Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Van kedisi kızımıza eş arıyoruz/izmir -
Gencecik kızımız Pakize`ye ilk eşini arıyoruz.İzmir`den kızımıza talip Van kedisi beylerden ilgilenenler kedinin sahibi arkadaşıma bu adresten ulaşabilirler:🔒 Üyelere Özel

Gencecik kızımız Pakize`ye ilk eşini arıyoruz.İzmir`den kızımıza talip Van kedisi beylerden ilgilenenler kedinin sahibi arkadaşıma bu adresten ulaşabilirler:🔒 Üyelere Özel

himalaya kızıma eş arıyoruz/ist. -
mrb. kızım kokoş 1 yaşında.aşıları tam ve hiçbir sağlık problemi yok.kendi türüne yakın türde(safkan himalaya veya chinchila)eş arıyoruz.kedinizi evimizde misafir edebiliriz.ilgilenenler için 🔒 Üyelere Özel bekliyoruz.

himalaya kızıma eş arıyoruz/ist. -
mrb. kızım kokoş 1 yaşında.aşıları tam ve hiçbir sağlık problemi yok.kendi türüne yakın türde(safkan himalaya veya chinchila)eş arıyoruz.kedinizi evimizde misafir edebiliriz.ilgilenenler için 🔒 Üyelere Özel bekliyoruz.

himalaya kızıma eş arıyoruz.yardımcı olun -
kızım kokoş 1 yaşında.mart ayıda geldi artık rahat edemiyoruz bu yüzden saf himalaya,chinchila veya iran türü damat arıyoruz.ilgilenen arkadaşlar olursa kedinizi evimizde misafir etmekten memnun oluruz.

iran cinsi dişi kedime eş ist/avrupa yakası -
yavrular paylaşılacaktır.her türlü güvence verilerek kedinizi evimizde misafir etmek istiyoruz.son kızgınlık günleri acele edin seneyi beklemeyin.gri-beyaz karışık renkli (persian)saf ırktır.lütfen sadece saf ırk kedisi olanlar ve eve verebilecekler msj atsın.

yavrular paylaşılacaktır.her türlü güvence verilerek kedinizi evimizde misafir etmek istiyoruz.son kızgınlık günleri acele edin seneyi beklemeyin.gri-beyaz karışık renkli (persian)saf ırktır.lütfen sadece saf ırk kedisi olanlar ve eve verebilecekler msj atsın.

ÇOK ACİL DİŞİ İRAN ARANIYOR (izmir) -
Merhaba Çok acilen İzmirden dişi iran kedicik arıyoruz..Oğlumuz İran şampanya rengi 2 yaşında ve çok yakışıklı..hemen iletişime geçelim. msn: 🔒 Üyelere Özel tel: 🔒 Üyelere Özel

KIZIMA EŞ ARIYORUM!!! -
2 yaşında van guzeli kızıma, yakışıklı bir eş arıyorum. İlk ciftleşmesi olacak, torun sevmek istiyorum. Van kedisi olması tercihim fakat herhangi bir cins damat da olabilir. Haberlerinizi bekliyorum.

KIZIMA EŞ ARIYORUM!!! -
2 yaşında van guzeli kızıma, yakışıklı bir eş arıyorum. İlk ciftleşmesi olacak, torun sevmek istiyorum. Van kedisi olması tercihim fakat herhangi bir cins damat da olabilir. Haberlerinizi bekliyorum.

KIZIMA EŞ ARIYORUM!!! -

erkek avustralian mist cinsi kedime eş/ist avr. -
Merhaba, Duman isimli çok yakışıklı (gri beyaz, yeşil gözlü) ve iyi huylu bir yaşında hiç evden çıkmamış bir kedim var. Ona eş arıyorum. Cins olması gerekmez. Yavrulardan birinede talip var Tel 0212 249 76 53, 🔒 Üyelere Özel

Yakışıklı İran Kedimize Eş Arıyoruz/İstanbul -
İstanbul`da ikamet eden beyaz tüylü, mavi gözlü erkek iran kedimize eş arıyoruz. İlgilenenler basakince@bilkent.🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.

Yakışıklı İran Kedimize Eş Arıyoruz/İstanbul -
İstanbul`da ikamet eden beyaz tüylü, mavi gözlü erkek iran kedimize eş arıyoruz. İlgilenenler basakince@bilkent.🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.

Ankara British Short Hair kızıma koca !!! -
Kızgınlık dönemindeki British Short Hair dişi kedime acil Ankara`dan kendi cinsinde erkek kedi arıyorum. Benimle irtibata geçerseniz çok sevinirim. Itır Cep:🔒 Üyelere Özel

aciiiill kızımıza damat arıyoruz -
dişi iran kedimize damat arıyoruz izmir ve manisa bölgesi için geçerlidir