Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

aciiiill kızımıza damat arıyoruz -
dişi iran kedimize damat arıyoruz izmir ve manisa bölgesi için geçerlidir

van-ankara kırması oğluma eş_İSTANBUL -
1yaşındaki oğluma gelin arıyoruz. Aynı cinsten olması şart değil. Uzun tüylü yakışıklı kedimin bir gözü mavi diğeri ise bal rengi. Kozyatağında oturmaktayız.. iletişim için; mail: 🔒 Üyelere Özel msn : 🔒 Üyelere Özel Demet

İstanbul`dan siyam oğlumuza eş -
İstanbul`dan(Anadolu) 1,5 yaşında siyam oğlumuza eş arıyoruz.

kedime eş arıyorum -
dişi iran kedim var. Erkek iran kedisi eş arıyorum ilgilenenlerin izmirde 371 41 57 numaralı telefondan ulaşabilirler

kedime eş arıyorum -
dişi iran kedim var. Erkek iran kedisi eş arıyorum ilgilenenlerin izmirde 371 41 57 numaralı telefondan ulaşabilirler

kedime eş arıyorum -

DİŞİ ANKARA KEDİMİZE ACİL EŞ ARIYORUZ(ANTALYA) -
Antalya`da 1.5 yaşında tatlı mı tatlı, renkli gözlü, bembeyaz tüylü dişi bitanecik kedimize acil eş arıyoruz. Malum Mart sendromu:)))))

DİŞİ ANKARA KEDİMİZE ACİL EŞ ARIYORUZ(ANTALYA) -
Antalya`da 1.5 yaşında tatlı mı tatlı, renkli gözlü, bembeyaz tüylü dişi bitanecik kedimize acil eş arıyoruz. Malum Mart sendromu:)))))

İzmirden iran dişi arıyorum -
6 aylık yakışıklı beyaz iran pisisiyim kendime geçinebileceğim yavru yapabilceğim arkadaş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel resimlerimi burdan da görebilirler :)

İzmirden iran dişi arıyorum -
6 aylık yakışıklı beyaz iran pisisiyim kendime geçinebileceğim yavru yapabilceğim arkadaş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel resimlerimi burdan da görebilirler :)

İzmirde Birman Cinsi Erkek Kedimize Eş Arıyoruz -
Safakan birman cinsi erkek kedimize eş arıyoruz...İrtibat mail:🔒 Üyelere Özel

İzmirde Birman Cinsi Erkek Kedimize Eş Arıyoruz -
Safakan birman cinsi erkek kedimize eş arıyoruz...İrtibat mail:🔒 Üyelere Özel

mercan ımıza eş arıyoruz... -
ankara/iran kırması beyaz renkli prensesimize yakışıklı bir iran prensi arıyoruz (ankara olması şart) 🔒 Üyelere Özel

Siyam ogluma es arıyorum (Ankara) -
Ankarada ikamet eden 2 yasında blue point iyi huylu ve uysal evde esı oldugu ıcın erkek kedıyı cıtflesmek icin dısının bulundug eve getırılecektır 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

SİYAM ERKEK KEDİME ES ARIYORUM ANKARA -
Slm Siyam erkek kedime es arıyorum 2 yasında blue poınt sakın ve uyumlu bır kedıdır dısısıde bende oldugu ıcın erkek kedımı dısı kedının yanına verebılırım Cıftlesecek Kedının Ankarada olması gerekmektedır 🔒 Üyelere Özel adresıne maıl atabılırsınız

Dişi siyama acil siyam eş arıyoruz_Bursa -
2 yaşındaki kızımız Mısır`a Bursa`da oturan, acil, yakışıklı bir siyam damat arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel

3 yaşındaki vanlı kızımıza damat arıyoruz..İzmir -
3 yaşında Ares adında güzel bir kızım ve çok acil van veya siyam eş arıyorum..ben İzmir Yeşilyurt`tayım.. benim gibi durumu acil arkadaşlar ...Yetişinnn...

3 yaşındaki vanlı kızımıza damat arıyoruz..İzmir -
3 yaşında Ares adında güzel bir kızım ve çok acil van veya siyam eş arıyorum..ben İzmir Yeşilyurt`tayım.. benim gibi durumu acil arkadaşlar ...Yetişinnn...