3 yaşında Ares adında güzel bir kızım ve çok acil van veya siyam eş arıyorum..ben İzmir Yeşilyurt`tayım.. benim gibi durumu acil arkadaşlar ...Yetişinnn...
4 yaşında iki gözü mavi van kedisi paşa oğlumuza eş arıyorduk biz de. irtibat bırakırsanız görüşebiliriz.
4 yaşında iki gözü mavi bembeyaz oğlumuz paşa da uzun zamandan beri eş arıyor. düşünür müsünüz ?
msn adresimi vereyim istersen ordan konuşalı🔒 Üyelere Özel
nerde oturduğunuzu öğrenmem mümkün mü acaba...
bu arada aresin kızışma dönemi bitmek üzere irtibata geçmenizi bekliyorum.mail adresime mail atarsanız sizi ekleyebilir , oğlunuz ve kızımız hakkında daha seri konuşabiliriz..
biz kızımıza haaalaa eş arıyoruz..son damadı istemedik de .. :p
eğer iran kedi ile düşünürseniz 3 yaşına yakın çok yakışıklı bir kedimiz var ve acilen bir eş arıyoruz..düşünürseniz :🔒 Üyelere Özel msn adresim
sevgiler
malesef ki Aresin kızışma dönemi geçti..kimseyi istemiyo şu anda o yüzden üzgünüz..yine de sizi kaydedeyim eğer kısa zamanda tekrarlarsa sizde eğer bi eş adayı bulamazsanız o zamana dek tekrar konuşuruz teşekkür ederim..
Slm çok yakışıklı 11 aylık bir van kedimiz var.2 gözüde masmavii.sizinle tanışmak istiyoruz acilen .tşk.🔒 Üyelere Özel