Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

chinchilia kedime erkek eş arıyorum acilll -
2 yaşında daa önce hiç çiftleşmemiş kedime damat arıyorum chincihilia yada iran cinsi olması öncelikli istanbul avcılarda oturuyorum ewimde misafir edebilirim fotolarını görmek istiyenlere gönderirim adresim 🔒 Üyelere Özel

chinchilia kedime erkek eş arıyorum acilll -
2 yaşında daa önce hiç çiftleşmemiş kedime damat arıyorum chincihilia yada iran cinsi olması öncelikli istanbul avcılarda oturuyorum ewimde misafir edebilirim fotolarını görmek istiyenlere gönderirim adresim 🔒 Üyelere Özel

Acil Chinchilla Gelin Ariyoruz :) -
merhabalar, 1 yasinda olan iran chinchilla karisimi Yastik oglumuza guzeller guzeli bir kiz arkadas ariyoruz:) Chinchilla olmasi tercihimizdir cunku Yastik irandan cok Chincilla ozellikleri tasimakta.. resimleri gormek icin bana mail atarsaniz size gonderebilirim.. istanbulda avrupa yakasinda oturuyorum.. tesekkur ederim ilginiz icin... 🔒 Üyelere Özel

Acil Chinchilla Gelin Ariyoruz :) -
merhabalar, 1 yasinda olan iran chinchilla karisimi Yastik oglumuza guzeller guzeli bir kiz arkadas ariyoruz:) Chinchilla olmasi tercihimizdir cunku Yastik irandan cok Chincilla ozellikleri tasimakta.. resimleri gormek icin bana mail atarsaniz size gonderebilirim.. istanbulda avrupa yakasinda oturuyorum.. tesekkur ederim ilginiz icin... 🔒 Üyelere Özel

Bandırma`dan Dişi İran Kedimize Eş Arıyoruz -
Kedimizin adı Kontes 1,5 yaşında beyaz renkli ve cinsi iran. Kontes Hanım`a bir eş arıyoruz. Yavrularından erkek kedi sahibine de verebiliriz. İlgilenenler msj atabilir.

izmir den siyam damat gelinini arıyor:)) -
çok yakışıklı ve iyi huylu bir oğlumuz var.şu anda 5 aylık 1 ay sonra çifleştireceğiz.ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel bize ulaşmalarını bekliyoruz.

Iran cinsi Garfie Oğlumuza Acil Eş (istanbul) -
Selam ben Garfie ismimdende anlaşılacağı gibi tam bir Garfieldm yemek yemeyi uyumayı ve sahibime sırnaşmayı seviyorum... Ama şu aralar bi derdim var sanirim bi kiz arkadaşa ihtiyacım var =) 🔒 Üyelere Özel sahibimin msn ve mail adresidir bize ulaşabilirsiniz...

Iran cinsi Garfie Oğlumuza Acil Eş (istanbul) -
Selam ben Garfie ismimdende anlaşılacağı gibi tam bir Garfieldm yemek yemeyi uyumayı ve sahibime sırnaşmayı seviyorum... Ama şu aralar bi derdim var sanirim bi kiz arkadaşa ihtiyacım var =) 🔒 Üyelere Özel sahibimin msn ve mail adresidir bize ulaşabilirsiniz...

Ankara- Dişi Siyam arıyoruz... -
3.5 yaşındaki oğlumuza gelin adayı arıyoruz... Durumumuz çok acil :( 🔒 Üyelere Özel

izmirden tekir oglumuza eş ariyoruz -
1 yasındaki yakısıklı oglum dışarı çıkmak istemiyor haliyle çöpçatanlığı da bana düşüyor :) bornova da oturuyorum ilgilenenler için mailim 🔒 Üyelere Özel

SİYAM ERKEK KEDİME EŞ ARIYORUM BURSA-Yıldırım -
SAFKAN ERKEK SAĞLIKLI 2 YAŞINDA SİYAM KEDİMİZ SIKINTILI DÖNEME GİRDİ,SAFKAN SİYAM OLARAK DAMAT EŞ ARAYANLAR YARDIMLARINIZI BEKLERİZ.🔒 Üyelere Özel

İRAN CİNSİ BEYAZ ERKEK KEDİME DİŞİ ARIYORUM-ANKARA -
Beyaz renkli erkek iran kedime gelin arıyoruz ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler...

Beyaz renkli erkek iran kedime gelin arıyoruz ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler...

1 yasinda disi van kedime es ariyorum- İstanbul/atasehir -
asilari tam, ilk kez ciftlesecek kedime erkek van kedisi es ariyorum acilinden :) ilgilenenler; 🔒 Üyelere Özel`a mail atarlarsa sevinirim..

dişi ankara kedime acil eş arıyorum / istanbul -

tüm aşıları eksiksiz yapılan, bakımlı ve çok temiz dişi ankara kedime, aynı hassasiyetle ile bakımı yapılan bir eş arıyorum. istanbul avrupa yakasında oturuyorum.

🔒 Üyelere Özel

dişi ankara kedime eş arıyorum -
tüm aşıları eksiksiz yapılan,bakımlı 9 aylık ankara kedime, yine aynı hassasiyetle bakımları yapılan bir erkek ankara kedisi eş arıyorum. istanbul avrupa yakasında oturuyoruz. 🔒 Üyelere Özel

dişi ankara kedime eş arıyorum -
tüm aşıları eksiksiz yapılan,bakımlı 9 aylık ankara kedime, yine aynı hassasiyetle bakımları yapılan bir erkek ankara kedisi eş arıyorum. istanbul avrupa yakasında oturuyoruz. 🔒 Üyelere Özel

yakışıklıı evcimen kötü alışkanlıı olmayan üzüm üme(tekir) hanım hanımcık bi dişi arıorus.ist merter -
üzüm üm 8 aylık bi tekirdir.aşıları tam ve bakımı her daim yapılan yedii önünde yemedii arkasında gayet yakışıklı ve çok uyumlu sakin bi tekirdir.kısırlaştırmaya kıyamıyoruz ve hanım hanımcık bi dişi arıyoruz.ilgilenenler mail atarsa sewinirim 🔒 Üyelere Özel