2 yaşında daa önce hiç çiftleşmemiş kedime damat arıyorum chincihilia yada iran cinsi olması öncelikli istanbul avcılarda oturuyorum ewimde misafir edebilirim fotolarını görmek istiyenlere gönderirim adresim 🔒 Üyelere Özel
2 yaşında daa önce hiç çiftleşmemiş kedime damat arıyorum chincihilia yada iran cinsi olması öncelikli istanbul avcılarda oturuyorum ewimde misafir edebilirim fotolarını görmek istiyenlere gönderirim adresim 🔒 Üyelere Özel
Kedimizin adı Kontes 1,5 yaşında beyaz renkli ve cinsi iran. Kontes Hanım`a bir eş arıyoruz. Yavrularından erkek kedi sahibine de verebiliriz. İlgilenenler msj atabilir.
Selam ben Garfie ismimdende anlaşılacağı gibi tam bir Garfieldm yemek yemeyi uyumayı ve sahibime sırnaşmayı seviyorum... Ama şu aralar bi derdim var sanirim bi kiz arkadaşa ihtiyacım var =) 🔒 Üyelere Özel sahibimin msn ve mail adresidir bize ulaşabilirsiniz...
Selam ben Garfie ismimdende anlaşılacağı gibi tam bir Garfieldm yemek yemeyi uyumayı ve sahibime sırnaşmayı seviyorum... Ama şu aralar bi derdim var sanirim bi kiz arkadaşa ihtiyacım var =) 🔒 Üyelere Özel sahibimin msn ve mail adresidir bize ulaşabilirsiniz...
1 yasındaki yakısıklı oglum dışarı çıkmak istemiyor haliyle çöpçatanlığı da bana düşüyor :) bornova da oturuyorum ilgilenenler için mailim 🔒 Üyelere Özel
tüm aşıları eksiksiz yapılan, bakımlı ve çok temiz dişi ankara kedime, aynı hassasiyetle ile bakımı yapılan bir eş arıyorum. istanbul avrupa yakasında oturuyorum.
tüm aşıları eksiksiz yapılan,bakımlı 9 aylık ankara kedime, yine aynı hassasiyetle bakımları yapılan bir erkek ankara kedisi eş arıyorum.
istanbul avrupa yakasında oturuyoruz.
🔒 Üyelere Özel
tüm aşıları eksiksiz yapılan,bakımlı 9 aylık ankara kedime, yine aynı hassasiyetle bakımları yapılan bir erkek ankara kedisi eş arıyorum.
istanbul avrupa yakasında oturuyoruz.
🔒 Üyelere Özel
üzüm üm 8 aylık bi tekirdir.aşıları tam ve bakımı her daim yapılan yedii önünde yemedii arkasında gayet yakışıklı ve çok uyumlu sakin bi tekirdir.kısırlaştırmaya kıyamıyoruz ve hanım hanımcık bi dişi arıyoruz.ilgilenenler mail atarsa sewinirim 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.