Kedime Eş Arıyorum

çapkın oğlumuza chincilla sevgili arıyoruz:)/istanbul anadolu yakası
çapkın 10 aylık yakışıklımı yakışıklı bir chincilla.çok uslu,çok sakin ve çok çok sevecen.son zamanlarda biraz huyu değişti.camlardan inmez oldu.sesi daha çok çıkmaya başladı.kızgınlık dönemine girdimi tam anlayamıyorum fakat ona uygun tatlı dişi chincillası olan bir aileyle irtibata geçmek istiyorum
mail adresim:🔒 Üyelere Özel

çapkının tüm aşıları yapılmıştır.çok sağlıklıdır.dişi kediyi evde misafir edebiliriz,çok iyi bakarız şüpheniz olmasın.çapkınımızın fotoğrafları için; 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

iyi akşamlar.benim 11 aylık saf iran dişi kedimde kızgınlık döneminde çok acı çekiyor.kasılma titremelerine dayanamayıp eş aradım ama bulamadım diye dün doktorumuzun verdiği ilaça başladık daha fayda etmedi.eğer sizde hala istiyorsanız acil haberleşelim.yoksa iki gün sonra bir ilaç daha verip kızgınlığı bastıracağiz.bende anadolu yakasındayım. amorphos27_81@hotmail adresinden bana ulaşabilirsiniz

sze daha öncede yazdım ama sitede sorun var herhalde.bizde 11 aylık iran dişimize acil mi acil bir eş arıyoruz.bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabiliriniz

Yanıtlamak için giriş yapın