Gencecik kızımız Pakize`ye ilk eşini arıyoruz.İzmir`den kızımıza talip Van kedisi beylerden ilgilenenler kedinin sahibi arkadaşıma bu adresten ulaşabilirler:🔒 Üyelere Özel
Gencecik kızımız Pakize`ye ilk eşini arıyoruz.İzmir`den kızımıza talip Van kedisi beylerden ilgilenenler kedinin sahibi arkadaşıma bu adresten ulaşabilirler:🔒 Üyelere Özel
mrb. kızım kokoş 1 yaşında.aşıları tam ve hiçbir sağlık problemi yok.kendi türüne yakın türde(safkan himalaya veya chinchila)eş arıyoruz.kedinizi evimizde misafir edebiliriz.ilgilenenler için 🔒 Üyelere Özel bekliyoruz.
mrb. kızım kokoş 1 yaşında.aşıları tam ve hiçbir sağlık problemi yok.kendi türüne yakın türde(safkan himalaya veya chinchila)eş arıyoruz.kedinizi evimizde misafir edebiliriz.ilgilenenler için 🔒 Üyelere Özel bekliyoruz.
kızım kokoş 1 yaşında.mart ayıda geldi artık rahat edemiyoruz bu yüzden saf himalaya,chinchila veya iran türü damat arıyoruz.ilgilenen arkadaşlar olursa kedinizi evimizde misafir etmekten memnun oluruz.
yavrular paylaşılacaktır.her türlü güvence verilerek kedinizi evimizde misafir etmek istiyoruz.son kızgınlık günleri acele edin seneyi beklemeyin.gri-beyaz karışık renkli (persian)saf ırktır.lütfen sadece saf ırk kedisi olanlar ve eve verebilecekler msj atsın.
yavrular paylaşılacaktır.her türlü güvence verilerek kedinizi evimizde misafir etmek istiyoruz.son kızgınlık günleri acele edin seneyi beklemeyin.gri-beyaz karışık renkli (persian)saf ırktır.lütfen sadece saf ırk kedisi olanlar ve eve verebilecekler msj atsın.
Merhaba
Çok acilen İzmirden dişi iran kedicik arıyoruz..Oğlumuz İran şampanya rengi 2 yaşında ve çok yakışıklı..hemen iletişime geçelim. msn: 🔒 Üyelere Özel tel: 🔒 Üyelere Özel
2 yaşında van guzeli kızıma, yakışıklı bir eş arıyorum. İlk ciftleşmesi olacak, torun sevmek istiyorum. Van kedisi olması tercihim fakat herhangi bir cins damat da olabilir. Haberlerinizi bekliyorum.
2 yaşında van guzeli kızıma, yakışıklı bir eş arıyorum. İlk ciftleşmesi olacak, torun sevmek istiyorum. Van kedisi olması tercihim fakat herhangi bir cins damat da olabilir. Haberlerinizi bekliyorum.
Merhaba,
Duman isimli çok yakışıklı (gri beyaz, yeşil gözlü) ve iyi huylu bir yaşında hiç evden çıkmamış bir kedim var. Ona eş arıyorum. Cins olması gerekmez. Yavrulardan birinede talip var
Tel 0212 249 76 53, 🔒 Üyelere Özel
İstanbul`da ikamet eden beyaz tüylü,
mavi gözlü erkek iran kedimize
eş arıyoruz. İlgilenenler
basakince@bilkent.🔒 Üyelere Özel adresinden
ulaşabilirler.
İstanbul`da ikamet eden beyaz tüylü,
mavi gözlü erkek iran kedimize
eş arıyoruz. İlgilenenler
basakince@bilkent.🔒 Üyelere Özel adresinden
ulaşabilirler.
Kızgınlık dönemindeki British Short Hair dişi kedime acil Ankara`dan kendi cinsinde erkek kedi arıyorum.
Benimle irtibata geçerseniz çok sevinirim.
Itır
Cep:🔒 Üyelere Özel