

Sfinx kızıma Eş Arıyorum (Istambul) -
Sfinx kızıma Eş Arıyorum (Istambul) 🔒 Üyelere Özel

Dişi Van kedime damat arıyorum-İzmir -
2.5 yaşında bi gözü sarı diğeri mavi saf van kızıma eş arıyorum. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilir.

16.01.2007 ACIL iran himalaya erkek ariyoruz!!! -
2 yasinda gri beyaz renkte ve mavi gozlu disi kedimize es ariyoruz. acil cevaplarinizi bekliyoruz. resimlerini isterseniz email gonderebilirim. lutfen acil bize ulasin. email: 🔒 Üyelere Özel